bb-team официално пусна тениски за своите потребители

Прескочи до:

02.09.06
22:54

[quote author=“TREVATA”][quote author=“northshore`”]Още веднъж ще кажа, че тениската е повече от идеална. Очаквах да е друго, но ме изненадаха. Надписите, бода и картинката са супер и най важното - уцелих размера на тениската  :lol:

Извинявай ква ти е гръдната обиколка ??? Щото моята е 110 и искам да ми седи горе-доле прилепнала така  :wink: Какав размер да си взема ???

Head_Hunter Мога ли да те притеснявам по ICQ-то за инфо ??

Аз си поръчах ел , гръдната ми е 107 см , доста прилепнала ми седи. Може би хикс ел ще е по-добре.

Мисля да поръчам в сряда направо защото в четвъртък и петък ще има някой вкъщи

03.09.06
08:13

Vanisher Стегната ... Отпусната нз колко ми е ... Какаф размер да си поръчам ?? Искам горе доле по тялото да ми седи  :wink:

psixar

03.09.06
22:55

предложение...защо не напишете ширината на тениската...само горе долу за ориентация...така ще сложа да премеря и някоя аз която имам и да се ориентираме...  :D

03.09.06
23:57

[quote author=“boxerg”]Мисля да поръчам в сряда направо защото в четвъртък и петък ще има някой вкъщи

най-добре ще направиш така.

колкото до размерите тениските са запечатани и сгънати...после не мога да се оправя :)
Нека някой, който вече си е поръчал да даде размерите. Ще съм му благодарен.

head_hunter

04.09.06
09:33

[quote author=“TREVATA”][quote author=“northshore`”]Още веднъж ще кажа, че тениската е повече от идеална. Очаквах да е друго, но ме изненадаха. Надписите, бода и картинката са супер и най важното - уцелих размера на тениската  :lol:

Извинявай ква ти е гръдната обиколка ??? Щото моята е 110 и искам да ми седи горе-доле прилепнала така  :wink: Какав размер да си взема ???

Head_Hunter Мога ли да те притеснявам по ICQ-то за инфо ??

Ами когато пожелаеш пиши на ICQ-то няма проблем  :wink:

04.09.06
10:30

vanisher, имаш ли представа към колко трябва да ми доиде тениската неска да знам долу горе кога да я очаквам  8)

04.09.06
11:07

[quote author=“boxko”]vanisher, имаш ли представа към колко трябва да ми доиде тениската неска да знам долу горе кога да я очаквам  8)

по принцип трявбаше още в събота да дойдат, но явно са се забавали

04.09.06
14:01

Head_Hunter

Окз когато ми остане малко свободно време щти пиша  :wink:

emergency_bg

04.09.06
22:41

в сряда тръгвам за Дъблин и смятам да я понося там, да направя малко реклама на саита  8)
ще ви кача снимки после

04.09.06
22:51

Моята не престигна  :cry:  дано в наи-скоро време да я видя.Страх ме е да не се разминем със доставчика някои може ли да обесни ако това стане каква е процедурата по нататък

04.09.06
23:29

[quote author=“boxko”]Моята не престигна  :cry:  дано в наи-скоро време да я видя.Страх ме е да не се разминем със доставчика някои може ли да обесни ако това стане каква е процедурата по нататък

off/
можеш да сложиш бележка на вратата , за да я занесат на съседите , ако си в блок,ако си в къща пак става-само се разбери и със съседите :)

05.09.06
12:20

Нали ти пратих маил. Днеска ще ги пускам по куриера т.к. не ми остана време вчера

06.09.06
13:27

моята пристигна излезе ми 17,35лв.
Поздравления супер са !  :)

JI

06.09.06
22:03

излезе ли черна някой от модераторите да ми прати лс веднага земам !
Просто бяло не обичам а и при мен ще е черно точно след 20 тата минута  :lol:  :lol:

06.09.06
22:43

а палатки да ви се намират също

гръдна обиколка към 140 см.

head_hunter

07.09.06
09:13

[quote author=“bimbim2k”]а палатки да ви се намират също

гръдна обиколка към 140 см.

Мисля, че XXL ще ти стане.
А колкото до черни за момента не се предвиждат, а може би скоро няма да се правят пак.

Sportex

07.09.06
12:55

Само да попитам до колко се разтягат тениските, щото ако реша да взема искам да е по къса. Т.е. по малък размер пък обаче дали ще се ратегне по тялото? :roll:

07.09.06
12:58

[quote author=“Sportex”]Само да попитам до колко се разтягат тениските, щото ако реша да взема искам да е по къса. Т.е. по малък размер пък обаче дали ще се ратегне по тялото? :roll:

не са разтегателни много много. модела е втален така, че си вземи твоя си размер.

Получих си тениската току-що. Много ми харесва. Материята е супер както и надписите. Дано тоя мускулестия пичага отзад не се изтърка  :)  Благодаря.

P.P. Мисля след 1-2 седмици да си взема още една с един размер по - голяма. Въпроса ми е ще има ли краен срок или нещо такова на продажбата им?

09.09.06
19:39

[quote author=“boxerg”]Получих си тениската току-що. Много ми харесва. Материята е супер както и надписите. Дано тоя мускулестия пичага отзад не се изтърка  :)  Благодаря.

P.P. Мисля след 1-2 седмици да си взема още една с един размер по - голяма. Въпроса ми е ще има ли краен срок или нещо такова на продажбата им?

До изчерпване на количествата.
П.С. XL свърши

09.09.06
19:57

:(  :(  :(  Моята още я няма Vanisher , помагаи

09.09.06
21:22

[quote author=“boxko”]:(  :(  :(  Моята още я няма Vanisher , помагаи

От ж.к Левски ли си ?

11.09.06
12:50

Аиде облякох я най-накрая. От цялата работа излезна , че сме се разминали мноого неловко , за което се извинявам специално на Ванишер ,за неудобството и му благодаря за търпението , което прояви.

Стои ми доста добре , не мноого вталено и не мноого широко. По-късно ще пусна и снимки.Размерът е L гръдна обиколка 109 см

13.09.06
16:46

И аз си я получих и то още на следващия ден след като Vanisher я пусна.
Значи за тениската:

”+” - като цяло добра визия, вталена, бродирани надписи, и най-вече се радвам, че сте оставили картинката на мускулестия пич, а не например някоя снимка на култорист.

”-” материята не ме кефи много е тънка, малко като тениска за левче от битака, и шевовете ме притесняват че мога да я разпоря ако я дръпна по-рязко.

Мнението ми е напълно обективно, в никакъв случай не целя да мрънкам и цивря. Поздравления за работата момчета.

13.09.06
19:52

материя е такава защото вталения модел с черните краища беше такъв и не можеше друг. иначе преди за екипа като правехме вичроки тениски без такъв кант бяха много по дебели иразтегателни ама сега нали целяхме друга кройка и така

15.09.06
10:41

Абе и аз искам да си поръчам тениска хареса ми видът добре е направена, но не съм сигурен за кои размер съм  колебая се между S и M значи висок съм 1.85см  тежа 77кг.  начи слаб съм но все пак нз мисля че М-то при положение че моделчето е вталено ще е добре !!!

15.09.06
10:59

[quote author=“Kang”]Абе и аз искам да си поръчам тениска хареса ми видът добре е направена, но не съм сигурен за кои размер съм  колебая се между S и M значи висок съм 1.85см  тежа 77кг.  начи слаб съм но все пак нз мисля че М-то при положение че моделчето е вталено ще е добре !!!

M !

15.09.06
12:01

Ванишер значи пуснах поръчката  как трябва да  я потвърдя по телефона ли ще ми се обади някои или по маила , или пък чрез форума  :wink:  :?:

head_hunter

15.09.06
13:05

няма проблем приета е.  :wink:

15.09.06
15:24

Значи всичко е ОК а кога да я очаквам горе долу  :roll: ? не че бързам просто питам

15.09.06
18:40

[quote author=“Kang”]Значи всичко е ОК а кога да я очаквам горе долу  :roll: ? не че бързам просто питам

днеска окъснях и не можах да я пусна.
ще видя дали в събота приемат поръчки. ако приемат значи я чакай във понеделник. Ако не работят я чакай във вторник

15.09.06
21:04

Ами значи  пиши едно лс като си я пуснал за да знам кога да я чакам саответно ако я пуснеш утре пиши ако не пиши в понеделник и така !!!

18.09.06
00:19

Ванишер човек ще отнеменя поръчката много си извинявам че така се получи но ми излизе доста голям проблем които не е за споделяне тук-а не се базикам  бях сериозен но станаха едни големи проблеми с мен и за това , и пак казвам много се извинявам значи ако не си пулснал поръчката супер не ходи да я пускаш , пък ако си я пуснал аз ще платя там колкото са разходите по докарването и връщането за да може да си я върнеш обратно извнявам се хора че така се получи .

Хеад хънтар ако ванишер не е успял да види пост-а ми преди теб плс звънни му един телефон да не се разигравате !!!

Чао за сега и много по-здрави , Извиняваите за неодбоството !

18.09.06
14:04

видях го навреме преди да я пусна ама бях дал заявка за куриера та само му платих глобата като дойде.
карай...

18.09.06
18:17

[quote author=“vanisher”]видях го навреме преди да я пусна ама бях дал заявка за куриера та само му платих глобата като дойде.
карай...

Кажи колко плати ??? Ако може някак си чрез пощатата да ти изпратя парите защото сичко стана по моя вина за което пак се извинявам ? няма проблеми относно парите ще ти ги пратя по пощатата ?
само кажи колко и как ако знаеш как става

19.09.06
18:35

[quote author=“Kang”][quote author=“vanisher”]видях го навреме преди да я пусна ама бях дал заявка за куриера та само му платих глобата като дойде.
карай...

Кажи колко плати ??? Ако може някак си чрез пощатата да ти изпратя парите защото сичко стана по моя вина за което пак се извинявам ? няма проблеми относно парите ще ти ги пратя по пощатата ?
само кажи колко и как ако знаеш как става

не се притеснявай !

Тениската малко се събира. Имайте го предвид като си купувате. Току що облякох моята след 1то пране и е малко по - тясна.  :wink:

[quote author=“boxerg”]Тениската малко се събира. Имайте го предвид като си купувате. Току що облякох моята след 1то пране и е малко по - тясна.  :wink:

Е допусни възможноста, че може да си пораснал вместо тениската да се е смалила  :lol:

Допуснах я разбира се ама не съм мръднал  :wink: Съвсем нормално е леко да се свие като е от такава материя. Не правя рекламация, супер доволен съм си. Просто го казвам за да го имат предвид хорат като се чудят кой размер да си вземат  :)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1