08.09.06
14:50
Знам, че след като се почвят те не могат да се махнат. Аз обаче имам стрии доста големи при това и продължават да ми излизат. С какво да ги мажа за да спра разрастването им?
08.09.06
14:53
Не можеш те с времето ще избледнеят има и различни кремове с който можеш да се мажеш.
Ама аз ти казвам, че не избледняват а точно обратното. Кои са тези кремове от аптека ли? Кажи някой
08.09.06
15:00
за кремове питай в аптеката иначе марки незнам аз лично не съм използвал имах малко преди време но те избледняха
Пробвай с бадемово масло.Не е лошо и да питаш за някой крем в аптеката.Принципно може да се взема и витамин Б12.Това което още мога да те посъветвам е да не се къпеш преди тренировка(ако имаш такъв навик).Това допълнително обезмазнява кожата,а по време на тренировка тя значително се разтяга.
пиии сутрин и вечер мента глог и валерян супер действа.....а колкот до стриите май няма мн ефект мазилата
08.09.06
20:45
И аз мисля, че няма ефект. При мен стриите се махнаха с времето.
Деви, avon и още кво ли не съм мазал ма се скриват само с времето не напълно но почти още след еледващото ти хващане на тен вече ще са се позаличили
08.09.06
23:12
Стрии не се махат,само избледняват,може само с лазер да се премахнат.А иначе със свинска мас се мажи,тва уж е изпитано,ако не вече ти казаха,и аз самия съм чувал добри думи за този крем Дева
09.09.06
12:08
Nikito1 ти ма отрепа с тая свинска мас . :shock: Като един преди няколко дена дето написа , че си мажел китките с мас от свинемайка да му станели по дебели . :P :P :P :P :P
Ей голями шегаджии се навъдиха в тоя форум . :D
Не, кажете ми какво не се лекува със свинска мас ? За къв ли не проблем съм виждал свинска мас , даже и за ПСИХИЧЕСКИ състояния !!! Не че не уважавам традициите на прадедите ни , но тва са пълни глупости :roll:
Да живее свиневъдството !!
Това за свинската мас звучи смешно ,но е самата истина.Много жени я ползват през бременноста и наистина действа. :D Иначе аз бих ти препоръчала крем на Виши,ползвала съм го и помага много ,но е и доста скъп.
12.10.06
22:13
спри с химията и няма да имап стрии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нищо смешно няма за свинската мас. Но тя може да предотврати излизането на нови стрии. Няма да махне старите. Също по аптеките се продава масло против стрии на “Икаров”, което мирише по-добре от свинската мас, току виж мацките почнали да налитат повече ;)
18.10.06
08:52
xranata sa6to ima otno6enie kam striite.zapitvali li ste se kakvo e tova-vsledstvie na barzo otslabvne ili nadebelqvane kojata se otpuska ili cepi,taka 4e vnimavaite kakvo i kak konsumirate :!: :wink:
Петко К - пиши на кирилица
18.10.06
11:51
Пиши на кирилица ! :twisted:
19.05.07
21:03
Кофти работа са това стриите...днес си купих от аптеката крем на “Икаров” дано да има ефект.
Не пиши в толкова стари теми ако обичаш.
Jorku
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 19.05.07 21:12.
25.05.07
15:55
Крема на Икаров го имам от доста време и трябва да ти кажа че поне на мен ми помага и не се появяват нови стрии , трябва обаче да се мажиш преди да се появят примерно след тренировка , за вече появилите се немога да кажа защото при мен за 1 седмица избледняват - и да ги тарся немога да ги намеря.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече