17.08.06
11:13
Момочета искам да си зема хубав американски :!: протеин които да съдържа и креатин,гултамин,таурин и всичките му други истории, :roll:, моля ви посаветваите ме за някои добър и на добра цена окола 100 лева,търся разфасовка 4.5 кила
Благодаря ви предварително !!!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
17.08.06
11:23
хахаха абсурд :lol:
Протеин които да съдържа сичко май няма има креатин+глутамин+таурин ма и протеин към тех незнам ... Американските продукти можеш д ги видиш в www.bodybuilding.com там има мн протеини креатини и тнт но за 100лв няма да стане ...
[quote author=“Energi_Boy”]Момочета искам да си зема хубав американски :!: протеин които да съдържа и креатин,гултамин,таурин и всичките му други истории, :roll:, моля ви посаветваите ме за някои добър и на добра цена окола 100 лева,търся разфасовка 4.5 кила
Благодаря ви предварително !!!
Ако може и азотен бустер да има вътре най-добре! :lol: :lol: :lol:
18.08.06
12:00
Сигурно и още вярваш в Дядо Коледа. Ай стига де - разгледай малко български сайтове и каталога с цените на добавките тук във форума и тогава с мечтите. Това по-скоро звучи като “Искам да направя ръка от 36 на 52 ама ако може за две седмици”.
27.08.06
20:10
зех си Геинър Cytogen 3 кила американски-33гр. протеин,5гр креатин,2,5гр таурин,разклонени вериги за 95 лв. какво ще кажете?
28.08.06
09:53
Ще кажеме, че си си взел гейнър, а не протеин както беше писал във по-горния си пост. Между двете има много голяма разлика.
28.08.06
10:51
И не е 4.5кг
едит: и няма глутамин
30.08.06
22:13
знам бре брато че разлилика има между протеин и геинър но просто използвам темата,няма да пиша нова я.Зимал съм български геинър и затова пак си зех геинър но американски,питам ви според вас каква ще е разликата хубаво ли е да го комбинирам с нещо с какво
31.08.06
09:10
Можеш спокойно да го комбинираш с креатин. А щом си пил от родните гейнъри ще направиш разликата :wink:
03.09.06
21:48
имам приятел,който е в америка и ще се връща скоро Интересува ме може ли да ми донесе добавки от там и какво количество може да пренесе през митницата?А може би да ми изпрати колет докато е още там?моля ако някой е запознат дап пише!
[quote author=“pravo”]имам приятел,който е в америка и ще се връща скоро Интересува ме може ли да ми донесе добавки от там и какво количество може да пренесе през митницата?А може би да ми изпрати колет докато е още там?моля ако някой е запознат дап пише!
Може да ти донесе , но не в промишлени количества!Просто казва , че са си за него , защото тренира и така.. :roll:
03.09.06
23:56
100% Whey Gold Standard, Chocolate, 10lbs
Ето за това става въпрос,дали ще има проблем да ми го донесе и евентуал някакъв креатин
аз пия гейнер на Scitec Nutrition - Volumass 20 и има от всичко по малко, от тоя вид има 10, 20 и 35 % протеин зависи какво искаш, и е 2,2lb.
04.09.06
23:32
[quote author=“stan40”]аз пия гейнер на Scitec Nutrition - Volumass 20 и има от всичко по малко, от тоя вид има 10, 20 и 35 % протеин зависи какво искаш, и е 2,2lb.
колко струва?
26.09.06
08:56
Да не е този на американ масъл, защото ако е той. Ако е той, не му вярвай много
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече