Хвърлете малко светлина относно суплементите за маса

27.08.06
13:21

Добър ден,

Тренирам от 4-5 месеца до сега не съм ползвал суплементи , но мисля вече да почна да взимам. Идеята ми е какво бихте ми препоръчали вие за мускулна маса. Аз съм се спрял на л-глутамин на Нутрин 120гр. , Gainer Mighty One 3000 на optimum nutrition, Creatine 2500 200 Capsules optimum nutrition и Протейн Whey Stack Pure way Champion nutrition.
За тези неща ще дам близо 170лв и ме е интересно дали няма да си хвърля парите на вятъра.От както тренирам започнах да се храня доста стабилно доминира пилешко , ориз , картофи ,яйца и т.н.

Sourcemag

27.08.06
14:16

добре си се ориентирал , само не разбирам защо креатин на капсули а не на прах мисля че ще ти излезе по евтино , може да си вземеш на биотеч 35лв е 500гр. а качеството е 100% с останалите пари от креатина си вземи някой вносен глутамин  :wink:

27.08.06
14:23

Не рабирам от суплементи, но приятели ми нахвалиха много този глутамин все пак не и много евтин 120гр за 24 лв.Би ли ми препръчал друга марка глутамин ?

Sourcemag

27.08.06
14:34

виж в справочника - Scitec - 360 гр. - 50 лeвa
мисля че това е най приемливата цена....все пак ти си решаваш дали да вземеш НУТРИМ или скайтек,просто не можеш да знаеш какво са ти сложили в кутията НУТРИМ  :wink: ,а скайтек е доказано добра марка ,може би една от най добрите(не съм им пил глутамина но предполагам че ще е добър)
не си взимай креатин на капсули защото 1 капсула оптимум съдържа 750мг. а на теб ти трябват най малко 5гр. на ден да не говорим ако правиш зареждане по добре си вземи биотеч на прах  :wink:

RE

27.08.06
14:49

Вземи си някой суроватъчен протеин.На ОН е доста добър.Гейнерите на Биотеч и Ултимейт Нутришън съще са подходящи.Добави и креатин монохидрат и си готов! :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1