гръб и трицепс

05.07.06
21:14

Може ли да правя в един ден гръб и трицепс? Защо трицепса не е желателно да се комбинира с гърди?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.07.06
21:21

да ако имаш сили за трицепс след гърба :wink:

05.07.06
21:53

Те попринцип така се съчетават: Гръб-Трицепс и Гърди-бицепс, така че е удачно да правиш гръб и трицепс :idea:

05.07.06
22:50

[quote author=“Go6kU”]Те попринцип така се съчетават: Гръб-Трицепс и Гърди-бицепс, така че е удачно да правиш гръб и трицепс :idea:

Няма проблем и да е обратното

05.07.06
23:00

Пробвай и двата варианта и така ще усетиш кой ти се отразява по-добре.

06.07.06
08:52

А има и трети вариант да сложиш бицепс и трицепс в отделен ден.

06.07.06
10:26

[quote author=“Bricksn”]А има и трети вариант да сложиш бицепс и трицепс в отделен ден.

тва също не е лош вариант!

06.07.06
12:42

може всички може  8)

06.07.06
13:08

а няма ли да е най-добре да прави бицепс и трицепс в последния тренировъчен ден?!

SI

06.07.06
16:17

[quote author=“3230”]Може ли да правя в един ден гръб и трицепс? Защо трицепса не е желателно да се комбинира с гърди?

Може. Кой ти каза, че не е желателно. Варианти всякакви - експериментирай през 2-3-4 месеца като сменяш сплитовете. На мен лично комбинацията гърди-трицепс не ми допада, но това не значи, че при теб няма да действа добре.

06.07.06
17:34

[quote author=“Go6kU”]Те попринцип така се съчетават: Гръб-Трицепс и Гърди-бицепс, така че е удачно да правиш гръб и трицепс :idea:

:shock: Айде да ми обясниш логиката на това твърдение :?:  :?:  :?:
Много по-удачно е да съчетаеш Гърди & Трицепс, Гръб & Бицепс... Когато тренираш Гърди се натоварва и Трицепса, така той е достатъчно загрял и ако добавиш още 2 упражнения за Трицепс е супер. Същото важи и при тренировката за Гърба & Бицепса...
Отделен въпрос е, че можеш да нямаш сили... Но логиката ти определено е... :wink:
P.S. Всеки може да ги комбинира както се чуства най-добре... Поста ми целеше да опровергая мнението то...

06.07.06
19:08

М16 е прав а аз мисля че е подобре да отделиш бицепс трицепс в отделен ден :wink:

[quote author=“3230”]Може ли да правя в един ден гръб и трицепс? Защо трицепса не е желателно да се комбинира с гърди?

напротив даже е препоръчително такава комбонация, трицепс гърди и гръб бицепс. Ръцете ги тренирай в един ако имаш повечко опит, ако нямаш достатъчно по-добре недей трудно ще ти е

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1