06.09.06
12:56
Кое е по-добре тичането или велгометара?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
06.09.06
15:03
тичане
на мене велагометара защото сас тичане гориш и ММ а с вел. по малко % мусколи гориш
[quote author=“makarona”]на мене велагометара защото сас тичане гориш и ММ а с вел. по малко % мусколи гориш
Според мен, се лъжаш.
06.09.06
15:36
Аз предпочитам велоергометъра. :wink:
хахахах..ае дай някво обяснение защо става така.
06.09.06
19:12
Тичането. Нямам нищо против велоаргометъра, но цялостно движение като тичането по ми допада.
06.09.06
19:48
ти4ането наи добре, особено сутрин е наи добре на 4ист въздух
06.09.06
20:47
на гладно :D
06.09.06
21:00
[quote author=“makarona”]на мене велагометара защото сас тичане гориш и ММ а с вел. по малко % мусколи гориш
Последно тва истина ли е ?? :wink:
06.09.06
22:02
не
При велото можеш да поддържаш по-висок пулс,отколкото при тичането,но и двете според мен са ефективни...
06.09.06
22:18
абе правете и двете аз поне така правя сутрин на гладно тичам към 13:30 правя кардио според мен така е най-добре.
[quote author=“djpetko”]При велото можеш да поддържаш по-висок пулс,отколкото при тичането,но и двете според мен са ефективни...
Не е задължително, като бягам пулса ми се вдига много, докато на велото е много по-нисък.
07.09.06
13:57
С риск пак да оплюете човека :lol: , Недик казваше, че велото наистина гори много по-малко мускули, а и няма опасност от контузии все пак.
Определено тичане тъй като е комплексно упражнение.
п.п Пише се МускУл! , а не мускол ...смех.
1 час тичане гори 800 kcal,което е най-много сравнено с други аеробни спортове.
100% тичането е по-добро като аеробно упражнение ,но ако става дума за човек с доста наднормено тегло или по-възрастен -велоаргометъра e верния избор заради ставите ,който могат лесно да се увредят при тичането .
Ако става дума за мързел ...спидинга може да свърши чудесна работа т.к. е доста ефективен за топене на мазнини :)
Айде върти един час велопростотията и после потичай един час във Витоша да видиш кое е по-добре!С тичането работиш не само за крака!С тичането на чист въздух обогатяваш кръвта си с чист кислород!!! 8)
Кое е по-добро?
Кое е по-добре тичането или велгометара?
много тъп ? тичането естествено
08.09.06
16:48
Можеше и без обидата 8)
08.09.06
20:26
Нямам време да ходя да тичам, особено като започна училище.Затова вьртя вьв фитнеса.Няма да си губя времето да ходя до кайлька...... :roll: и все пак тичането е по-добро от велото, но ако нямаш време и желание да тичаш си вьрти :)
Вьпрос на личен избор и от 2-те има ефект. :wink: :)
08.09.06
20:30
Lucifer_
Цитат:
много тъп ?
= много тъп въпрос а не че ти си тъп
че той
несам пускал аз темата, така че неможе аз да съм тъп :P
зависи за какво става дума, ако е за чистене велоаргометър. Тялото на човек е устроено така, че при тичане гори 40% мускулна маса и 60% мазнини. Освен това при човек занимаващ се с фитнес и тежащ малко повечко при тичането има много по-голямо натоварване в ставите и по-голям риск от контузии. За хора занимаващи се с фитнес - велоаргометър. Или интензивно ходене - метод с койно Стив Рийвс си е правил аеробиката.
08.09.06
21:00
При всички случай съм за тичане.
Е ако наистина е с голямо наднормено тегло, може първо да повърви, или да се пораздвижи с велоаргометър,
но по хубаво от бягането няма :wink:
[quote author=“nikki_g”]зависи за какво става дума, ако е за чистене велоаргометър. Тялото на човек е устроено така, че при тичане гори 40% мускулна маса и 60% мазнини. Освен това при човек занимаващ се с фитнес и тежащ малко повечко при тичането има много по-голямо натоварване в ставите и по-голям риск от контузии. За хора занимаващи се с фитнес - велоаргометър. Или интензивно ходене - метод с койно Стив Рийвс си е правил аеробиката.
абе кви са тия глупости бе? ако си набавяш протеин след тичане нищо не губиш! сащото е на велото...сичко зависи от храната ако щеш и с плуване да чистиш!
09.09.06
00:47
праилно :wink:
Защо просто не ги редувате , като прибавите и катереното на стълби - ще стресирате мускулите по различен начин и трирте типа кардио са безценни за горене :wink:
13.09.06
15:42
[quote author=“ElementaL”]Кое е по-добре тичането или велгометара?
зависи от килата!
ако си 150 кила е по добре да въртиш педали, ако си в нормата тичането!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече