10.07.06
20:30
Здравейте на всички! На 16 (неделя) ще заминавам на море, а съм “леко” напред с килцата. Ясно ми е, че за 5-6 дена не може да стане чудо каквото и да правя, но бих искал да опитам пък каквото стане. 1.80 съм и тежа 95кг :oops: Дайте някакви идеи. Ясно, че след като се върна, ще тръгна на фитнес, но сега ми трябва някаква диета + упражнения или нещо от сорта за тези 5-6 дни. Благодаря предварително
PS
Както казах ми е пределно ясно, че няма да стане чудо, за това, моля, спестете си коментарите от сорта на “Ти луд ли си?!” и т.н. Благодаря!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 19:26.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Здравей,
аз пусках подобна тема в един друг форум
на мен ми трябва по други причини, но целта е една и съща - бързо отслабване
та там ме посъветваха за диета само от чай и ябълки+повечко тичане и физ. упражнения
най-вероятно накрая като идеш на море няма да имаш никакви сили но ... :)
успех ако се захванеш!
Така само ще разградиш мускули и тъкани и ще натрупаш мазнини след като свърши тази “диета”. Здравето си е твое да го съсипваш както искаш.
[quote author=“Authority”]Здравето си е твое да го съсипваш както искаш.
:!:
Дори и да се захванеш, ще смъкнеш много вода, а физ. упражнения + чайчета не е за препоръчване.Съжалявам трябвало е по-рано да се сетиш.
[quote author=“tribal4e”]Здравей,
аз пусках подобна тема в един друг форум
на мен ми трябва по други причини, но целта е една и съща - бързо отслабване
та там ме посъветваха за диета само от чай и ябълки+повечко тичане и физ. упражнения
най-вероятно накрая като идеш на море няма да имаш никакви сили но ... :)
успех ако се захванеш!
Мхм :roll:
Ех колко се лъжете,с чайчета и ябълки цял ден само ако ядете,да не говорим,че нищо няма да свалите,да не говорим,че е супер вредно за здравето,да не говорим,че няма да можете да тичате(поради липсата на енергия),но и ще свалите всички мускули направени през годината.
Успех иначе :idea: :arrow: :!:
11.07.06
08:50
А поне нещо за корем? Той ми е най-големият проблем.
По знаещите от мен може и да имат идея, но аз лично не виждам какво можеш да направиш за 5 дни. Единственото, което ми идва на акъл е да спреш солта, поне да не задържаш много вода в тялото. Можеш сутрин да тичаш, но за да има и някакъв ефект трябва и на моренцето също, преди да са настъпили големи жеги (преди да са наизлезни много хора едно 30-40 минутно кросче по плажа няма да ти навреди). Но пак казвам, не вярвам да имаш кой знае какъв ефект за толкова малко време.
От думите ви излиза, че не може да се отлсабне за 5 дни - КОЕТО НЕ Е ВЯРНО.
Особено в неговия случай има доста излишни килограми и може да свали.
Въпросът е там, че
бързото отслабване е рядко трайно и при всичко случаи не е здравословно!
BurningSoul, реши си сам дали искаш да го направиш и бъди наясно с резултатите. Ще свалиш няколко килограма за 5 дни, които ще са предимно от вода, която ще загубиш. След като отидеш на море, ще седнеш да похапнеш малко пак по капанчетата по плажа, биричка това онова и бързо бързо ще си ги върнеш.
Обяснение за това се дава с факта, че организмът преминава в защитен режим, когато гладува - пести сили, от там гори по-малко калории (чувстваш се отпаднал и не ти се мърда, когато си гладен). Седмица да продължи това, на моренцето като започнеш да ядеш нормално пак, организмът вече заплашен, че утре може пак да глаува - решава да складира енергия (отлага се като мазнини) и ти отново си връщаш килограмите.
Оникновено това се случва, тъй като си доста пълен ме съмнява да си генетично предразположен да качваш бавно и предполагам, че и при теб ще стане така.
Другото лошо при бързото сваляне е забавянето на метаболизма и губене на мускулна маса.
По-дълго гладуване те лишава от важни хранителни стойности за организма като цяло, може да доведе и до различни заболявания.
След като си наясно с това, вече реши дали искаш да сваляш за 5 дена...
Начинът е да караш основно на зеленчуци. Яж малко въглехидрати сутрин - примерно 1 к. мляко за закуска. На обяд обилна салатка (шопска примерно със сирене отгоре), малко месце нещо да се заситиш, следобед и вечер зеленчуци - не ядеш по-късно от 19ч. Имай предвид,че това не е НВД - при НВД се сваля по-бавно и здравословно, не за 5 дни. Както вече те посъветваха, намали здраво солта - когато си гладен пий вода.
Упражнения - сутрин на гладно бягаш колкото можеш.
11.07.06
14:35
ЗАБРАВЕТЕ!
КАТО СЕ ВЪРНЕТЕ ОТ МОРЕТО ,ЗАПОЧНЕТЕ ДА ТРЕНИРЕТЕ! ИНАК И СЛЕДВАщОТО ЛЯТО ПАК ШЕ ЗАДАВАТЕ ТАКИВА ВЪПРОСИ.
12.07.06
08:19
Липосукция - за 5 дена и си бог :) . И не се ебавам - само за този 5 дневен режим се сещам.
12.07.06
12:04
да бе, не мисля че ще се въстановиш за 5 дни!
да бе, не мисля че ще се въстановиш за 5 дни!
:lol: :lol: :lol: Три месеца минимум. За плаж не може да става и дума-стягащи колани се носят и през нощта.
BurningSoul, за отслабване няма да отслабнеш, но ако се захванеш с упражнения за корема, може видимо да го постегнеш за 5 дни и заедно с предложената ти по-горе диета ще се чувстваш много по-леко на плажа.
Ако и там продължиш да се пазиш от вредни храни, правиш по един крос сутрин и малко плуване след обяд, след завръщане си готов за по-сериозно отслабване.
Да, запаси се с хапчета намаляващи апетита за да се отървеш от искушения на морето! :wink:
Да, сега видях, че времето до морето ти е изтекло...Ами остава да си купиш хапчетата. :lol:
[quote author=“BurningSoul”]Здравейте на всички! На 16 (неделя) ще заминавам на море, а съм “леко” напред с килцата. Ясно ми е, че за 5-6 дена не може да стане чудо каквото и да правя, но бих искал да опитам пък каквото стане. 1.80 съм и тежа 95кг :oops: Дайте някакви идеи. Ясно, че след като се върна, ще тръгна на фитнес, но сега ми трябва някаква диета + упражнения или нещо от сорта за тези 5-6 дни. Благодаря предварително
PS
Както казах ми е пределно ясно, че няма да стане чудо, за това, моля, спестете си коментарите от сорта на “Ти луд ли си?!” и т.н. Благодаря!
аз не мога да разбера що повечето хора точно преди морето се сещат че трябва да направят нещо?!?!? :? :shock: :?
[quote author=“Nazgul”][quote author=“BurningSoul”]Здравейте на всички! На 16 (неделя) ще заминавам на море, а съм “леко” напред с килцата. Ясно ми е, че за 5-6 дена не може да стане чудо каквото и да правя, но бих искал да опитам пък каквото стане. 1.80 съм и тежа 95кг :oops: Дайте някакви идеи. Ясно, че след като се върна, ще тръгна на фитнес, но сега ми трябва някаква диета + упражнения или нещо от сорта за тези 5-6 дни. Благодаря предварително
PS
аз не мога да разбера що повечето хора точно преди морето се сещат че трябва да направят нещо?!?!? :? :shock: :?
Хмм,добрър въпрос :roll:
защото да си дебел на плажа е по-грозно отколкото да си дебел в София по прашните улички :twisted:
[quote author=”|Chosen|”]защото да си дебел на плажа е по-грозно отколкото да си дебел в София по прашните улички :twisted:
:lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече