19.06.06
23:28
Днес изпих една чаша от този протеин, но щях да си изповръщам червата от гадната му консистенция. Сгъсти се като някаква гадна тиня с грашки... ужас. Чак после прочетох на етикета, че трябва да се разбърква с миксер, та въпросът ми е дали мога да разбъркам наведнъж и двете дози за деня и да ги държа, да речем, в хладилника, вместо да бъркам по 2 пъти на ден?
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Pure Nutrition Основен пакет за покачване на мускулна маса
Още предложения от BB-Shop
20.06.06
02:51
какъв вкус ти е протеина ?
аз пия същия с вкус на мокачино и какао и го бъркам с вилица 2мин и консистенцията си е еднородна става като кафенце със много сметанка !
не знам защо при теб има такъв проблем тоя протеин рулира на разтворимост , досега не съм срещал толкова добър от тази гледна точка . обърни внимание на количеството вода което използваш данеби да е малко.
колкото до двете дози .... преди и след тренировка ги взимаш втората трябва да е до 45 мин след упражненията
аз лично не вярвам да има някакъв проблем ако ги направиш двете на едно и да оставиш половината в хладилника . за час и половина - два нищо няма да му стане , най-много да се е утаил и да трябва пак да го разбъркаш леко !
айде със здраве даси го пийкаш !
Екстра, значи ще си го бъркам наведнъж. Все пак ще си ползвам миксер, за да съм сигурен, че е разбит добре :) Иначе вкуса му е супер- ягода.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече