11.08.06
21:11
Това вече е правено, но за 20-ти век:
Шон Рей - Най-добър корем
Кевин Леврон - Най-добри рамене
Ли Прийст - Най-добри предмишници
Ърни Тейлър - Най-добър трицепс
Майк Матарацо - Най-добри прасци
Дориан Иейтс - Най-добър гръб
Том Плац - Най-добри бедра
Арнолд Шварценегер - Най-добри гърди и бицепси
И да направим класация, няма да е много компетентна
А пък ги има всичките в едно
[quote author=“DirtyandNasty”]Това вече е правено, но за 20-ти век:
да прав си но примерно за наи добър корем аз бих гласувал за Декстър Джаксан за мен неговата преса супер , така че лошо няма да си има тукашна анкета за форума , рамбо ако иска вече може да избира следващатата мускулна група досега бяха гръб и бедра както и сами виждате !!
12.08.06
00:56
[quote author=“Kang”][quote author=“DirtyandNasty”]Това вече е правено, но за 20-ти век:
да прав си но примерно за наи добър корем аз бих гласувал за Декстър Джаксан за мен неговата преса супер , така че лошо няма да си има тукашна анкета за форума , рамбо ако иска вече може да избира следващатата мускулна група досега бяха гръб и бедра както и сами виждате !!
Не че нещо ама ако мислиш че Джаксън има по-добре преса от Шон Рей .. може да е по-cut, но коремът е издут. :D
12.08.06
10:03
[quote author=“TREVATA”]Батка тука няма място за сравнение ... И другите са много добре ама Дориан е по-голям от тях ... С 2 ръце за Дориан .... Както казаха по горе не по голямото е хубаво ма тва си е доста добър гръб ..
[quote author=“3230”]тука е малко субективно щото за всеки най-добър гръб е различно.са на Дориан е най-голям гърба, обаче па на Арни е по-изчистен и повече пропорция, а пък Рони не ме кефи изобщо, изкуствен е некси
:lol: :lol: :lol: Я вземете да мислите по малко преди да пишете такива глупости :wink:
12.08.06
10:12
Какво искаш да кажеш с това изказване??? Искам да кажа че на Рони гърба е невъзможно да се направи без АС и за това ми изглежда изкуствен, щото не е създаден естествено а със зоб.
хах абе ти гледал ли си Олимпиите на Дориан?! я гледай пък след това да видим дали твърдиш че Арнолд има по релефен гръб- как пък не :lol: а за Рони -...гърба му е изкуствен...от пластмаса :wink:
12.08.06
19:26
хах абе ти гледал ли си Олимпиите на Дориан?! я гледай пък след това да видим дали твърдиш че Арнолд има по релефен гръб- как пък не :lol: а за Рони -...гърба му е изкуствен...от пластмаса :wink:
аз пък мисля,че е от стереопор и си го е наблъскал вътре ама яко,някой могат да кажат че е от плексиглас ама това е друго тема на друг разговор
ахахаххах
та наистина тоя Дориан ги бие всичките по-гръб според мен това му е било фикс идея
12.08.06
19:26
аз пък мисля,че е от стереопор и си го е наблъскал вътре ама яко,някой могат да кажат че е от плексиглас ама това е друга тема на друг разговор
ахахаххах
та наистина тоя Дориан ги бие всичките по-гръб според мен това му е било фикс идея
12.08.06
20:48
Гърба на Дориан е несравним, само Рони може да се мери с него, но Дориан ме кефи повече все пак.
12.08.06
21:08
[quote author=“DirtyandNasty”]аз пък мисля,че е от стереопор и си го е наблъскал вътре ама яко,някой могат да кажат че е от плексиглас ама това е друго тема на друг разговор
ахахаххах
Еее в тоя форум всички са царе на хумура и сатирата направо си ставате за сценаристи на Къци Въпцаров
1 Написал съм по-горе защо мисля така
2 Това е лично мнение
3 Самоцитираш се един пост по-нагоре!
Сори за спама
[quote author=“manson”][quote author=“Kang”][quote author=“DirtyandNasty”]Това вече е правено, но за 20-ти век:
Не че нещо ама ако мислиш че Джаксън има по-добре преса от Шон Рей .. може да е по-cut, но коремът е издут. :D
Да по издут е но на мен неговата преса ми харесва наи много, нз защо ! Иначе на второ място в моята класация е Шон :-)!!! http://anabolic-steroids.blogspot.com/Dexter-Jackson-3.jpg ако съм културист от здравите момчета в мистрър олимпия :oops: бих избрал да имам преса като на декст много е кутс както спомена и ти по горе !
12.08.06
22:14
Е, всичко точно значи :lol:
понеже вече има 100 гласа в Анкетата, смятам гласуването за завършено.
Най-добър гръб - Дориан Йеитс
казано от shemeta на 04.08.06, 12:47:
По грозно нещо от това не съм виждал
http://www.athlete.ru/fotos/profi/dorian/dorian_yates_193_shirochajs.jpg
по прекрасно нешто наи добрия ГРЪБ
Мнението беше редактирано от Mafiq_vg на 08.07.07 16:40.
09.07.07
06:17
Кои има наи-голям граб ли?Разбирасе че моя идол бат Арни няма такав кат него :coolsmirk:
казано от bodyboy на 09.07.07, 06:17:
Кои има наи-голям граб ли?Разбирасе че моя идол бат Арни няма такав кат него :coolsmirk:
да бе :lol: Ронито пред него е като първокласник направо няма никва маса :-) :-)
09.07.07
15:35
Ронито,Ронито ама Ронито гризна белия к*р тази година защото е много добар :lol:
казано от bodyboy на 09.07.07, 15:35:
Ронито,Ронито ама Ронито гризна белия к*р тази година защото е много добар :lol:
Но не от Арнолд падна нали :)
п.с. Като ми видите аватара ще разберете за кой съм :-)
Мнението беше редактирано от NRG на 12.07.07 13:36.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече