31.07.06
20:53
Купих си тапи за уши за плуване каквито са на снимката, обаче не е добре обяснено как се слагат(няма на български и не сам сигурен в превода). Та вапроса ми е как се слагат( ако някои използва и може да ми обясни...)? Другия ми вапрос е добри ли са...,защото имам проблем с едното ухо и не трябва да ми влиза вода в ухото.
http://earplugstore.stores.yahoo.net/macaqblocswi.html
Благодаря предварително!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим31.07.06
21:19
Еми аз съм тренирал плуване обаче тапи не съм ползвал. Ма ако постнеш упътването може да ти го преведа. Защо не си взе на ARENA
31.07.06
21:23
Аз карам със силиконова шапка на главата и си предпазвам и ушите и нямам никакви проблеми :)
Еми с шапката незнам, обаче не трябва да ми влиза нито капка в ухото!
А тва арената? За какво става дума?
Мерси
01.08.06
00:09
Предполагам, че ти трябват за къпане, а не за плуване. иначе няма да мога да си обесня защо сам ще се буташ в шамарите.
01.08.06
09:08
Eми тея ми се сториха много големи докато на ARENA тапите са си нормални
:arrow: http://www.teamarena.com/store/RESINTEX_EAR_PLUGS_P18C105.cfm
01.08.06
10:07
по принцип звукоизолиращите тапи се стискат и стават много малки, пъхат в ухото и за 10-тина секунди обхващат целия обем вътре в ухото незнам при твойте така ли е?!?! :wink:
Еми верно се бутам в шамарите. Точно за плуване ми е. Иначе като се капя слагам друго и си го пазя(се пак е душ а не заобикаляща ме вода). Просто не мога да не ходя на басеин :( ограничил сам ходенията до минимум, но все пак...
Със шапка не би трабвало да ти се мокрят ушите.
Но ако пак се притесняваш вземи зи едни звукоизолиращи. Те се смачкват и се пъхат в ухото, аз съм плувал с такива перфектна работа си вършат.
Иначе разгледай ги малко тия които си си взел, как пък няма да може да разбереш как се ползват тапи за уши... не може да е голяма филосовия.
tpd… Мерси ама тия са много зле звукоизолиращите... просто не ми вършат работа
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече