03.07.06
15:15
Тренирам от 4 месеца, като 2 от тях за сила. Имам в предвид 4-5 повторения с повече тежести. Колко дълго мога да тренирам по този начин, защото съм много слаб физически и напредвам бавно. Гледам да кача маса (81 кг 191см), пия протеин и креатин. Бавно вдигам килограмите за гърди и рамене. За другите мускулни групи имам значителен напредък. Какво да правя?
Другата лоша новина е, че поради травма и застояване пуснах шкембе, което не ме притеснява за момента. Но от качването на кг може ли да се увеличи ЗНАЧИТЕЛНО ????
Може да не е правилно но искам първо да кача малко мускули и после да оправям шкембето. Знам, че се получава като “две в едно”, но качването на килограми ми е приоритет за момент, стига после шкембето да не стане необратимо :D
Мерси предварително!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНа колко години си? Не се напъвай да качваш бързо килограми, колкото по- бавно толкова по-добре. Гедай да вдигаш тежко, харани се умерено и не се тъпчи с боклуци - заради шкембака :D
Тренировките за сила се използват от напреднали, а не от хора със 4 месеца стаж. Лично според мен тренировката за сила може само да попречи на качването на маса. Така че тренирай нормално за маса и след като натрупаш убаво :wink: може да почнеш за сила :D
Мерси за мненията! :D
На 24 години съм! Май не съм се изразил много точно за тренировката за сила! :oops: Имах в предвид, че примерно дигам първа серия 6-7 пъти, втора 3-4, и трета 1-2 и помощ от някой друг! И загрявка естесвено, но нея не я броя!
Според вас има ли вероятност да кача още на шкембе, заради добавките и храненето? Въпреки че се натоварвам 3-4 пъти на седмица?
05.07.06
11:15
[quote author=“SoDoM”]Мерси за мненията! :D
На 24 години съм! Май не съм се изразил много точно за тренировката за сила! :oops: Имах в предвид, че примерно дигам първа серия 6-7 пъти, втора 3-4, и трета 1-2 и помощ от някой друг! И загрявка естесвено, но нея не я броя!
Според вас има ли вероятност да кача още на шкембе, заради добавките и храненето? Въпреки че се натоварвам 3-4 пъти на седмица?
Шкембе..според мен не.. но може някое друго кило мазнина.... :? :?
[quote author=“ExtazistiS”][quote author=“SoDoM”]Мерси за мненията! :D
Шкембе..според мен не.. но може някое друго кило мазнина.... :? :?
Кажи от какво мога да кача мазнината? Само от добавките или и от не достатъчно трениране, или по-скоро от неправилната подредба на повторенията в сериите? Ям нормално, т.е. не съм на диета.
05.07.06
19:04
Ами..по-добре си направи диета..Не яж Сладки неща..Бял хляб.. и т.н :lol:
Зависи какви хранителни добавки използваш..
И ако не тренираш постоянно...
От това може
:D :D :D
06.07.06
12:38
и от протеина зависи
ако е с характеристики на гейнър ... :wink:
06.07.06
13:26
Спортистите, които гледат да бъдат в дадени категории, прескачат момента с трупането на маса и стаж ми направо на силовите тренировки.
Не съм се изразил правилно! Тренирам за маса, обаче силата ми е малко. Особено в гърдите и рамената. Другите групи напредват нормално. Затова за гърди дигам с максимални килограми 2-3 пъти + още няколко с помощ!
Правилно ли е това?
Относно протеина, пия Оптимум Нутришън и креатин на същата фирма!
06.07.06
23:13
ами..според мен ... не е мн добре
да те питам за къде бързаш.. ??
намали малко тежестта,така че да праиш поне 5-6 бройки “сам”
и да се изтощаваш добре и да усещаш напрежение :wink:
с тези максимални килограми може да се травмираш..а тогава става лошо...
:roll:
Не бързам :D
Правя нещо като пирамида- 8 повторения, после 6, после 2+помощ, накрая с по-малко кг. 4-6 пъти.
Така как ти се вижда?
10.07.06
17:03
[quote author=“SoDoM”]Тренирам от 4 месеца, като 2 от тях за сила. Имам в предвид 4-5 повторения с повече тежести. Колко дълго мога да тренирам по този начин, защото съм много слаб физически и напредвам бавно. Гледам да кача маса (81 кг 191см), пия протеин и креатин. Бавно вдигам килограмите за гърди и рамене. За другите мускулни групи имам значителен напредък. Какво да правя?
Другата лоша новина е, че поради травма и застояване пуснах шкембе, което не ме притеснява за момента. Но от качването на кг може ли да се увеличи ЗНАЧИТЕЛНО ????
Може да не е правилно но искам първо да кача малко мускули и после да оправям шкембето. Знам, че се получава като “две в едно”, но качването на килограми ми е приоритет за момент, стига после шкембето да не стане необратимо :D
Мерси предварително!
абе я си изкарай поне 6 месеца по една система за наченаещ и после започни да правиш тези неща... много бързаш!
31.10.06
23:42
[quote author=“SoDoM”]Не бързам :D
Правя нещо като пирамида- 8 повторения, после 6, после 2+помощ, накрая с по-малко кг. 4-6 пъти.
Така как ти се вижда?
добре :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече