За креатин фосфат

31.07.06
03:31

Из4етох доста мнения за креатин фосфата и мисля, 4е пове4ето  са против. Ако може  няколко думи защо сте против или за . Благодаря.

31.07.06
11:36

не разбирам защо се коментира креатин фосфата, като има много по-ефективен и модерон креатин КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР. Не задържа вода и се усвоява целия. 2 пъти по ефективен от монохидрата, само че е доста скъп и още не е навлязъл в БГ.
за повече инфо http://www.bodybuilding.com/store/cee.html

[quote author=“johnrambo”]не разбирам защо се коментира креатин фосфата, като има много по-ефективен и модерон креатин КРЕАТИН ЕТИЛ ЕСТЕР. Не задържа вода и се усвоява целия. 2 пъти по ефективен от монохидрата, само че е доста скъп и още не е навлязъл в БГ.

A за страничните ефекти чел ли си :) В момента само кре-алкалин е добър избор ако изключваме монохидрата. КЕЕ причинява проблеми с бъбреците, болки, увеличава нивото на креатинин, като при някой нивото минава над два пъти нормата (0,8-1,2 mg/dl).

02.08.06
04:27

johnrambo
Защото има доста разли4ни факти / не мнения /. Това в Bodybuiding съм го 4ел.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1