16.07.06
15:43
Здравейте!НА 16 години съм от С,висок съм 1.89-1.90 и тежа кажи речи 90 кила!Много е!
ТАка,миналото лято бях започнал със фитнеса,НО тогава правих ПРЕЗ ДЕН тренировки,като тренировката включваше всичко(гърди,ръце,рамо,крака и т.н в един ден) И за 2 месеца бях “светнал”!В последствие разбрах че това,което съм правил не е било правилно(смисъл всичко) въпреки че имаше ефект горе долу!Послел спрях да тренирам и бързо се отпуснах и надебелях(както казах почети 90 кила и 1.90)!сега започвам отново да тренирам и няма да спирам!Та въпроса ми е с програма ли да тренирам или НЕ?Смисъл аз 1 седмица тренирам с тридневната програма за изгаряне на мазнини и си мисля че ако тренирам сичко през ден ще има по голям ефект(или много бъркам!Можеби е смешен въпроса но се пак не съм много наясно)!АЗ искам най вече ГЪРДИТЕ ДА тренирам защото имам маса апък те са доста отпъснати и дет са зърната леко виснали и 1 път в седмицата ми се вижда малко!Освен това трябва да започвам да бягам сутрин на гладно и вечер евентуално!ТА има ли по голям ефект с програмата тей като аз чувствам по малко натоварване така!
ДАйте съвет за програмата(тей като искам по бързо да чистя,НО и и да имам мускули ест. и незнам кое ще се отрази по добре-коя програма-всичко през ден или тридневна програма 1-гарди и бицепс 2-гръб и трицепс 3-рамо и крака) и как по бързо да изгоря мазнини!(ако трябва да пия нещо :roll: )!Целта ми е не само изгаряне на мазнини ами и офрмяне теи като имам маса,но главно мазнините!
Благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
16.07.06
19:55
Бягането ще свали мазнини бързо, но краката няма да могат да запазят масата си, а ще се свият от бягането. Тичане сутрин и вечер е прекалено много ако искаш да запазиш мускулите. По-добре да ходиш с умерено до бързо темпо вместо да бягаш. Разбира се някой хора не ги е еня за краката, а само гледат да си развиват гърдичките и ръчичките.
За суплементи най-ефективно за сваляне на мазнините е да почнеш да взимаш ефедрин/кафеин/аспирин. Не знам дали ефедрин се намира лесно в България, но предполагам че не е проблем. Вероятно се продава и като лекарство против бронхит (зажото улеснява дишането)- питай в аптеката. Почни с 1/4 от обикновената доза за да видиш как ти действа.
И последно - не пиши без нови параграфи (всичко като един параграф). Съобщението ти е трудно да се чете.
—Николай
[quote author=“kraltchev1”]Бягането ще свали мазнини бързо, но краката няма да могат да запазят масата си, а ще се свият от бягането. Тичане сутрин и вечер е прекалено много ако искаш да запазиш мускулите. По-добре да ходиш с умерено до бързо темпо вместо да бягаш. Разбира се някой хора не ги е еня за краката, а само гледат да си развиват гърдичките и ръчичките.
За суплементи най-ефективно за сваляне на мазнините е да почнеш да взимаш ефедрин/кафеин/аспирин. Не знам дали ефедрин се намира лесно в България, но предполагам че не е проблем. Вероятно се продава и като лекарство против бронхит (зажото улеснява дишането)- питай в аптеката. Почни с 1/4 от обикновената доза за да видиш как ти действа.
И последно - не пиши без нови параграфи (всичко като един параграф). Съобщението ти е трудно да се чете.
—Николай
В сайта на БГтренер четох че от бягане изобщо не се сваля мускулна маса , сваля се в началото после си се възстановява , не знам колко е истина , добре ще е да се дискутира ;)
16.07.06
21:35
Ефедрин се намира в аптеките само под формата на сироп за кашлица, но разбира се има места, от където да се намери. Не те съветвам обаче да взимаш точно това.
Аз лично съм против бягането, защото мен ме стопява за нула време, смятам, че високоинтензивната тренировка върши не по-лоша работа по отношение на изгарянето на мазнините. Ако е съчетана с правилно хранене, естествено.
17.07.06
12:59
Какво ще рече високоинтензивна тренировка?????(всички групи мускули в 1 ден, или с програмка?)
ТАзи програма смята ли се за добра тренировка(високоинтензивна)
1-гърди,бицепс,корем,кардио
2-почивка
3-гръб, трицепс,кардио
4-почивка
5-рамо,крака,корем,кардио
ИЛИ тази е по добра за изгаряне на мазнини:
1-гърди,ръце,корем,кардио
3-гръб,рамо,кардио
5-крака+това което най малко съм натоварил през седмицата
А и бягането колко минути трябва да е??
17.07.06
23:04
По-горе написаха едно абсурдно мнение-БЯГАНЕТО НЕ СВАЛЯ МАЗНИНИ :shock: :roll: :lol: Е оки,не знам какъв е тоя сайт на бгтренер,но май се опитва да преобърне света на бодибилдинга.Това е революция-ДА БЕ ДА.Нищо подобно,аз не съм бягал за да свалям,но ако с бягане не се сваля значи защо въобще кардиото се включва в абсолютно всяка тренировка за топене на мазнини?
18.07.06
13:57
ае нняма значение!ПО добре ми помогнете за въпроса отгоре? :oops:
18.07.06
18:05
Не е толкова важно коя мускулна група с коя съчетаваш. Просто почивките трябва да бъдат малки-до половин минута. Тренираш до отказ, тежко, но с правилна техника. Пробвай да направиш тренировката си за гръб примерно, за 20-30 минути, без да претупваш нищо и ще видиш за какво става дума. И все пак, много по-съществено е какво ядеш. Може по пет часа на ден да бягаш, да пиеш яко ефедрин и пак да не направиш релеф. Както постоянно повтаря Недик, каквото ядеш, такъв си.
18.07.06
21:50
Общо зето смятам да почвам да ям сутрин-зърнена закуска(цорнфлейкс или както се викаше),на обяд салатка и ако има месце,вечеря някво месце(пиленце или риба хек панирана само филе) и мойе салатка!Ако угладнея по някое време водица или плод нз :Д
Внимавай с плодовете- само до обяд и то без банани и грозде.
Иначе правилно си се ориентирал към салати и меса, можеш да добавиш и извара за да набавяш повече протеин
Иначе относно кардиото то си е задължително но по мое мнение най-добър вариант е велоергометър, особено ако си повечко килограми и ти е трудно бягането
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече