Програма за сила!

15.08.06
12:37

Според вас с тази програма за сила: http://www.bb-team.org/training/000597.php освен сила дали ще кача и маса ако се храня както трябва? Мисля да тренирам 2 месеца по тази програма не само за да кача сила ами да придам твърдост на мускулите, би трябвало след тези 2 месеца да изглеждат по-добре. Какво мислите?

За сила и твърдост на мускулите прави 3-5 повторения по 5 серии на упрж. Така ще качваш предимно сила но ще се качи и мускулния тонус така мускилите ще  ти бъдат по-твърди в отпуснато състояние. Общо взето ако правиш по 5 повторения и се храниш като хората няма начин да не качваш и маса.

15.08.06
15:50

мен ме интересува конкретно за тази програма.

Сила ще качиш но маса не се знае строго индивидуално е при всеки. Общо взето за да качваш маса и сила трябва да правиш 4 до 6 повторения като при това положение е превеса към силата, маса по малко се качва и другото което е да наблягаш на базовите упрж. Като мъртва тяга, клек и лег са задължителни. Тук в тази програма не ми харесва мъртвата тяга само загряваш като правиш  3х15 не виждам каква е логиката точно да правиш 3х15 мъртва тяга по скоро би трябва ло да направиш 1 загряваща пре достатъчно е и от там да наблегнеш на мъртвата тяга с нея да правиш 3-5 повторения и после чукчетата а тоя скрипец ако съм аз въобще няма да го правя. Не видам къв е смисъла. Лично аз не бих я избрал тази програма. Ако искаш и сила и маса си тренирай по-най обикновенна програма като изключиш от програмата си всички скрипци макари и тем подобни и прави 4-6 повторения като за гръб най-доброто е за сила е Мъртва тяга и набирания с тежест.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1