27.07.06
22:46
Въпроса ми е по какъв най-бърз начин мога да сваля шкембето и паласките... до първи септември трябва да съм го направил защото имам ангажименти които се отнасят до външния ми вид... Казвайте как трябва да се храня, какво да ям, как да тренирам, какво да тренирам, какви упражнения да правя... просто е много важно да сваля паласките и корема... Чел съм всички хранителни режими тука , НВД и прочие... но кажете как ще стане ефектно и бързо... както казах готов сам на всичко. (освен операции)
Ще бъда безкрайно благодарен, ако някой ми каже точно и конкретно какво трябва да ям, колко, какво да тренирам и колко... мерси предварително.
Малко данни за мен:
175 съм висок
80 килограма съм
почти пълнолетен съм :)
ето и снимки на това което искам да го няма...
http://picsupload.hit.bg/front.jpg
http://picsupload.hit.bg/left.jpg
Моля помагайте до първи септември трябва да го няма.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
28.07.06
10:26
Невъзможно! Ако ставаше така всички щяхме да сме манекени! За тоя корем мин. 6-8 месеца кардио и диета - МИНИМУМ!
Например:
1) 3-4 пъти в седмицата велоаргометър с високо темпо и/или тичане по 30-40 мин.;
2) Ядене - без бял хляб и пържено, по-малко сладко, вечеря най-късно до 18-19 часа (даже до 18 най-добре)!
3) Вечер белтъци и салати - пилешко, телешко, зеленчукови салати или зеленчуци, както ти харесва повече;
4) Другите храни през останалата част от деня.
Това мога да ти препоръчам като прости съвети!
28.07.06
10:45
И ако си любител на добавките можеш да си вземеш Л карнитин или Фет бърнар :)
Пие се 30мин преди тренировка. Това ще ти помогне доста, но само ако бягаш!
Неси мисли, че може само да пиеш тези хапове и да слабееш! Без кардио ефект няма! :D
28.07.06
11:13
Мен целта ми е да бутна повече паласките... как да стане най бързо, и до първи септември какво да правя за да има видими резултати?
може да ходиш да тичаш сутрин и вечер ...
без тесто мазно и сладко...
тренираш корема сутрин и вечер
разбирасе в приемливи за теб норни и мисля че ще стане ..
28.07.06
15:53
значи ходя да тичам вечер към 7 часа ... тичам някаде по 30 минути, а сутрин и вечер правя по 25 коремни преси... не ям бял хляб пържено и сладко. (освен плодове които се надявам да не пречат)...наблягам на заленчуци и повече течности и млечни продукти. Какво трябва да променя друго ?
28.07.06
18:07
коремните се опитай да правиш повече повторения сутрин 25 са много малко няма смисъл да правиш и сутрин и вечер коремни ако ядеш плодове яж ги само сутрин в другото време на са препоръчителни, млечни продукти яж само обезмаслени.
28.07.06
18:37
Аз мога да ти препоръчам плуване.Много сваля корема.Поне при мене беше така ....
Относно храната хората са ти написали :) успех
28.07.06
20:12
Бърз ли е ефекта с плуването и по колко време трябва да плувам и какъв стил?
Как ви се струва следния режим на хранене и тренировки
10:00 - коремни преси - 3 х 20
10:30 - закуска - 2 домата + 1 сварено яйце
16:00 - салата от домати и краставици с сирене + някво кисело мляко
19:30 - тичане 45 минути или по скоро футбол 100 минути
21:30 - Вечеря - препечени филийки от бял хляб със сирене
1:00 - коремни преси 3 х 20
Искам да доуточня че начинът ми на живот е такъв че си лягам късно към 2:00, 3:00 часа и сутрин в зависимост от това каква работа ще имам се събуждам към 9:00, 10:00… има начин да променя всичко това, но най много с един час назад всичко.
Чакам мнения...
Послепис: чудя се дали да вкарам скачане на въже някъде към 18:00 часа...?!
[quote author=“Intenziven”]Бърз ли е ефекта с плуването и по колко време трябва да плувам и какъв стил?
Как ви се струва следния режим на хранене и тренировки
10:00 - коремни преси - 3 х 20
10:30 - закуска - 2 домата + 1 сварено яйце
16:00 - салата от домати и краставици с сирене + някво кисело мляко
19:30 - тичане 45 минути или по скоро футбол 100 минути
21:30 - Вечеря - препечени филийки от бял хляб със сирене
1:00 - коремни преси 3 х 20
Искам да доуточня че начинът ми на живот е такъв че си лягам късно към 2:00, 3:00 часа и сутрин в зависимост от това каква работа ще имам се събуждам към 9:00, 10:00… има начин да променя всичко това, но най много с един час назад всичко.
Чакам мнения...
Послепис: чудя се дали да вкарам скачане на въже някъде към 18:00 часа...?!
Всяко едно кардио натоварване ще ти е полезно. В този ред от мисли включи въжето, ако можеш, но не за сметка на някое от другите упражнения.
Плуването в основно за качващите маса и изграждането на добро телосложение, но не се сваля лесно. Препоръчвам ти бягане за сваляне на корема.
Ако това е опит за съставяне на диета, която да доведе до постоянното намаление на теглото, не си особено успял.
Прочети това и пробвай да се съобразяваш с него, ако искаш трайни резултати.
http://bb-team.org/nutrition/000176.php
Всички въглехидрати ги изтегкли до към закуска и обяд. Белият хляб предполагам знаеш, че не е препоръчителен. Тичането да е 30 мин. Ако можеш повече - просто увеличи темпото. Футболът е доста относително... ако си вратар на малките вратички пред блока... :) 10.30 - 16.00 храненията :roll: изпуснал си обяда нещо, а той е най-важното хранене за деня! Бягай сутринта на гладно, а коремните ги прави следобед или сутрин заедно с бягането, натоварването преди лягане баш не е пропоръчително. Никъде в менюто ти няма месо, не си набавяш никакъв протеин и от другаде. Евентуалните свалени килограми ще са в голяма част и от lean body mass (мускули, вода...). Изтегли всичко с един час.
28.07.06
22:43
при хранителния режим трябда да обънеш доста голямо внимание ядеш прекалено малко отделно самото разпределяне на храната не е наред, препечените филики гледай да са пълнозърнести със а сиренето гледай по възможност да ти е обезмаслено ги яж сутрин след коремните вечер след кардиото яж 3-4 белтъка или 150г месо със овесени ядки.
29.07.06
12:53
ДА наистина,кажете какво да плувам за ефект(корема и гърдите искам с плуване) и на открит басеййн става ли?
29.07.06
13:04
Разбира се, че става какво ти пречи да си плуваш:) Плуването е един от най хубавите спортове според мен.
С плуването се развива цялото тяло, но най вече гърба гърдите и рамената според мен :)
Ако имах възможност да плувам всеки ден щях да плувам упорито, в почивните ми дни когато несам на фитнес щях да ходя с удоволствие да плувам. Късмет :!: :wink:
кроу плувайте. ама пак повтарям, че за сваляне на корема - бягането дава по-добри резултати от плуването!
29.07.06
13:27
плуването не е подходящо за сваляне на мазнини тъй като при допира с водата тялото се опитва да запази преградата която е между него и водата а това са точно мазнините. Това съм го чел на доста места не си го измислям!
29.07.06
13:33
ами незнам може да си прочел грешно, с плуването изразходваш супер много калории , супер много енергия.
Може да е бавно, но става.
[quote author=”|Chosen|”]кроу плувайте. ама пак повтарям, че за сваляне на корема - бягането дава по-добри резултати от плуването!
[quote author=”|Chosen|”] че за сваляне на корема - бягането дава по-добри резултати от плуването!
ДИЕТА ;)
[quote author=“Everything”]ами незнам може да си прочел грешно, с плуването изразходваш супер много калории , супер много енергия.
Може да е бавно, но става.
[quote author=”|Chosen|”]кроу плувайте. ама пак повтарям, че за сваляне на корема - бягането дава по-добри резултати от плуването!
Аверче, 30 минути бягане със средна скорост 11км/ч (което значи да избягаш 5-6 за 30 мин - съвсем нормално) сваляш близо 2 пъти повече калории отколкото да плуваш бавно 30 минути. :!:
То зависи и как плуваш де, но не вярвам някой, дето иска да сваля килограми с плуване, да поддържа бързо спортно темпо 30 мин.
Освен това при кардио основното е дишането, а е доста относително до колко си усвоил дишането при плуването. Има някои плуват докато не им свърши въздуха и чак после подават главата да си поемат. Ако не се получи някаква ритмичност (ако не плуваш наистина правилно), ефектът ти ще е още по-малък. Съответно едва ли има някой, който не знае как да бяга и не знае как да диша, докато бяга. :)
Емзо, разбира се не спорим, че основното при свалянето е именно диетата и режима, който спазваш. Тук просто коментираме кардио тренировките, които придружават храненето. :wink:
29.07.06
21:35
Неска съм бягал 4 обиколки на стадиона на който обиколката му е към 300 метра 300 и нещо (незнам точно колко е тъй като бягах по пистата, а там е по различно... на самия стадион тъч и аут линийте са 300 или 270м. незнам по кои стандарти е), след което поритах около час и направих още 4… бягал съм горе долу със средна скорост. Неска съм ял 2 яйца 7 домата и 100 гр сирене и 1 краставица неска, месото го пропускам, но утре ще хапна + малко ядки от сорта на бадеми... Карах и колело, но някаде 4 км не повече... това е, кажете как се справям и какво трябва да правя още и какво да не правя.
29.07.06
22:20
справяш се добре, но храната липсва, диета неозначава гладуване.
яж месо
30.07.06
10:54
за вечеря ядах печено пуешко ;) просто бях написал поста преди да вечерям хехе :)
30.07.06
13:02
леко с тия коремни преси да не се претовариш.. аз права 5х100 ....
за да постигнеш нещо за 1 месец, май ще трябва да си прежалиш черния дроб и да поразгледаш из http://www.gohard.org/forum/viewforum.php?f=18&sid=8e02b3227fcfc9080b841f36d9b01ddf
това е освен диетата и тренировките и останалите добавки.много малко време си си оставил за да правиш тяло
31.07.06
14:11
пич никой не те е питал колко по 100 правиш или въобще колко дигаш от лежанка или кой номер обувки носиш, тук питам за нещо конкретно, на което очаквам конкретни отговори.
за добавки, какво ще ми препоръчате от тези трите - Super Cuts3, Yohimbine, L-Carnitine или нещо съвсем различно.
01.08.06
14:15
Пил съм само L carnitin и мога да ти кажа, че е добър, има ефект
Но изчакай да ти кажат някое друго мнение за другите.
успех
За какво правиш коремни преси при толкова подкожни мазнини ????
С коремни преси се оформят коремните мускули и не се изгарят “локално” мазнини...
т.е. и да правиш коремни преси и да не правиш корема няма да стопиш...
Диета+кардио+тренировки в залата и сваляш корема...и после вече прави плочки...
[quote author=“Everything”]И ако си любител на добавките можеш да си вземеш Л карнитин или Фет бърнар :)
Пие се 30мин преди тренировка. Това ще ти помогне доста, но само ако бягаш!
Неси мисли, че може само да пиеш тези хапове и да слабееш! Без кардио ефект няма! :D
Какво е това кардио?
03.08.06
18:47
кардио е бягане на пътеката в залата , и изобщо бягане
:lol: Ами знаете ли аз също бягам правя си обиколки в училището близко до нас - но незнаех че се казва кардио. Или само за бягането в залата е кардио?
04.08.06
17:55
общо зето да :)
04.08.06
19:08
Здравейте, обръщеам се към trdi_90 http://www.bb-team.org/training/000302.php тук схте намериш отговор на въпроса си. Със здраве :P :P :P
[quote author=“Everything”]кардио е бягане на пътеката в залата , и изобщо бягане
А ако караш Вело и гледаш пулса да е висок,това не е ли също кардио ? :wink:
Правиш сутрин кардио на гладно 30 мин. не повече. Коремните няма да ти помогнат както имаше едно изказване. Ето ти упражнения за корема.
http://www.mikemahler.com/store/Mikes%20high%20quality%20photos/renegade%20row.jpg
http://spider.noxis.net/pub/fit/milko-abs-strength.jpg
Паралелно започваш стриктна диета. Разрови се из форумите, но като цяло ядеш пилешки гърди, белтъци на яйца, зелена салата. Изключваш картофите, ориза, тестени изделия, сладки изделия. Пиеш много вода.
Другият момент е че тялото смъква последно там където има най много натрупани мазнини. Следователно не можеш да тренираш само корема. Там ще смъкнеш за жалост последно. След тренировка на дадена мускулна група почиваш 48 часа.
Моето скромно мнение е че за един месец можеш да имаш резултати само ако си на супер безвъглехидратна диета от което обаче няма да стопиш мазнини, а мускулна маса. Ако все пак се решиш на тази идея пожелавам успех на черния ти дроб.
05.08.06
21:55
интервално кардио
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече