По 6 км. на ден 5 дни от седмицата

20.06.06
20:18

Ако бягам толкова къде да наместя тренировката за крака във фитнеса(или тя не е необходима)..Дали ще има полза , ако правя крака във фитнеса?

Бягам сутрин след лека закуска. 6км нагоре и толкова надолу но повечето надолу го взимам ходом.

20.06.06
20:29

За по-добър ефект бягай на гладно  :wink:

20.06.06
21:05

[quote author=“thugaveli”]Ако бягам толкова къде да наместя тренировката за крака във фитнеса(или тя не е необходима)..Дали ще има полза , ако правя крака във фитнеса?

Бягам сутрин след лека закуска. 6км нагоре и толкова надолу но повечето надолу го взимам ходом.

Няма смисъл от тичане секи ден по-добре тичай 2-3 пъти седмично примерно в дните в които не ходиш в зала...иначе много ше се преумориш пък и мускулите имат нужда от почивка........

21.06.06
19:32

Каква ти е целта,да изгаряш мазнини или да качваш ММ?Ако си в период на покачване на ММ,толкова бягане е излишно!

eazymoney

23.06.06
10:22

Разстоянието не е малко, така че както каза колегата пробвай 2-3 пъти в седмицата за да не контузиш и мускулите да почиват.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1