10.09.06
18:09
някой може ли да каже какви са били мерките на Ф. Уилър, никъде не можах да ги намеря.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
10.09.06
19:33
аз пък се чудя защо не пуснем една тема с мерките на културисти и други здравеняци аз например се чудя на Вин Дизел и Скалата какви са им.
по-интересно ще е на Грамадата и The Great Khaly oт кеча да ги видим тия гиганти :twisted:
Big Show - 211см,230кг/500Ibs
Khali - 219см,190кг
Дано сам ти помогнал :wink:
16.09.06
17:07
Big Show - 211см,230кг/500Ibs
Khali - 219см,190кг
това, ние, много добре го знаеме! :lol: въпроса беше бицепси, краци, гърбини :) ама на Кали като гледам бицепса му бие на шейсетак :? четох че е бивш състезател и по трибой, и културизъм и въобще каквото се сетите с щанга :) а биг шоу си е мазнъо 8)
[quote author=“dickhead”]аз пък се чудя защо не пуснем една тема с мерките на културисти и други здравеняци аз например се чудя на Вин Дизел и Скалата какви са им.
Да бе тва ще е много хубаво тема с мерките на културистите и здравеняци от рода на Скалата,Вин Дизел и др. !!!
Khali имал 61 ръка .... Тва го четох в един фен сайт !!! Big Show няма смисал да го сравняваме той е 230 кг лой ... Интересно ми е какви са мерките на Крис Майстора и Боби Лейшли .... А майстора по междодугото колко е спаднал лелелел бате тая химия кво праи :shock: За нема и 3 месеца
Боби Леишли не е ли куртурист ? се пак от всички той май е най-изчистен
А и 3те хикса мисля че е бил на времето ама не съм много сигурен
[quote author=“Ayo”]Боби Леишли не е ли куртурист ? се пак от всички той май е най-изчистен
А и 3те хикса мисля че е бил на времето ама не съм много сигурен
Не за Боби сам сигурен на 100 % че не е бил ... А за ХХХ от каде разбра че е бил ???? Той по междодругото преди 10 години е бил изруд
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече