Рамо и гърди в един ден ???

09.09.06
16:59

Момчета имам едно запитване... Да кажем в саита има програми кадето комбинират гърди + предно и средно рамо в един ден.. Това добре ли е? не натварва ли много рамото или е по добре ? :roll:  :roll:  :roll:  :?: [/img]

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Натоварва да. Аз тренирах така и ми се натоварваше. Все пак трябва да се опита.

09.09.06
17:42

От 2 месеца имам гърди и рамо в един ден и не можах да се приспособя, сега местя рамото в друг ден.Просто рамото ми се натоварва и от гърдите и после не мога да го тренирам както аз искам.

09.09.06
18:36

аз имах предвид дали не се претренира... А това че го натоварва по добре аз го отчитам положително ако не се преттренира естесвено. :lol:  :lol:  :lol:

09.09.06
19:35

Мисля, че зависи от човека и как товно ги тренираш... аз отскоро почнах така да сги съчетавам и се чувствам добре,мисля, че специлно за мен си е добра комбинация, но имай предвид,че след гърдите за рамо правя за всяка част по 1 упражнение и общои взето не го натоварвам кой знае колко..а пък хората,които са по-навътре да казват също:)

10.09.06
08:59

[quote author=“The_undisputed”]Момчета имам едно запитване... Да кажем в саита има програми кадето комбинират гърди + предно и средно рамо в един ден.. Това добре ли е? не натварва ли много рамото или е по добре ? :roll:  :roll:  :roll:  :?: [/img]

По добре тренирай Гърди+П.Рамо ... Аз така правя и предното рамо върви много добре !!

JI

10.09.06
10:18

отделен ден е решението при мене не върви в един ... с гърдите
иначе трицепса комбинирам с рамо и нямам проблеми

10.09.06
10:41

[quote author=“TREVATA”][quote author=“The_undisputed”]Момчета имам едно запитване... Да кажем в саита има програми кадето комбинират гърди + предно и средно рамо в един ден.. Това добре ли е? не натварва ли много рамото или е по добре ? :roll:  :roll:  :roll:  :?: [/img]

По добре тренирай Гърди+П.Рамо ... Аз така правя и предното рамо върви много добре !!

И аз така правя когато нямам време за специална тренировка за гърди.Екстра е , но виж при теб как ще действат нещата.

10.09.06
10:55

И аз мисля така да пробвам какво ще стане... Та нали в фитнеса всичко е индивидуално. Искам само да знам дали има такива при които вече е дало ефект. То аз нямам оплаквания от рамото добре си ми върви но искам още!  :!:  :!:  :!:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

10.09.06
11:08

[quote author=“The_undisputed”]Момчета имам едно запитване... Да кажем в саита има програми кадето комбинират гърди + предно и средно рамо в един ден.. Това добре ли е? не натварва ли много рамото или е по добре ? :roll:  :roll:  :roll:  :?: [/img]

Индивидуално е. А и зависи от стажа който имаш в залата :wink:

10.09.06
11:17

Ами стажа ми е вече година и половина без почти да съм губил тренировки ( само като съм ходил на море само тогава).

10.09.06
12:07

Индивидуално е. Аз от години с изключение на малки прекъсвания за шокиране и разнообразие на мускула тренирам гърди и рамо. Не се оплаквам нито от развитието на рамото нито от гърдите  :D

10.09.06
12:16

В доста програми го дават предното рамо да се тренира с гърдите, но аз лично не съм много доволен от тази комбинация, пробвах няколко пъти, но се отказах, нещо не мога да направя рамото като хората така.

16.09.06
08:48

Не знам но на мен всички ми казват че П.Рамо ми е много добре зазвито и ме питат постоянно как го правя ...

16.09.06
17:45

[quote author=“TREVATA”]Не знам но на мен всички ми казват че П.Рамо ми е много добре зазвито и ме питат постоянно как го правя ...

сигурно си доста як аз просто няма как да не претренирам с рамо и гърди в един ден ...... а само да питам само предното ти рамо ли е добре развито

17.09.06
09:00

Lucifer_

Хехе не сам много як просто рамото ми е много добре развито според мене де ... Много хора ми го казват ... Тренирам го Гърди+П.рамо , Гръб+З.Рамо , С.Рамо+Трапец .... За сега много добре ми върви па ще го видиме  :wink:

23.09.06
18:02

Аве момчета то хубаво гърди с предно рамо ама ... пробвах и както очаквах нещо много пада силата. :cry:  :cry:  :cry:. Ами смятаите .... от 60 кг за серии на раменна преса ... на 40 кг на серия падна. :cry:

24.09.06
08:37

[quote author=“The_undisputed”]Аве момчета то хубаво гърди с предно рамо ама ... пробвах и както очаквах нещо много пада силата. :cry:  :cry:  :cry:. Ами смятаите .... от 60 кг за серии на раменна преса ... на 40 кг на серия падна. :cry:

Еми ако правиш горна лежанка при гърдите е нормално да ти се е натоварило предното рамо и след това като го правиш да имаш по малко сила  :wink:  Ама чак от 60 на 40 ....

morphey

24.09.06
10:51

[quote author=“TREVATA”][quote author=“The_undisputed”]Аве момчета то хубаво гърди с предно рамо ама ... пробвах и както очаквах нещо много пада силата. :cry:  :cry:  :cry:. Ами смятаите .... от 60 кг за серии на раменна преса ... на 40 кг на серия падна. :cry:

Еми ако правиш горна лежанка при гърдите е нормално да ти се е натоварило предното рамо и след това като го правиш да имаш по малко сила  :wink:  Ама чак от 60 на 40 ....

Аз тренирам по този начин Гърди и предно и средно Рамо
за да избегнеш спада на силата просто завъртай мг
1 гърди рамо
2 рамо гърди
Смятам че е добра тренировка

24.09.06
11:04

Първо се тренира Голяма МГ

24.09.06
17:58

Трева повярвай ми толкова е от 60 на 40 щото аз първо правя горна с лост след това нормална и след това горна с дъмбели и затова така ....

morphey

25.09.06
00:04

[quote author=“trevata”]Първо се тренира Голяма МГ

Къде го пише?
Много теория четеш...
просто за да деадаптираш трябва да експериментираш

25.09.06
16:08

ами, пробвай, макар че при мен лично не действа. всеки си е с индивидуални способности, така че при теб може и да работи

FIREBLADE

27.09.06
13:28

[quote author=“morphey”][quote author=“TREVATA”][quote author=“The_undisputed”]Аве момчета то хубаво гърди с предно рамо ама ... пробвах и както очаквах нещо много пада силата. :cry:  :cry:  :cry:. Ами смятаите .... от 60 кг за серии на раменна преса ... на 40 кг на серия падна. :cry:

Аз тренирам по този начин Гърди и предно и средно Рамо
за да избегнеш спада на силата просто завъртай мг
1 гърди рамо
2 рамо гърди
Смятам че е добра тренировка

е ти нищо не каза.така се получава обратното-изморяваш първо раменете и после неможеш да тренираш гърдите,които изискват повече енергия.именно за това се тренира първо групата която иска повече енергия

27.09.06
15:58

добре  е само че гледай рамото с по-малко защото аз такава травма си направих след гърдите рамото изцедено и като го напраих с нормални а трябваше с по-малко

Shyne

27.09.06
16:31

оште болилита рамото а

27.09.06
20:59

[quote author=“georgi_georgiev87”]оште болилита рамото а

определено намаля и то за много кратко време - от понеделник а днес е сряда и почти го не усещам но въпроса е че рамо и гърди като са в един ден и много са възможно травми на рамената поне според мен

morphey

27.09.06
21:16

FIREBLADE
има ли нужда да обсъждаме какво означава приоритетна мускулна група?

diavolo_vam

27.09.06
22:36

Ами всъщност когато вдигаш от лег, натоварваш предното рамо, при горен лег пак натоварваш предното рамо... следователно тва е супер комбинация!!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1