15.09.06
15:13
значи в мойта зала има едни аминота опаковката им е жълта и ми казаха че са немски на много повече от изгодна цена са
Мисля че се казват “Power Man” защото гледах и никъде не видях друго име
какви са ви отзивите за тях
П.П. Искам сериозни хора да пишат не такива които са чели във форума и
нямат на идея за какво става дума и само това знаят : “Всичко е боклук без Оптимум”
Pure Nutrition Alpha Lipoic Acid / Acetyl L-Carnitine
Алфа липоева киселина + Ацетил л-карнитин
Pure Nutrition Appetite Control
Pure Nutrition Ashwagandha Organic
Pure Nutrition Adaptogen Formula
Комплекс от адаптогени
Pure Nutrition Advanced Probiotic
Пробиотици
Pure Nutrition Uric Acid Formula
Формула за уринарния тракт
Още предложения от BB-Shop
Сигурно става въпрос за ето тези :arrow: http://creatindealer.de/images/medium/4pm51.jpg не че съм ги пил и знам нещо за тях просто сега и аз имам намерение да здуша някакво вносно амино по тънко ако може , на каква цена варират колко хапчета са по колко млг ако не ти проблем да споделиш ???
точно за тия става въпрос значи 55лв - 325 броя; 18лв - 108 бр. обаче за грамажа не знам
Се пак никой ли няма отзиви за тази марка ?
26.09.06
22:40
Поредната марка изникваща от нищото. В Германия има практика залите да си пакетират собствени марки (който е живял там може да потвърди, че сега не ми се описва) и затова може да срещнете огромно количество марки които се водят германски.
Най-популярните германски марки са Мултипауър, която в момента губи позиция заради изнесеното си производство и завода стоящ зад Бест боди нутришън (съжалявам че му забравих името). Споменатият завод има още две марки ако не се лъжа и всички се радват на много добри отзиви в Германия.
[quote author=“bonnano”]Поредната марка изникваща от нищото. В Германия има практика залите да си пакетират собствени марки (който е живял там може да потвърди, че сега не ми се описва) и затова може да срещнете огромно количество марки които се водят германски.
Най-популярните германски марки са Мултипауър, която в момента губи позиция заради изнесеното си производство и завода стоящ зад Бест боди нутришън (съжалявам че му забравих името). Споменатият завод има още две марки ако не се лъжа и всички се радват на много добри отзиви в Германия.
е кви са тия зали дето “си пакетират собствени марки” нали трябва някой да ги произведе залата ли я прави тая работа ?!? :shock: :shock: :?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече