16.07.06
20:49
Здравейте!
Помогнете ми с координати на фитнес зали,в района около Софийският университет,като искам да има баня с топла вода,за да се изкъпе човек след тренировка!
Благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
ми ялта, ама е много смотан фитнеса, в подлеза до софииския, дето кино имаше, ще го видиш, само питай някой там и ще ти кажат за него, ама наистина е много скапан!
“Ялта” е в този район,но както каза Yoda е наистина много смотан фитнес,а и много скъп,изобщо пълна скръб,изобщо не си струва да си губиш времето там.Ако искаш да правиш яки зверски тренировки,мога да ти препоръчам “Б&б фитнес”,който се намира на ъгъла на бул “Дондуков” и бул “Васил Левски”,горе-долу това мога да ти дам като ориентир.Цените са евтини и става за истинска яка тренировка.
Eй, а знаеш ли какво се сетих, ако искаш зала за истински културизъм залата на Биджи е много близо до софииския. Гледай сега, на булевард Левски май се казваше, абе вървиш към него от софииския, по него минават трамвай 20 и 22, няма начин да не забележиш, та отиваш до булеварда и завиваш в дясно, на спирката на трамваите поглеждаш вдясно и в дъното на един безистен ще видиш залата, не е много хубава като уреди и т.н. но духа в нея е невероятен. Много от нашите състезатели са тръгнали оттам! Успех
Yoda,точно тази зала и аз имах предвид,това е “Б&Б фитнес” - залата на Биджи.Наистина има дух там и затова му я препоръчах и аз.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече