07.09.06
18:54
Хвана ме грипа , постоянно повръщам и имам разстройство , немога да хапна нищо защоот веднаха след това го повръщам , има ли някой който го е изкарал , да каже какво е ял , защото аз в действителност от 2 дена не съм ял снощо повърнах всичко каквото бях ял завчера , а днес съм има няма 1 пакет солети само.
Имам декстроза да пия ли ?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
07.09.06
18:56
не яж белтъци ! като си болен тялото не може да ги усвои хапвай повече плодове !
почувсташ ли апетит започни да се връщаш към нормалния хранителен режим !
07.09.06
18:59
Ясно мерси , добре че го каза това че сега смятах да си варя яйца с кисело мляко .... ще ям само сухи храни с колкото се може по малко мазно.
Вземи си Натриум цитрикум на ампули, през 4 часа..поне за разстройството ще те оправи... :)
07.09.06
19:29
Аз го минах след морето и беше кофти. 2 кила назад е равносметката. Купи си Enterol за растройството и хапвай умерено, пий много вода. :wink:
Хапвай препчени филии, ориз, сирене, плодове, сокове.
07.09.06
19:42
Хубавото е че ме хваща сега , а не зимата , защото смятам от 1 октомври да качвам с пълна сила . Иначе мерси за съветите , това за белтъчините че не ги възприема организма докато е грипа ми беше много полезно , дано утре съм по добре .... и да мога да ида на зала.
само дате светна че това не е ГРИП
това си е вирус който си бръмчи цяло лято
сега е хит и в детските градини
а като почнат училищата и тях ще ги уважи
за съжеление
така си няколко дена
купи си глюкоза
и пии по една две глътки като се сетиш
ама около на 30 мин
изпивай по едно шише в началото
и доста течност, мин вода , чайчета яко
да възстановяваш електролити
щото ще се обезводниш
и тогава ще си много назад
и виж какво казва лекаря ти
то тука така неможе да пиеш разни хапове
може ли да си се натровил с млечни и пилешки продукти
ако имаш салмонелоза, нещата са други има подобни симптоми?
07.09.06
21:41
Бахти съветите :lol: :lol: Абе толкова ли не можете да чуете гласа на телата си :idea: :?:
1/ Говори с лекар СПЕЦИАЛИСТ, защото усложненията може да са жестоки.
2/ Не си прави експерименти с храненето. Аз съм против глюкози и т.н. екстри, но ако наистина си в крайно положение, .. но първо СЕ ГОВОРИ С ЛЕКАР. Опитвай малко и с обикновени неща: Хляб със сирена, картоф и т.н. , но не и тежки храни. Яйцата са тежки, както и гъбите и някои други.
Яж лимони и трябва да пиеш много вода.
08.09.06
00:42
Аз имах нещо подобно, но само разтройство+температура без повръщане. За 2-3 дена се оправих с антибиотик+хапчета против разстройство, но те съветвам да спазваш каквото ти е казал лекаря. Свалих 2-3 кг... :?
08.09.06
12:07
Днеска се събуждам и съм на 90% оздравял ( с о или с у се пише? ) . Само да кажа че аз на лекар дори не съм ходил и цялара работа беше за 1 ден ;) , бих 2 хапчета против разстройство и някаква ампула за повръщането и неска ще си ида и на зала и ще си ям нормално , ура , да се надяваме да не съм свалил повече от кило.
Мерси на всички полезните съвети които ми дадохте ! :)
[quote author=“Barcelona_FC”]Днеска се събуждам и съм на 90% оздравял ( с о или с у се пише? ) . Само да кажа че аз на лекар дори не съм ходил и цялара работа беше за 1 ден ;) , бих 2 хапчета против разстройство и някаква ампула за повръщането и неска ще си ида и на зала и ще си ям нормално , ура , да се надяваме да не съм свалил повече от кило.
Мерси на всички полезните съвети които ми дадохте ! :)
Ще бъде сериозна грешка ако влезеш в зала близката седмица.
Тялото не може да се възстанови. А дори и да влезеж само ще гориш мускул и ще си затормозиш органите си.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече