10.07.06
22:45
Какво ще кажете за новия сурватъчен на JK те твърдят че е производство на PROTIENT от май месец.
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Kevin Levrone LevroISO Whey
Суроватъчен протеин изолат
Tadam Био Дамски Превръзки Ultra Normal
Tadam Био Дамски Превръзки Ultra Normal+
Tadam Био Дамски Превръзки Ultra Super+
Tadam Био Дамски Превръзки Ultra Night+
Още предложения от BB-Shop
11.07.06
00:59
И на мен ми е интересно какво мислите за него?
ей сега четох в новия брой на Олимп че jc използвали вече сорувини от най-добрата американска(според тях) фирма Протеинт...друго ми направи впечатление че пишат че единствения трикреатин малат в България имали те а Сайтек също го предлагат
демек чудя се сега след като работят или поне те твърдят че работят с нови суровини дали да почна да закупувам продуктите им или това е поредния рекламен трик с цел да измие от сънанието на хората фактите които има в този форум примерно за разминаването между етикета и това което после показват лабораториите
[quote author=“Kyokushin-Baka”]ей сега четох в новия брой на Олимп че jc използвали вече сорувини от най-добрата американска(според тях) фирма Протеинт...друго ми направи впечатление че пишат че единствения трикреатин малат в България имали те а Сайтек също го предлагат
демек чудя се сега след като работят или поне те твърдят че работят с нови суровини дали да почна да закупувам продуктите им или това е поредния рекламен трик с цел да измие от сънанието на хората фактите които има в този форум примерно за разминаването между етикета и това което после показват лабораториите
Какво искаш да пишат колега? Че Олимп го издава Юлиан Карабиберов малко трудно ще почне да плюе своите продукти. Направо се чудя как не са написали “единствения трикреатин малат в света” :lol: Там само на хвалби може да се натъкнеш. Иначе по качество фирмата я слагам на едно ниво с Нутрим, даже се чудя коя да оплюя повече. Аз на Карабиберов доверие нямам, които иска да му пълни джоба аз пари за боклуци не давам :x
11.07.06
13:40
Въпросният протеин на JK според мен е пълен боклук, както и всички продукти на фирмата, които съм имал неблагоразумието да вземам. За останалите не мога да дам мнение, но предполагам, че едва ли са по-различни.
11.07.06
20:13
абе вместо да го купувате,отивате в най-близкият магазин за хр.стоки малко пудра захар ,брашно и есенция :) икг към 2 лева ще излезе и същият резултат ще ви даде :lol: :lol: :lol: :lol:
Преди известно време си взех разфасовката от 2кг и скоро ще свърши. Определено има промяна в тоя протеин, понеже вкъщи още се търкаля едно стара опаковка от 500г. (този силно мирише на сухо мляко и се разтваря мъчно)
Двата нямат абсолютно нищо общо като разтворимост, мирис, консистенция и т.н.
Преди този (2кг) протеин бях ползвал суроватки на Universal, после Prostar Whey na Ultimate Nutr.
Смея да твърдя, че като усещане, разторимост и вкус на този нов протеин на JK не намирам никаква разлика с предните два.
след 2-3 дена ми свършва и пак ще взема :)
Позаинтересовах се за продуктите на protient и от сайта им видях суроватъчните протеини които предлагат и не видях точно това което предлагат JK има WPC 80%, изолат и хидролизат и един 34% концентрат. Така че може и да е нещо смесено от тях т.е. кръщавано по български
12.07.06
16:38
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Абе и новия сигурно ще е с качеството на стария, тва че са го докарали на мирис, цвят и вкус нищо не означава
20.07.06
19:20
[quote author=“hawk”]Абе и новия сигурно ще е с качеството на стария, тва че са го докарали на мирис, цвят и вкус нищо не означава
абе момче какво му е на стария протеин ? :shock:
оффтопик. като заговорихме за JK nutrition не мога да не спомена нещо което ми направи много лошо впечатление. на 80% от продуктите им има правописни грешки. Най-фрапиращи са там където пише на Английски. Не мога да разбера как две години вече подред продават един протеин дето има 4 правописни грешки само отпред на етикета. срамота. :evil:
в момента няма откъде да ти ги посоча. На брой си спомням колко бяха. иначе беше нещо от типа:
whit… - correct- with
poweder - correct - powder
aspartane - correct - aspartame
L-carnithine - correct - L-carnitine
glutamin - correct - glutamine
creatin - correct - creatine
...това са тези коита си спомням :lol: толко ли нямат един свестен преводач. Още по трагично е, че и на български имаше грешки! :shock:
30.07.06
09:24
[quote author=“johnrambo”]в момента няма откъде да ти ги посоча. На брой си спомням колко бяха. иначе беше нещо от типа:
whit… - correct- with
poweder - correct - powder
aspartane - correct - aspartame
L-carnithine - correct - L-carnitine
glutamin - correct - glutamine
creatin - correct - creatine
...това са тези коита си спомням :lol: толко ли нямат един свестен преводач. Още по трагично е, че и на български имаше грешки! :shock:
Еми те хората сами си правят протеините и сами си пишат етикетите-За по-евтино
Абе кажи - “Гаражна история” и забрави. :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече