10.07.06
21:48
Значи какво прочетох:
“Не яжте въглехидрати непосредствено преди лягане.В противен случай произведения от тялото инсулин ще блокира производството на така важния растежен хормон (РХ).За вечеря белтъчини”
Ами да ама аз преди да спа малко преди тва 15 минути пия по 1 кисело мляко което е и белтаци и въглехидрати!това вредно ли е и може ли да ми повлияе на нивото на хормон на растежа което по принцип е по високо докато спи човек!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
И аз винаги обръщам по една кофичка кисело или половин литър прясно точно преди лягане. Някой по- запознат да помогне :)
11.07.06
01:51
пийте си млякото нямате грижи ! само ако може да е нискомаслено ! тия въглехидрати са много малко там .то съотношението е почти 1:1 белтъчини:въглехидрати така че свиркай си и си бучи млекце - немаш грижи !
Ако целиш да намалиш бързото усвояване на въглехидратите е по-добре млякото да е пълномаслено, а съотношението е 4-4,8/2,8-3,5 въгл./белт.
Tема: кисело мляко преди ядене!? :shock:
По мое мнение, избягвайте какво и да е преди лягане. А това за въглехидратите и аз съм го чел, така е.
11.07.06
11:23
[quote author=”|Chosen|”]Tема: кисело мляко преди ядене!? :shock:
По мое мнение, избягвайте какво и да е преди лягане. А това за въглехидратите и аз съм го чел, така е.
Преди лягане се наяждам кат прасе.Нема гладен да си легна я..
Киселото мляко е с нисък гликемичен индекс, съответно не предизвиква резки колебания в нивото на кръвната захар. Но ако все пак искаш да правиш всичко като по учебник——> никакви въглехидрати преди лягане, само белтъци.
11.07.06
16:14
[quote author=“LuckyTeam”]Значи какво прочетох:
“Не яжте въглехидрати непосредствено преди лягане.В противен случай произведения от тялото инсулин ще блокира производството на така важния растежен хормон (РХ).За вечеря белтъчини”
Ами да ама аз преди да спа малко преди тва 15 минути пия по 1 кисело мляко което е и белтаци и въглехидрати!това вредно ли е и може ли да ми повлияе на нивото на хормон на растежа което по принцип е по високо докато спи човек!
преди месец пуснах такава тема във форума. мисля ,че за нея става реч. статията се казва точно това. преди 7-8 год същата статия се казваше “нищо млечно, нищо сладко преди лягане”.
:)
12.07.06
08:15
Киселото мляко е с нисък гликемичен индекс, съответно не предизвиква резки колебания в нивото на кръвната захар. Но ако все пак искаш да правиш всичко като по учебник——> никакви въглехидрати преди лягане, само белтъци.
Абе хора, вие сте болни :) . Сега ще опиша какво става в тея случай - пиеш кофа млеко преди лягане и едвам заспиваш, защото си гладен като вук и евентуално не издържах и деликатно се прокрадваш към хладилника за пържолка и още нещо. И това е по-добрия вариант :) . Ако не ядеш нищо, а пиеш некво протейнче, след 15 мин си станал от леглото и бойни викове щурмуваш въпросния хладилник и изяждаш всичко, което е вътре. После се депресираш, че си свиня и си купуваш 1 кило сладолед, чипс, шоколад и 5 пакета захар(защото не си ял захар от 3 месеца) и плачейки ги изяждаш пред телевизора :) . Извода - пийвай млекце :) .
12.07.06
12:02
[quote author=“Cherniq_Konan”]
Абе хора, вие сте болни :) . Сега ще опиша какво става в тея случай - пиеш кофа млеко преди лягане и едвам заспиваш, защото си гладен като вук и евентуално не издържах и деликатно се прокрадваш към хладилника за пържолка и още нещо. И това е по-добрия вариант :) . Ако не ядеш нищо, а пиеш некво протейнче, след 15 мин си станал от леглото и бойни викове щурмуваш въпросния хладилник и изяждаш всичко, което е вътре. После се депресираш, че си свиня и си купуваш 1 кило сладолед, чипс, шоколад и 5 пакета захар(защото не си ял захар от 3 месеца) и плачейки ги изяждаш пред телевизора :) . Извода - пийвай млекце :) .
абе що за словоизлеяние? :shock:
[quote author=“Cherniq_Konan”]
Колега не знам дали сме болни ама ти определено може да се консултираш с някои лекар :lol: Маи някои чарк в главата ти се е разместил....
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече