Спешно: Максимално отслабване за пет дни.

10.07.06
20:30

Здравейте на всички! На 16 (неделя) ще заминавам на море, а съм “леко” напред с килцата. Ясно ми е, че за 5-6 дена не може да стане чудо каквото и да правя, но бих искал да опитам пък каквото стане. 1.80 съм и тежа 95кг :oops: Дайте някакви идеи. Ясно, че след като се върна, ще тръгна на фитнес, но сега ми трябва някаква диета + упражнения или нещо от сорта за тези 5-6 дни. Благодаря предварително
PS
Както казах ми е пределно ясно, че няма да стане чудо, за това, моля, спестете си коментарите от сорта на “Ти луд ли си?!” и т.н. Благодаря!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 19:26.

10.07.06
21:02

Здравей,
аз пусках подобна тема в един друг форум
на мен ми трябва по други причини, но целта е една и съща - бързо отслабване
та там ме посъветваха за диета само от чай и ябълки+повечко тичане и физ. упражнения
най-вероятно накрая като идеш на море няма да имаш никакви сили но ... :)
успех ако се захванеш!

10.07.06
21:26

Така само ще разградиш мускули и тъкани и ще натрупаш мазнини след като свърши тази “диета”. Здравето си е твое да го съсипваш както искаш.

10.07.06
21:42

[quote author=“Authority”]Здравето си е твое да го съсипваш както искаш.

:!:
Дори и да се захванеш, ще смъкнеш много вода, а физ. упражнения + чайчета не е за препоръчване.Съжалявам трябвало е по-рано да се сетиш.

10.07.06
21:56

[quote author=“tribal4e”]Здравей,
аз пусках подобна тема в един друг форум
на мен ми трябва по други причини, но целта е една и съща - бързо отслабване
та там ме посъветваха за диета само от чай и ябълки+повечко тичане и физ. упражнения
най-вероятно накрая като идеш на море няма да имаш никакви сили но ... :)
успех ако се захванеш!

Мхм  :roll:
Ех колко се лъжете,с чайчета и ябълки цял ден само ако ядете,да не говорим,че нищо няма да свалите,да не говорим,че е супер вредно за здравето,да не говорим,че няма да можете да тичате(поради липсата на енергия),но и ще свалите всички мускули направени през годината.
Успех иначе  :idea:  :arrow:  :!:

11.07.06
08:50

А поне нещо за корем? Той ми е най-големият проблем.

11.07.06
10:11

По знаещите от мен може и да имат идея, но аз лично не виждам какво можеш да направиш за 5 дни. Единственото, което ми идва на акъл е да спреш солта, поне да не задържаш много вода в тялото. Можеш сутрин да тичаш, но за да има и някакъв ефект трябва и на моренцето също, преди да са настъпили големи жеги (преди да са наизлезни много хора едно 30-40 минутно кросче по плажа няма да ти навреди). Но пак казвам, не вярвам да имаш кой знае какъв ефект за толкова малко време.

11.07.06
10:52

От думите ви излиза, че не може да се отлсабне за 5 дни - КОЕТО НЕ Е ВЯРНО.

Особено в неговия случай има доста излишни килограми и може да свали.

Въпросът е там, че
бързото отслабване е рядко трайно и при всичко случаи не е здравословно!

BurningSoul, реши си сам дали искаш да го направиш и бъди наясно с резултатите. Ще свалиш няколко килограма за 5 дни, които ще са предимно от вода, която ще загубиш. След като отидеш на море, ще седнеш да похапнеш малко пак по капанчетата по плажа, биричка това онова и бързо бързо ще си ги върнеш.

Обяснение за това се дава с факта, че организмът преминава в защитен режим, когато гладува - пести сили, от там гори по-малко калории (чувстваш се отпаднал и не ти се мърда, когато си гладен). Седмица да продължи това, на моренцето като започнеш да ядеш нормално пак, организмът вече заплашен, че утре може пак да глаува - решава да складира енергия (отлага се като мазнини) и ти отново си връщаш килограмите.

Оникновено това се случва, тъй като си доста пълен ме съмнява да си генетично предразположен да качваш бавно и предполагам, че и при теб ще стане така.

Другото лошо при бързото сваляне е забавянето на метаболизма и губене на мускулна маса.

По-дълго гладуване те лишава от важни хранителни стойности за организма като цяло, може да доведе и до различни заболявания.

След като си наясно с това, вече реши дали искаш да сваляш за 5 дена...

Начинът е да караш основно на зеленчуци. Яж малко въглехидрати сутрин - примерно 1 к. мляко за закуска. На обяд обилна салатка (шопска примерно със сирене отгоре), малко месце нещо да се заситиш, следобед и вечер зеленчуци - не ядеш по-късно от 19ч. Имай предвид,че това не е НВД - при НВД се сваля по-бавно и здравословно, не за 5 дни. Както вече те посъветваха, намали здраво солта - когато си гладен пий вода.

Упражнения - сутрин на гладно бягаш колкото можеш.

ЗАБРАВЕТЕ!

КАТО СЕ ВЪРНЕТЕ ОТ МОРЕТО ,ЗАПОЧНЕТЕ ДА ТРЕНИРЕТЕ! ИНАК И СЛЕДВАщОТО ЛЯТО ПАК ШЕ ЗАДАВАТЕ ТАКИВА ВЪПРОСИ.

12.07.06
08:19

Липосукция - за 5 дена и си бог :) . И не се ебавам - само за този 5 дневен режим се сещам.

[quote author=“Cherniq_Konan”]Липосукция - за 5 дена и си бог :) . И не се ебавам - само за този 5 дневен режим се сещам.

да бе, не мисля че ще се въстановиш за 5 дни!

14.07.06
15:12

[quote author=“bgtrener”][quote author=“Cherniq_Konan”]Липосукция - за 5 дена и си бог :) . И не се ебавам - само за този 5 дневен режим се сещам.

да бе, не мисля че ще се въстановиш за 5 дни!

:lol:  :lol:  :lol: Три месеца минимум. За плаж не може да става и дума-стягащи колани се носят и през нощта.

BurningSoul, за отслабване няма да отслабнеш, но ако се захванеш с упражнения за корема, може видимо да го постегнеш за 5 дни и заедно с предложената ти по-горе диета ще се чувстваш много по-леко на плажа.

Ако и там продължиш да се пазиш от вредни храни, правиш по един крос сутрин и малко плуване след обяд, след завръщане си готов за по-сериозно отслабване.

Да, запаси се с хапчета намаляващи апетита за да се отървеш от искушения на морето! :wink:

14.07.06
15:14

Да, сега видях, че времето до морето ти е изтекло...Ами остава да си купиш хапчетата. :lol:

14.07.06
15:30

[quote author=“BurningSoul”]Здравейте на всички! На 16 (неделя) ще заминавам на море, а съм “леко” напред с килцата. Ясно ми е, че за 5-6 дена не може да стане чудо каквото и да правя, но бих искал да опитам пък каквото стане. 1.80 съм и тежа 95кг :oops: Дайте някакви идеи. Ясно, че след като се върна, ще тръгна на фитнес, но сега ми трябва някаква диета + упражнения или нещо от сорта за тези 5-6 дни. Благодаря предварително
PS
Както казах ми е пределно ясно, че няма да стане чудо, за това, моля, спестете си коментарите от сорта на “Ти луд ли си?!” и т.н. Благодаря!

аз не мога да разбера що повечето хора точно преди морето се сещат че трябва да направят нещо?!?!?  :?  :shock:  :?

14.07.06
16:04

[quote author=“Nazgul”][quote author=“BurningSoul”]Здравейте на всички! На 16 (неделя) ще заминавам на море, а съм “леко” напред с килцата. Ясно ми е, че за 5-6 дена не може да стане чудо каквото и да правя, но бих искал да опитам пък каквото стане. 1.80 съм и тежа 95кг :oops: Дайте някакви идеи. Ясно, че след като се върна, ще тръгна на фитнес, но сега ми трябва някаква диета + упражнения или нещо от сорта за тези 5-6 дни. Благодаря предварително
PS

аз не мога да разбера що повечето хора точно преди морето се сещат че трябва да направят нещо?!?!?  :?  :shock:  :?

Хмм,добрър въпрос  :roll:

14.07.06
17:53

защото да си дебел на плажа е по-грозно отколкото да си дебел в София по прашните улички :twisted:

14.07.06
18:42

[quote author=”|Chosen|”]защото да си дебел на плажа е по-грозно отколкото да си дебел в София по прашните улички :twisted:

:lol:

14.07.06
19:19

Е, аз четири месеца се бъхтих, за да заприличам на човек.. Сигурно си мислиш, че ми е адски интересно, щом съм предпочел това пред пет дневната диета??  8)
И това лято ще си с паласките на море, то е ясно..  :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1