01.07.06
20:41
Здравейте.Тренирам вече трети месец и всеки месец сменям проограмата.Искам да ви попитам какво мислите за тази програма:
I.Гърди
1.Бенч прес с щанга - 3х10
2.Бенч прес с дъмбели от полулег - 3х10
3.Флайс от лег с дъмбели - 3х10
4.Флайс от полулег - 3х10
5.Пек-Дек - 3х12
II.Гръб
1.Мъртва тяга - 3х10
2.Гребане с дъмбел - 3х10
3.Хамър Машина - 3х10
4.Пул Даун на скрипец зад врат - 3х12
5.Пул даун на скрипец с подхват - 3х12
III.Рамо
1.Раменна преса с дъмбели от сед - 3х10
2.Хвърчикоптер :D (Вертолет де) - 3х15
3.Разтваряне встрани с дъмбели - 3х12
4.Разтваряне с дъмбели от наклон - 3х12
IV.Крака
1.Клек с щанга - 3х12
2.Лег преса - 3х15
3.Бедрено Разгъване - 3х15
4.Бедрено Сгъване - 3х15
5.Повдигане на пръсти прав - 3х20
V.Ръце
1.Сгъване с щанга от стоеж - 3х10
2.Скотово сгъване 45 градуса с дъмбел - 3х10
3.Концентрирано сгъване - 3х12
4.Френско сгъване с гира с две ръце прав - 3х10
5.Натискане на скрипец - 3х10
6.Кик-Бек - 3х12
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:37.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСпоред мен програмата е добра, но един съвет - не сменяй всеки месец.Най-добре на 3-4 месеца.
[quote author=“vendeta”]Според мен програмата е добра, но един съвет - не сменяй всеки месец.Най-добре на 3-4 месеца.
И аз подкрепям това мнение :mrgreen:
Ами така каза фитнес инструктора.Аз слушам него...Само исках да ви попитам какво мислите за нея :)
04.07.06
22:31
Според мен програма е доста, доста добра.. и няма нужда от промени
:)
Всъщност какви са ти целите?
Много тренировки и много излишни упражнения. Какъв е смисъла?
Мислил ли си за кратки(като времетраене) тренировки с базови и многоставни упражнения? По този начин ще качиш абсолютна сила а и ще ти остане много свободно време което можеш да посветиш на много по-важни неща от тренировките. (Животът е това което се случва извън залата, там вътре може би само се подготвяш)
1.а)Клек б)Лег
2.а)щангистко изтласкване=обръщане+изтласкване б)набирания(с тежест)/чукове
Можеш да вкараш като допълнителни упражнения за коремни преси, мостирания-за врат, кросчета, чувал-бокс....
Тренираш не повече от 3 пъти седмично, като използваш общо разгряване и след това използваш следните тежести:
1. 40%х10
2. 55%х7
3. 70%х5
(4. 85%х3) тази загряваща серия я правиш когато минеш 85те% на работните серии
и две работни серии в интервала 70%х10 - 105-110%х1(като с всяка измината тренирока качваш по 2% тежест
Разбира се при краката и набиранията е по-специфично(съответно повече повторения при по малък % от тежестта, и заигравания с допълнителна тежест при набиранията)
Това не е фитнес а спортна тренирока. Сигурен съм че хората на повече години (нямащи толкова свободно време) и по - трибойси насочените ще се изкажат ласкаво и хората които са млади ентусиасти и фитнес ориентирани ще ме оплюят :D
Да са живи и здрави и едните и другите :)
Ами не знам.Аз не се уморявам много.И тази програма я започнах в сряда.А след деня за крака 2-3 дни имах мускулна треска.
@козела
Ми тренирам без събота и недели и +това почти по цял ден вися като прани гащи у нас.Излизам само за по 2-3-4 часа и после пак вкъщи.И защо според теб във фитнеса трябва да търся сила.Може би търся релеф.И като имам свободно време бих предпочел да го прекарам там а не вкъщи.
е програмата се определя от това дали ти е тежко и ако ти е леко минаваш на по-тежка така ли?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече