28.07.06
21:35
1. Водата не Ви достига
2. Водата изчиства токсините в тялото
3. Водата помага за стопяването на мазнините
4. Водата намалява задръжката на течности
5. Водата се грижи за здравето Ви
6. Водата помага на хората, които консумират много сол
7. Водата спомага за по-доброто усвояване на приетите хранителни добавки
Целете да изпивате поне по 2-4 литра вода в зависимост от вашите размери и нужди.
Пълният текст: http://www.bb-team.org/nutrition/000732.php
Каква вода пиете? Вярно ли трябва да се сменя водата, за да не води до прекалено минерализиране на организма с едни в-ва и излишък от други? По колко пиете на ден?
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
аз гласувах квато дойде, чувал съм някъде че не е чак толкова полезно пиенето постоянно на една и съща мин вода , но може и да греша
28.07.06
22:43
[quote author=“INZAGHI”]аз гласувах квато дойде, чувал съм някъде че не е чак толкова полезно пиенето постоянно на една и съща мин вода , но може и да греша
и аз така съм чел :wink:
Каквато дойде :D.
Минерална през деня (в работата), а вечер в къщи дори и от
чешмата...
Аз си пия от градската чешма(Криволя) и немам проблеми. Изключително рядко пия минерална.
Пия минерална, като я сменям с пре4истена /бутелирана/. Знам, 4е пове4е от 20-30 дни не е добре да се пие една и съща.
Изненадан съм от резултатите до момента в анкетата, че хора, които сериозно за се захванали да правят нещо полезно за себе си и са наясно колко е важна водата, не обръщат сериозно внимание каква вода поемат. Аз не помня да е бива оповестявана някаква профилактика на водопроводите в голям и развит град като Варна, а какво остава, ако си от някой по-малко селище. Тези тръби се чистят с хлор и всичките тези боклуци стигат до чешмите ни и ги пиете по 2-3л на ден...
Определно разчитам на качеството аз и у нас се купува единствено минерална, като наистина ще се поуча и аз, че трябва да се сменя водата. Има една ТРАПЕЗНА, която е много нискоминерализирана и е подходяща за постоянна употреба.
Тези от минералните градски “извори” я пих преди, но много лошо мирише :)
29.07.06
11:15
каквато има в хладилника => каквато дойде
:)
Изтъргваш леда от камерата ли? :lol:
не е хубаво да се консумира една вода дълго време. Особено ако е Девин. Значи нормалния Девин е прекалено натрупана с минерални соли, ето защо и пуснаха ниско минеролизирана. аз пия Горна Баня с червена точка. екстра е.
29.07.06
13:18
На мен лично водата не ми прави голямо впечатление, дали е минерална, девин мевин, горни бани, чешмена, се тая.. ВАЖНОТО Е ДА Е ВОДА, поне за мен де на ден си пия по 3 - 4 литра и нямам никви проблеми, така че едва ли тревожно това да пием чешмена вода, все пак е вода, но лично мнение. 8)
ПО ЗДРАВИ!
29.07.06
16:19
[quote author=”|Chosen|”]Изненадан съм от резултатите до момента в анкетата, че хора, които сериозно за се захванали да правят нещо полезно за себе си и са наясно колко е важна водата, не обръщат сериозно внимание каква вода поемат. Аз не помня да е бива оповестявана някаква профилактика на водопроводите в голям и развит град като Варна, а какво остава, ако си от някой по-малко селище. Тези тръби се чистят с хлор и всичките тези боклуци стигат до чешмите ни и ги пиете по 2-3л на ден...
Определно разчитам на качеството аз и у нас се купува единствено минерална, като наистина ще се поуча и аз, че трябва да се сменя водата. Има една ТРАПЕЗНА, която е много нискоминерализирана и е подходяща за постоянна употреба.
Тези от минералните градски “извори” я пих преди, но много лошо мирише :)
То и в минералната вода има хлор и ги пиете по 2-3л на ден...
Анкетата е непълна..добави и дестилирана вода...
29.07.06
18:05
12-та поредна година пия САМО минерална вода.
29.07.06
18:16
[quote author=“manson”]12-та поредна година пия САМО минерална вода.
Ми ту... ама малко повече от 12г. 8)
[quote author=“obelka”]
Анкетата е непълна..добави и дестилирана вода...
Нямам такива правомощия :oops:
Затова съм аз :wink:
manson
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече