15.09.06
17:13
Има ли списание (вестник) за фитнес което може да ми препоръчате, по възможност да има свесни интервюта и полезни съвети. Преди си купувах ,,Фитнес и културизам,, но вече май не го печатят.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Ми да няма много голям избор :( .Според мен мускули и фитнес е най-доброто,но пьк олимп е по евтино.Има още няколко списания като например мускули и айран мен,ма ако си начинаещ което и да си вземеш ще ти е от полза,но ако не си едвали-просто статийте са еднообразни и доста се повтарят :roll:
[quote author=”Петко К”]То освен между “Мускули и фитнес” и “Олимп” няма между какво да избираш.
има , но МиФ е най-добро съотношение пари/количество-качество
Олимп :!:
ако си позволиш да си купуваш и едното и другото ще забележиш че статиите са еднакви, но олимп-а е по евтин!
разликата е в БГ кръка около списанията. всеки пуска интервюта и материали за свойте състезатели. а тези около олимп са все пак шампионите на бг.. мен лично мн ме дразнят хубенов и мусаши и другите около тях..
забравих, Олимп има и плакат :wink:
15.09.06
22:37
забравихте и оЩе едно не 4е съм му голям фен просто ми го донесаха и ми стана интересно доста отдавна не бях 4ел на български такива издания за фитнес , става въпрос за изданието на Янислав Та4ев списанието се казва FITNESS , ина4е другите списания които изброихте вие по ми харесват
15.09.06
23:48
зако ти са списания като го има форума на бб теам за мен това е наи доброто
18.09.06
20:38
Пише се “свестен” бе хора! Може ли така да се излагате ...
18.09.06
20:45
[quote author=“manson”]Пише се “свестен” бе хора! Може ли така да се излагате ...
off
Точно това щеше да напиша. Това го виждам даже за 2ри път във форума.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече