09.09.06
16:59
Момчета имам едно запитване... Да кажем в саита има програми кадето комбинират гърди + предно и средно рамо в един ден.. Това добре ли е? не натварва ли много рамото или е по добре ? :roll: :roll: :roll: :?: [/img]
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим09.09.06
17:32
Натоварва да. Аз тренирах така и ми се натоварваше. Все пак трябва да се опита.
От 2 месеца имам гърди и рамо в един ден и не можах да се приспособя, сега местя рамото в друг ден.Просто рамото ми се натоварва и от гърдите и после не мога да го тренирам както аз искам.
09.09.06
18:36
аз имах предвид дали не се претренира... А това че го натоварва по добре аз го отчитам положително ако не се преттренира естесвено. :lol: :lol: :lol:
Мисля, че зависи от човека и как товно ги тренираш... аз отскоро почнах така да сги съчетавам и се чувствам добре,мисля, че специлно за мен си е добра комбинация, но имай предвид,че след гърдите за рамо правя за всяка част по 1 упражнение и общои взето не го натоварвам кой знае колко..а пък хората,които са по-навътре да казват също:)
По добре тренирай Гърди+П.Рамо ... Аз така правя и предното рамо върви много добре !!
10.09.06
10:18
отделен ден е решението при мене не върви в един ... с гърдите
иначе трицепса комбинирам с рамо и нямам проблеми
По добре тренирай Гърди+П.Рамо ... Аз така правя и предното рамо върви много добре !!
И аз така правя когато нямам време за специална тренировка за гърди.Екстра е , но виж при теб как ще действат нещата.
10.09.06
10:55
И аз мисля така да пробвам какво ще стане... Та нали в фитнеса всичко е индивидуално. Искам само да знам дали има такива при които вече е дало ефект. То аз нямам оплаквания от рамото добре си ми върви но искам още! :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
[quote author=“The_undisputed”]Момчета имам едно запитване... Да кажем в саита има програми кадето комбинират гърди + предно и средно рамо в един ден.. Това добре ли е? не натварва ли много рамото или е по добре ? :roll: :roll: :roll: :?: [/img]
Индивидуално е. А и зависи от стажа който имаш в залата :wink:
10.09.06
11:17
Ами стажа ми е вече година и половина без почти да съм губил тренировки ( само като съм ходил на море само тогава).
Индивидуално е. Аз от години с изключение на малки прекъсвания за шокиране и разнообразие на мускула тренирам гърди и рамо. Не се оплаквам нито от развитието на рамото нито от гърдите :D
10.09.06
12:16
В доста програми го дават предното рамо да се тренира с гърдите, но аз лично не съм много доволен от тази комбинация, пробвах няколко пъти, но се отказах, нещо не мога да направя рамото като хората така.
Не знам но на мен всички ми казват че П.Рамо ми е много добре зазвито и ме питат постоянно как го правя ...
сигурно си доста як аз просто няма как да не претренирам с рамо и гърди в един ден ...... а само да питам само предното ти рамо ли е добре развито
Lucifer_
Хехе не сам много як просто рамото ми е много добре развито според мене де ... Много хора ми го казват ... Тренирам го Гърди+П.рамо , Гръб+З.Рамо , С.Рамо+Трапец .... За сега много добре ми върви па ще го видиме :wink:
23.09.06
18:02
Аве момчета то хубаво гърди с предно рамо ама ... пробвах и както очаквах нещо много пада силата. :cry: :cry: :cry:. Ами смятаите .... от 60 кг за серии на раменна преса ... на 40 кг на серия падна. :cry:
Еми ако правиш горна лежанка при гърдите е нормално да ти се е натоварило предното рамо и след това като го правиш да имаш по малко сила :wink: Ама чак от 60 на 40 ....
24.09.06
10:51
Еми ако правиш горна лежанка при гърдите е нормално да ти се е натоварило предното рамо и след това като го правиш да имаш по малко сила :wink: Ама чак от 60 на 40 ....
Аз тренирам по този начин Гърди и предно и средно Рамо
за да избегнеш спада на силата просто завъртай мг
1 гърди рамо
2 рамо гърди
Смятам че е добра тренировка
24.09.06
17:58
Трева повярвай ми толкова е от 60 на 40 щото аз първо правя горна с лост след това нормална и след това горна с дъмбели и затова така ....
25.09.06
00:04
[quote author=“trevata”]Първо се тренира Голяма МГ
Къде го пише?
Много теория четеш...
просто за да деадаптираш трябва да експериментираш
ами, пробвай, макар че при мен лично не действа. всеки си е с индивидуални способности, така че при теб може и да работи
27.09.06
13:28
Аз тренирам по този начин Гърди и предно и средно Рамо
за да избегнеш спада на силата просто завъртай мг
1 гърди рамо
2 рамо гърди
Смятам че е добра тренировка
е ти нищо не каза.така се получава обратното-изморяваш първо раменете и после неможеш да тренираш гърдите,които изискват повече енергия.именно за това се тренира първо групата която иска повече енергия
добре е само че гледай рамото с по-малко защото аз такава травма си направих след гърдите рамото изцедено и като го напраих с нормални а трябваше с по-малко
27.09.06
16:31
оште болилита рамото а
определено намаля и то за много кратко време - от понеделник а днес е сряда и почти го не усещам но въпроса е че рамо и гърди като са в един ден и много са възможно травми на рамената поне според мен
27.09.06
21:16
FIREBLADE
има ли нужда да обсъждаме какво означава приоритетна мускулна група?
27.09.06
22:36
Ами всъщност когато вдигаш от лег, натоварваш предното рамо, при горен лег пак натоварваш предното рамо... следователно тва е супер комбинация!!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече