29.07.06
21:36
Анкетата е ясна просто ме интересува по колко упражнения се правят за тази “малка” мускулна група,желателно е ако участвате в анкетата да напишете като отговор и колко серии правите на всяко упражнения!
Пускам я по повод на тварденията че с 3 упражнения за бицепс се претренира,затова и моите реших да ги сваля на 2,но ми се струвят твърде малко.затова проучвам мнението и на други хора!
А да забравих да кажа аз правя по 4 серии на упражнение 8 повторения!
Не боря 2-те загряващи в началото на тренирофката!
и тренирам ръцете в един ден,желателно е да отговарят хора които ги тренират като мене в един ден!
Сега си мисля според вас целесъобразно ли е с гърдите да се праи 1 упражнение трицепс, а с гърба - 1 бицепс,за допълнителна тренирофка на ръцете!
П.С. в деня преди ръцете,и деня след него почивам!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим29.07.06
21:48
Ами според мен зависи от програмата и от човека, аз тренирам по един 4 дневен сплит и ръцете са ми в отделен ден.
За бицепс гласувах 2, ‘щото правя 2упр. 4серии понякога 3упр. 3 серии, както дойде и все го чувствам добре а и расте яко :lol:. Нищо особено, едно по-базово сгъване с щанга/дъмбели + някакво скотово/концентрично или каквото ми хрумне на момента.
И аз правя за маса по 8 повт. като тебе, а загрявката както дойде, поне 2-3 серии. Ръцете са ми след гърди, демек 2-ри ден и чак след това почивам и нз дали е удачно да се добавят така по още упр за бицепс/трицепс извън трен за ръце, но не съм достатъчно компетентен да преценя. На мене поне много ми идва, пробвал съм.
Аз правя по 1 .... нещо не ми върви бицепса и нямам стимул.И мноо интересно ....мнооого бързо се втвърдява и ми падат работните тежести почти на 1/2 след 2-3тата серия. :shock: Примерно вдигане на скрипец ... слагам на скрипеца 52кг ... а завършвам 4тата серия с около 30 ...при това едва едва.Това ,че се напомпва така от 1 упражниение достатъчно ли му е ... то аз ако започна 2ро упражнение не знам дали и лоста ще мога да вдигам. :D Дебиш как се дразня на бицепсите ...
29.07.06
22:15
Аз кво да кажа прая супер серии 1-вата само е Трицепс от лег с тесен хват/ бицепс с прав лост - и тежестите са 75/45!
Ама френското ми е много зле едвам се мача с 40 иначе сичко друго ми е 6!
На скрипец за трицепс прая с 65-70 на тва сам направо изрод за размерите на ръката си която е 39 студена!
29.07.06
22:17
зависи как ти понася тренировката
аз попринцип правя интензивна тренировка за ръце с Даниел ( Собственика на залата )
Правя по 4 упражнения за бицепс и 4 за трицепс , нечувствам умора, немисля че претренирвам.
И немисля че е нужно да правиш анкета затова, да беше попитал само по колко упражнения се правят..
Ама твой избор.
пп: нищо лично! да непомислиш пак нещо!
29.07.06
22:26
[quote author=“Everything”]зависи как ти понася тренировката
аз попринцип правя интензивна тренировка за ръце с Даниел ( Собственика на залата )
Правя по 4 упражнения за бицепс и 4 за трицепс , нечувствам умора, немисля че претренирвам.
И немисля че е нужно да правиш анкета затова, да беше попитал само по колко упражнения се правят..
Ама твой избор.
пп: нищо лично! да непомислиш пак нещо!
ами не!Ама сериозни хора с по 45-47 ръка коментираха че като си намалили упражненията за бицепс и им трагнали по добре ръцете!Затова питам!МЕне ръцете не ми вървят много много иначе ги правя на върха с махималните за възможностите си тежести!Иначе 4 упражнения са си много според мене!
А анкетата е защото някои хора не им се отговаря в темата а препочитата просто набързо да попълнят!а и резултатите са в по чист вид макар и неточни!
29.07.06
22:35
последното изречение него сванах ма как ще да е :shock:
29.07.06
22:45
[quote author=“Everything”]последното изречение него сванах ма как ще да е :shock:
ми пича каза че резултатът в гласове е ясен показател пък и на някои хора им е по-лесно така и може би наистина това е по-добре който иска да дава допълнителни обяснения нека пише
29.07.06
22:57
мерси. Лично мнение :)
Бицепса е от малките мускулни групи и не е за препоръчване да се правят повече от 3 упражнения с по 3-4 серии. Същото се отнася и за трицепса. Аз го тренирам заедно с трицепса и правя по 3 упражнения за всеки от тях, като следващата седмица сменям самите упражнения, а не техния брой и броя на сериите.
05.10.06
11:30
Бицепсово сгъване с щанга, бицепсово сгъване с дъмбели от седеш и концентрирано сгъване. Всичките по 3 серии от по 8-10 повторения. Това правя аз. Не мисля, че ще се претренира ако упражненията са 3, а ако сериите са много и с несъобразени килограми.
08.10.06
17:30
Прав лост - 4х8
концентрично - 3х12
на скрипец - 3х12
08.10.06
20:55
Или 3 упражнения по 4 серии или 2 упр. по 6 серии.
3 упражнения :
крив лост
концентрично
и на третото не му знам точното име : Стоя прав и си вдигам гиричките :oops:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече