Скачане за по-висок ръст?

20.08.06
23:39

Здравейте!
Аз съм на 17 години(162 см, 49кг), не ми остава много време да раста на височина, може би година, най-много две...максимум три  , но не се расте особено вече в тези години.
Бих искала да ви попитам - ще има ли някакъв резултат(било то и абсолютно нищожен), ако всеки ден правя подскоци(все едно волейбол...или баскетбол...всички знаем, че благодарение на тези спортове, които се занимава с тях израства на височина) и така имам идея да скачам всеки ден по 100 пъти някъде, примерно 3 серии по 30 и по-късно още 10…..или и аз не знам, кажете ми как и по колко да скачам и въобще ще има ли някакъв резултат?не ми трябват някакви огромни промени с 10 см по-висока примерно  , но все пак 3-4 см за година дали ще е възможно

Няма да има резултат каквото и да правиш.Такава е простата истина.

23.08.06
11:09

добре. :D Приемам я, благодаря, че най-после някой реши, че е способен да напише две изречения по въпроса ми.10x

23.08.06
16:39

[quote author=“elvorian”]добре. :D Приемам я, благодаря, че най-после някой реши, че е способен да напише две изречения по въпроса ми.10x

Ее, отговорите не винаги идват начаса.. :wink:
Мда, няма да има резултат, както и всякакви разпъванки и висенки. Не си го слагай на сърце, добре сложените миньончета са просто приказка.. :D

23.08.06
21:27

Ее, отговорите не винаги идват начаса.. :wink: 

е трябва да идват :lol:  :wink:
не, не ми е толкова на сърце...но просто реших да пробвам да питам дали е възможно :D

KO

25.08.06
21:54

няма мъж да не обича миниончета

то не че има избор..90/100 от момичетата са под 170

03.09.06
12:56

прородата си е природа и не може да измениш висо4ината си но ако със това ще те оспокоя по4ти вси4ки те ми приятели харесват по ниси4ки но стегнати вклиу4ително и мене

04.09.06
20:37

ех, добре е, когато приятелите ти те намират за привлекателен, тъй както си стегнат- па макар и нисичък :wink:

то не че има избор..90/100 от момичетата са под 170

мен и това не ме топли :D 1.56 съм/17 години/54 килограма
киограмите си ги качвам без проблем ама и мен ми е тъпо, че съм нисък, но човек се примирява

04.04.11
21:44

Забрави за всичко. ;) Отговорът е “да” ! Брат ми, който е на 16 и половина с подскоци всяка вечер (около 30-45 мин) за 4 месеца израстна с 3 см ! Сега още продължава да скача, но за целта трябва да го правиш РЕДОВНО ! Той беше 161см а сега е 164см.

казано от RuKksS PuKkcC на 04.04.11, 21:44:

Забрави за всичко. ;) Отговорът е “да” ! Брат ми, който е на 16 и половина с подскоци всяка вечер (около 30-45 мин) за 4 месеца израстна с 3 см ! Сега още продължава да скача, но за целта трябва да го правиш РЕДОВНО ! Той беше 161см а сега е 164см.

Благодаря амбицира ме!Аз започнах секи ден по 40 мин г/д следобяд от днес,но скоро бях опериран от апандесит да сме по-точни на 20 Декември 2010 година...Спортувам секи ден търча 4 километра за отслабване(не визирам,че съм дебел,точно обратното нямам почти корем,но все пак да поддържам форма не искам да качвам много килограми макар,че си хапвам редовно)футбол,баскет,тичане,подскачането за което става на въпрос и набиране на лостове.Операцията започва да ме боли,какво да правя аз направо полудявам,защото мама ми каза около месец два да се спра за малко била ми още ‘’прясна’’ операцията :@ Пред компа ми е тъпо само един цс ме забавлява...Моля ви помогнете.

picco '

19.04.11
18:37

Лятото за 3 месеца съм израснал 12см. Дали според теб брат ти е пораснал от скачането ?

Мнението беше редактирано от picco ' на 19.04.11 18:39.

19.04.11
18:48

river, ти си чист мутант :D

казано от river ! на 19.04.11, 18:37:

Лятото за 3 месеца съм израснал 12см. Дали според теб брат ти е пораснал от скачането ?

На колко год си бил когато си пораснал с 12 см за 3 месеца я сподели интересно ми е

Еха. За 3 месеца 12см - това може да се каже, че е “невъзможно” !! Изобщо не ми се вярва.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1