PURE WHEY PROTEIN STACK

BU

16.09.06
10:36

Пиша поредно питане, надявам се да ми отговорите:) За протеина PURE WHEY PROTEIN STACK на Champion. Идва по евтино от ОН (знам, знам, че ОН няма конкуренция, ама 5 lb е с 20 лв по скъп). Та заслужава ли си, щото е 5 lb za 99 лв. От магазина във фитнеса на Боевски е. 81-81 % е. Добър ли е, и по точно - по добър ли е от този на ABB ?

16.09.06
10:50

Разбира се 4е си заслужава, на някои хора даже им харесва пове4е на вкус докато на ОН  е малко по беден особено ванилията е  :oops: , например аз последните две кутии които си поръ4ах са на DYMATIZE страхотен вкус  много по добър от  на ОН  и другият е на Champion nutrition но все оЩе не съм го по4нал,но според мене не се замисляи ,освен това ти е по евтин и дозата отговаря по4ти  като на другият и на вкус Ще е по добър.

BU

16.09.06
11:10

еми начи него ще го взема:) Мерси

Някакви други мнения

16.09.06
18:04

Няма да срегшиш  аз скоро ще си поръчвам трета кутия на Чемпиан Нутришан  доволен съм от протеина(но за съжеление са го дигнали с 4лв. беше 95 преди имам чувството че със времето ще се приближи доста до цената на ОН-то то си българска работа това е ),пил съм и на ОН мога да кажа че са 50-50 но това си е лично мнение и вкусът на ЧН е мн по добър !!!

Иначе valentinik46 ти от каде си взе тоя на DYMATIZE ако не е таина ?

16.09.06
18:09

ами аз го поръ4ах от BB.COM страхотен е мисля и за напред да си взема някоя друга кутия с друг вкус като ка4ество и цена супер,даже в един саит гледах за DYMATIZE WHEY 10LB 44$ което си е голяма изгода но като видях Шипинга паднах от стола  :lol:

16.09.06
18:16

Колко ти излезе като ти доиде в вас с сичките разходи 5лбл или 10 колкот си си поръчал там ?

16.09.06
18:26

ами бях поръ4ал две кутии протеин от 5 либри, 1 кило глутамин ,500гр креатин, липо 6 , витамини 100 хапа за около 150 или 160 евро, но се намирам в 4ужбина тоест живея и работя , за  доставките към България не знам как вървят неЩата

16.09.06
23:58

Е това е друго щом си в чужбина тука в БГ сме затворени в нешто като нз как да се изразя но няма голяма връзка с външният свят типичен пример са хранителните добавки можем да си земем но на космически цени , иначе ти в коя държава си да не си в САЩ ?

BU

17.09.06
09:46

Ами купих си го протеина. Единствения проблем е че си взвх шоколад, който се оказа че има по малко протеин в една доза, ама другия път ще знам. Вкуса е без конкуренция верно е:) А иначе едно въпросче , леко встрани от темата. Сутрин, след тр. и вечер ли? Или сутрин, преди и след тр.? Или преди, след тр. и вечер? Питам защото знам че като се пие протеин е хубаво да не се смесва с други неща за да се усвоява по добре, а ако го пия сутрин, все пак имам и закуска и няма как да не го смеся.

10x

17.09.06
10:03

След стване ги изпий веднага и яж по-късно(след 30-40мин) и след тренировка, ако финансите не са проблем може и 30-40мин преди тренировка.
За вечерта ти трябва бавен протеин (казеин).Като вариант съм чувал, че някои го пият с мляко, за да се забави усвояването, но с колко се забавя не мога да ти кажа.

BU

17.09.06
10:27

Сигурен ли си че е добре веднага след ставане и да ям по късно. Щото ако е така мене ме устройва. Иначе това с млякото с цел забавяне го знам, но не съм сигурен дали това забавqне не означава и че ще се усвои по малък процент или че просто ще се усвои по бавно.

10x

17.09.06
11:11

Ще се усвои по-бавно.
Аз от месеци правя така, сутрин ставам пия си шейка и след 45мин закусвам.Някой беше писал, че протеина (на прах, суроватъчния) се усвоява за 2-3 часа, може и така да е ама много ми се вижда.По скоро час - час и половина.

17.09.06
11:23

да но с него не може да се замести някои от дневните ти яденията ,наки по съЩата при4ина  4е се усвоява прекалено бързо

Извинявам се за тъпия въпрос, но коя е марката OH и за кой неин продукт става дума?

11.12.06
22:05

[quote author=“kesar”]Извинявам се за тъпия въпрос, но коя е марката OH и за кой неин продукт става дума?

ON = Optimum Nutriton:
http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1