Културистите и правилното изпълнение на упражненията...??

09.08.06
14:46

Преди малко гледах едно филче на Маркус Рул и много странно, ама ми събра очите:
лег с амплитуда няколко сантиметра, клек - същата работа, скотово - почти се премяташе през бицеп плота, а лакътя му беше като преследван от магистрална полиция..лЕво-дЕсно..малеййй.

Това само за филмчетата ли е, заради големите кила и показността или действително така тренират..ъм?

Направи ми впечатление, че прави и по над 15 повторения на някои упражнения..


Как ще ги коментирате тия работи?

И още един въпрос - възможен ли културизъм в домашни условия? Къде тренират културистите?

09.08.06
15:04

То да е само той.Гледай и Рони как тренира - супер нечисто.Просто при тях вече сигурно няма значение толкова правилното изпълнение.

InDaHEad

09.08.06
15:27

Не просто при тях е много трудно да се стресира мускула вече и единствения начин е да слагат по много килограми за да има някакъв разтеж...а техниката не е толкова важна при тях :wink:

09.08.06
19:04

Това е правилният начин на изпълнение на упражненията. За самата амплитуда всеки сам си преценява и дори и професионалистите като Рони и Маркус не правят упражнията с еднаква амплитуда постоянно.

09.08.06
19:50

На Маркус и аз гледах един филм и забелязах че прави всички упражнения до отказ или някъде 1 2 повторения преди отказа ... то си личи кога изнемогва ;)

09.08.06
21:50

Има го и този момент , при голямо количество маса ставният размах се намалява, може би това имаш впредвид

09.08.06
21:51

И аз случайно погледнах един фил с въпросния Маркус Рул дрънкаше нещо да дойч...

Сега не мога да си спомня точно, но и на мен ми направи дооста странно впечатление как прави някои упражнения. Трабва пак да го видя, че да се сетя, но наистина имаше моменти които ме учудиха.

И ми се струва, че не ползваше големи килограми... може зрително да съм се заблудил, но целта му май беше да показва упр. не да се репчи.

09.08.06
22:12

[quote author=“ASTOR”]Има го и този момент , при голямо количество маса ставният размах се намалява, може би това имаш впредвид

абсолютно си прав!

®off™ Ninja

09.08.06
22:50

Маркус Рул въпреки многото си маса не е много силен :idea:. Даже мисля, че е един от най- слабите на олимпията.

09.08.06
23:02

Дориан Йеитс изпълнява упражненията перфектно! не вдига много, но пък удря мускула безпощадно :twisted:
Портър Котрел също има перфектна техника, малко вдига, но много концентрирано
Декстър Джаксон също има добра техника

10.08.06
12:38

[quote author=“JohnRambo”][quote author=“ASTOR”]Има го и този момент , при голямо количество маса ставният размах се намалява, може би това имаш впредвид

абсолютно си прав!

По скоро упражненията с непълна амплитуда намаляват ставния размах. И на мен не ми харесва изпълнението на някои упражнения наи вече на Рони  ама кво да се прави, разбираемо е  при тия килограми  :D   Хр. Христов изпълнява упражненията във филма си много добре!

Вчера с Honzik точно за това си говорихме  :D Начинът по който те изпълняват упражненията не е подходящ за нас. Там има много читинг, много тежест и т.н. Пък и на тях им е по-трудно да се сгъват :)

[quote author=“x_3_mar”]Хр. Христов изпълнява упражненията във филма си много добре!

Абсолютно и то не само във филма. Перфектно си изпълнява упражненията, даже като не може, си регулира тежестта, за да му е чисто движението.

10.08.06
17:27

[quote author=”®off™”]Маркус Рул въпреки многото си маса не е много силен :idea:. Даже мисля, че е един от най- слабите на олимпията.

Да, бе.
Около 200 от наклонена лежанка е ебати мизерията :o

®off™ Ninja

10.08.06
18:02

[quote author=“Mayhem”][quote author=”®off™”]Маркус Рул въпреки многото си маса не е много силен :idea:. Даже мисля, че е един от най- слабите на олимпията.

Да, бе.
Около 200 от наклонена лежанка е ебати мизерията :o

Сравнен с теб може и да е супер- силен, но сравнен с другите олимпийци не е. Даже в едно итервю заявява, че не може да повярва колко по- силен от него е Рони Колман.

10.08.06
18:35

:lol:
Рони сигурно бута 300 :lol:

10.08.06
18:52

[quote author=“Mayhem”]:lol:
Рони сигурно бута 300 :lol:

600 бута, има ли значение колко бута, нали е важно как изглеждаш!

10.08.06
22:40

[quote author=“JohnRambo”]Дориан Йеитс изпълнява упражненията перфектно! не вдига много, но пък удря мускула безпощадно :twisted:

а?! :shock:  :lol:  :evil:

10.08.06
23:33

на мен лично голямо впечатление ми е направила техниката на Флекс ... според мен той изпълнява всичко перфектно и добрите резултати от това са видяни :)

10.08.06
23:37

Различните начини на изпълнение и различните тренировки показват само едно - има различни начини да постигнеш своята цел и всеки избира тази която му допада. Много е важно да се отбележи че всички тези културисти имат голям опит - изпробвали са различни методики и начини на трениране и са избрали това което най-много им пасва.

10.08.06
23:54

Да на говорим че си имат цял екип консултанти

11.08.06
08:47

[quote author=“Mayhem”][quote author=”®off™”]Маркус Рул въпреки многото си маса не е много силен :idea:. Даже мисля, че е един от най- слабите на олимпията.

Да, бе.
Около 200 от наклонена лежанка е ебати мизерията :o


не 200 а 260 им прави осмица  :lol: ... Но не е важно колко дигаш а колко изглеждаш .. А и досега не сам виждал такива гърди кат на Маркус ... По-добър в тази мускулна група няма да има скоро ...

11.08.06
16:14

[quote author=“YODA”]
600 бута, има ли значение колко бута, нали е важно как изглеждаш!

Това ми е пределно ясно, просто ме раздразни коментара, че Маркус не бил силен, щото съм му гледал филма и съм видял колко вдига и точното определение въобще не е “малко”!

Не беше към теб насочено, не се засягай, просто взех цитата от теб! Сори че така е прозвучало! По здрави
Йода

12.08.06
02:12

и по добър от него класирал се билдер на толкова престижни  места няма ,става въпрос за Маркус въпросният синтолен билдер, то маи днеска по4ти вси4ките са по4итатели на този продукт но тои прекалява.

12.08.06
09:59

Гледайте видеото на Грег Ковач - The Srongest Bodybuilder Alive , вижте с ква тежест блъска само!

и бтв силата е по силно свързана с плътността на един мускул отколкото с обема му. Вижте Рони , Джони Джаксон - и двамата прьвят тягя с по над 320 кила в серия и двамата имат най-плътните гърбове.

[quote author=“valentinik46”]и по добър от него класирал се билдер на толкова престижни  места няма ,става въпрос за Маркус въпросният синтолен билдер, то маи днеска по4ти вси4ките са по4итатели на този продукт но тои прекалява.

:lol:  :lol: Абе мани какво ти не прекалява,чудя се дали на Маркус му остана място където да няма синтол :twisted: тц тц

12.08.06
14:47

Не знаех, че е синтолен, това много ме разочарова :evil:

13.08.06
23:45

Гледали ли сте как Рони играе мечка. Хич не ми се вижда чисто. Той си знае.

Добавям: Според мен Маркус има синтол в бицепса.

13.08.06
23:51

[quote author=“diksi”]
Добавям: Според мен Маркус има синтол в бицепса.

и в раменете

14.08.06
11:58

ами то маи не  остана билдер които да не си бие  синтол като по4нем от Декстър и завърШем с  Кътлър

[quote author=“valentinik46”]ами то маи не  остана билдер които да не си бие  синтол като по4нем от Декстър и завърШем с  Кътлър

Те къде имат?

14.08.06
13:11

ок, пускам ги фактите тука но не си ги измислям даже мога да посо4а линка на саита стига да разбира те испански, тоест това което съм 4ел ви го превеждам така както е написано дали е вярно или не това Ще прецените вие ли4но.Синтолът е използван от по4ти вси4ки професионалисти но умерено за да не си ли4и, Рони Колман има много в раменете в прасците и си праскал от време на време в бицепсите,Маркус няма смисъл да приказваме може би е един от пове4ето които си бият синтол в  раменете в гърдите, бицепсите и дорсалите тоест гръбните мускули си е праскал до 50 мл. в едно инжектирване.Декстър ами наи ве4е в бицепсите и прасците. Кътлър в раменете и ръцете  си е биел страШно много.Даже има и една рецепта как самите билдери си приготвяли един  подобно на синтолът продукт но няма да го напиШа за да им излиза много по ефтино.Така да напиШа малко и за РОНИ КОЛМАН  какво взема за да бъде такъв,това което използва последно време е около 8000мг. ТЕСТО  на седмица около 3000мг. болденона и нандролона за седмица, съЩо така много му харесва Тремболона но не се знае в какви дози го използва и съЩо така от оби4аините дианабол,винстрол и някои неЩица но ме мързи да ги напиШа,тези неЩа които ги изписах за Рони до сега, тои ги взима през цялата година без да спира. Хормон на разтежа  взима около 24 U.I. на ден , за Инсулин около 120 U.I. на ден 20 U.I. на всяко ядене, това е за сега има и доста други интересни неЩа и за други билдери но за  сега това.Искам да ви кажа 4е това интерву е взето от някъкъв латиноамерикански билдер които е иамл добри изяви в Щатите и ли4но е познавал някои от билдерите и много други но е анонимно тоест са му скрили инициалите  а интервуто е направено от испанския саит  ANABOLANDIA и това е само първа 4аст ако намеря втора и е неЩо интересно Ще пусна пак инфо за таините на профикултуристите.МАНСОН искам след това да се изтрие това което написах заЩото се опасявам някои върл фен на РОНИ да се назоби по неговите цикли, и оЩе един път да повторя 4е написаното от мен не съм го измислил аз а съм го превел не задължавам никои да вярва нито да ме обижда, просто го намерих от един саит и реШих да го пусна в друг  :D

Няма толкова големи глупаци, но ако все пак има нещо за модериране по твое желание ми пиши ЛС. Твое право си е да си триеш постовете.
manson

14.08.06
14:31

доста интересно!! не съм си представял че всички използват толко синтол. браво, ако намериш още такава информация ми я прати на ЛЧ или я постни.

За Дориан съм убеден че никога не е ползвал синтол!

15.08.06
10:56

А бре вие сте много зле ве Маркус и синтол  :x :x :x :x Първо то се бие само в малки мускулни групи , Второ ако си беше бил в рамото и бицепса щеше да му е станал на баница и немаше да има нито вени нито релеф .... Леле как може да пишете такива простотии бре хора ....

Ет тва е снимка на човек дет си е бил синтол ..... Бил си е в Рамото , Бицепса . Трицепса ...

http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/magazin/83/3.gif


После големите разбирачи ми говорете пак че маркус си е бил синтол

15.08.06
11:10

Маркус е ползвал Синтол - ДА!

Грег Валентино има инфекция на мускулите вследствие огромни количество синтол и затова са толкова подути!

15.08.06
16:56

Кътлър изглежда “чист”. Дори и да има синтол , според мен не му личи.

15.08.06
17:02

[quote author=“diksi”]Кътлър изглежда “чист”. Дори и да има синтол , според мен не му личи.

В раменете му личи доста. и в бицепсите
абе то в бицепсите май 90% имат

15.08.06
17:02

естествено 4е не му ли4и ти какво искаШ да си ли4и ли  :lol: , ако си ли4еШе нямаШе да бъде сред първите.

15.08.06
17:14

значи нека да уточним нещо
Синтол НЕ ЗНАЧИ силикон. Не очаквайте мускула да изпъква или нещо подобно. Синтола който професионалистите ползват е масна течност която ако редовно се бие в мускула причиняма разширяване на ципата дето държи мускула в резултат на което “той расте на воля”. Тази мас с течение на врамето изчезва, а мускула запазва обема си ако се тренира.
И въпреки това вследствие на употребата на синтол мускула стой изкуствен и “стегнат”
за пример -

бицепсите на рони
раменете на джей
- и в отпуснато положение изглеждат стегнати

и все пак профитата употребяват доста прецизно синтол защото може да се получи лесно инфекция и т.н. и после става страшно

и още стотици примери....

16.08.06
10:15

Милош Шарчев нали си набил един синтол в бицепса и добре ,че жена му се прибирала от магазина и го заварила в “екстаз”  :lol: и звъннала на бърза помощ ,иначе сега щеше да е храна за червеите.
Друг такъв случай съм чувал за Мустафа Мохамед ,ама айде- Милош щеше да гушне букета, но поне човека се поучи и прекрати с културизма ,ама арабелата не поема - две седмици след инцидента на олимпията същото му се случило на някво холандско състезание ...направо да си носи некролога в шалвара и телефона да е готов за бърза помощ...

16.08.06
14:29

Сарчев си беше бил в прасеца. Аз така съм чувал. И уцелил вена.

17.08.06
08:55

@RAMBO

Тва че са си били малко може би ... Но горе имаше некво мнение че не му било останала мясно без бит синтол .... Тва са пълни глупости ... иначе тва каде си написал е 100 % вярно

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1