9 мин видео

13.07.06
21:26

http://www.youtube.com/watch?v=WS0GGC_LD2U

—Николай

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
SeLeCt

13.07.06
22:44

знама ама изобщо не искам да приличам на тия ама грам !!!!! предпочитам да имам яко тяло пред това да съм некав изрод дето живее само за да се кефи на силата си

13.07.06
22:47

[quote author=“SeLeCt”]знама ама изобщо не искам да приличам на тия ама грам !!!!! предпочитам да имам яко тяло пред това да съм некав изрод дето живее само за да се кефи на силата си

Така е в фитнеса когато наблягаш повече на релефа правиш с по млако килограми а ако искаш да си силаче правиш с повече но затова пък не си толкова релефен  :)

14.07.06
00:20

Почистих спама.Придържайте се към темата

14.07.06
14:06

Много са мазни тея и хората като ги видят по улицата не си викат че дигат 300 а че са грозни

Извинявам се предварително обаче някои може ли да ми прати лс с имената на песните от саундтрака към видеото

Queen Of The Damned - Soundtrack - 09 - Disturbed - Down With The Sickness (retail) - любимата ми песен
manson

14.07.06
14:43

бодибилдинг, трибой, щанги...

вие избирате! :)

14.07.06
14:56

и на мен не ми харесват как изглеждат, но все пак е изрудско. Само тоя с дъмбела от 77кг не разбрах кво иска да прави  :lol:

[quote author=“topDevil”]и на мен не ми харесват как изглеждат, но все пак е изрудско. Само тоя с дъмбела от 77кг не разбрах кво иска да прави  :lol:

Трябва да го вдигне във въздуха с една ръка. Част от шоуто на Арнолд Класик  :wink:

14.07.06
15:20

Мене това дете(китайчето)направо ме разби.Ако не го бях видял нямаше да повярвам.Тая щанга си беше нещо доста серизно :shock:

14.07.06
16:27

мен па ме взривиха кофичките с 80 кг допълнителни. въпреки, че прави полу-кофи, като повечето билдери.

14.07.06
16:32

[quote author=“Infernaloverkill”]мен па ме взривиха кофичките с 80 кг допълнителни. въпреки, че прави полу-кофи, като повечето билдери.

Съвсем пълни и нормални кофички си прави!
Какво са според теб пълни, ако това са полу?!

14.07.06
19:07

Съвсем нормално си ги прави  кофичките. Ако пуска по надолу влизат много рамената. Бтв аз като слагам повече от 40кг. въобще не ги усещам както трябва, а не е като да нямам сила за още. Сега ги правя по метода на предварително изтощение със кросоувър, без никакви тежести и ми влизат перфектно. Не дръжте толкова на големите тежести.

14.07.06
19:19

пълни кофички са като брадата стигне нивото на ръцете. Точно раменете трябва да влизат. Много хора занимаващи се не толкова с бодибилдинг, колкото с бойни спортове и гимнастика съм ги виждал как ги изпълняват.С пълна амплитуда се усеща едно разтягане на мускулите между другото което е полезно за спортните цели.

14.07.06
19:37

Аз съм тренирал спортна гимнастика. Имаш предвид брадата да стигне до нивото на дланите ?!?

14.07.06
19:58

Имаш предвид брадата да стигне до нивото на дланите ?!?

да.

14.07.06
20:12

Тоя с кофичките и пича дето си праска набирания с 1 ръка са луди.Има и други компилаций, около още 15-ина клипчета и един пич вдига от мъртва тяга 1000 lb :) Залата гръмна  :lol:  :D :shock:

14.07.06
21:48

ееее не , тва лапе ме разби.......

14.07.06
23:00

Тез всичките много здрави копелета,супер много се изкефих на това клипче,нечовеци.Има разни по-слабички,които ще засрамят големите бичета в мойта зала.

15.07.06
09:55

[quote author=“fixer2”]Тоя с кофичките и пича дето си праска набирания с 1 ръка са луди.

Набирането с една ръка не знам защо са го снимали в тоя клип не е нищо особено аз също го мога но другите снимани в клипа хора са истински машини и много ме зарадваха :)

15.07.06
17:59

еми клипчето е надъхващо - спор няма
при повечето силови постижения самоти атлети мисля че на падаха под 130 лично тегло , но няма да скрия че това бяха наистина назобени мъже ... но се пак внушават респек със силата си .
китайчето ми направи най силно впечетление понеже , китайците не са известни като силна нация  :)

15.07.06
21:07

китайците не са известни като силна нация

глупости.Имат страхотна традиция в щангите, освен това имат маса специалисти + това са страхотни в гимнастиката и акробатиката.Просто са малки категории, но за теглото си правят чудеса.

21.07.06
12:47

имах предив че като кажеш китаец, правиш си асоциация с добре сложен човек но не и силен ..
смисал че поне аз не съм останалъл с впечетление че са силна нация...

JI

22.07.06
13:15

[quote author=“PaTriK”]имах предив че като кажеш китаец, правиш си асоциация с добре сложен човек но не и силен ..
смисал че поне аз не съм останалъл с впечетление че са силна нация...

ква ли ти е асоциацията за сомалиец  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1