Scitec

03.07.06
08:16

Искам да си купя креатин на Scitec но съм от Сандански и тук никъде няма Scitec та можете ли да ми кажете от къде мога да поръчам или евентуално дали в Благоевград има дистрибутори

03.07.06
11:07

В магазин ипон даже и да няма в наличност май изпълняват поръчки обаче телефон незнам(Благоевград) :D

03.07.06
11:29

А на коя улица е тоя магазин Ипон и как са цените горе-долу

03.07.06
11:41

Еми на един булевард е обаче не знам името цените са добри
Имаше тема във форума и там некъде пишеше името на улицата

04.07.06
14:20

[quote author=“3230”]Еми на един булевард е обаче не знам името цените са добри
Имаше тема във форума и там некъде пишеше името на улицата

Булеварда се казва Васил Левски,а номера ако не се лъжа беше 21.

ale

10.07.06
16:32

[quote author=“kazz”]Искам да си купя креатин на Scitec но съм от Сандански и тук никъде няма Scitec та можете ли да ми кажете от къде мога да поръчам или евентуално дали в Благоевград има дистрибутори

Иди в магазин”ВИТАЛИС”за да имаш избор.Адреса е”Гьорче Петров”№3 зад хотел “ВОЛГА”

11.07.06
13:56

Във Виталис-а като питах за Сайтек и продавачката ме изгледа много тъпо и трябваше да и обяснявам 5 минути какво е това, да и повторя марката 5 пъти и тогава да ми каже, че каталога ще и го пратят другата седмица. Каталог все още нямат, а от тогава минаха 3 седмици.

ale

12.07.06
15:21

[quote author=“V I P E R”]Във Виталис-а като питах за Сайтек и продавачката ме изгледа много тъпо и трябваше да и обяснявам 5 минути какво е това, да и повторя марката 5 пъти и тогава да ми каже, че каталога ще и го пратят другата седмица. Каталог все още нямат, а от тогава минаха 3 седмици.

Кога ходи там бе,та пишеш щуротии.Ценовата листа на “Бодибилдинг груп” е от четири месеца в магазина.

13.07.06
09:15

[quote author=“ale”]Кога ходи там бе,та пишеш щуротии.Ценовата листа на “Бодибилдинг груп” е от четири месеца в магазина.

Това че ценовата листа е там не оправдава невежеството на персонала им. От тогава не съм стъпвал там, защото явно хората там не са подготвени за работата си. Вие ако сте представители на магазина съжалявам много, но не ми дръжте такъв тон.
Ако в магазина знаеха какво е Сайтек не мислите ли, че все пак за 4 месеца щеше да има поне една поръчка? Ценовата листа не променя нищо, щом даже и информация от нея не могат да дадат.

24.07.06
02:06

Тоя креатин според мене е най-добрия въобще!Проблема е,че никъде не мога да го намеря и аз!Зимам си го от едно място на грамаж!

FZ

24.07.06
10:56

[quote author=“kazz”]Искам да си купя креатин на Scitec но съм от Сандански и тук никъде няма Scitec та можете ли да ми кажете от къде мога да поръчам или евентуално дали в Благоевград има дистрибутори

Не им са лоши продуктите , но за съжаление не им е добра дистрибуторската мрежа  :cry:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1