17.09.06
22:14
Здравейте,може да не съм оцелил раздела но се пак да попитам защо лявата ми перка изостава от дясната и как да ги балансирам
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
17.09.06
22:22
За първи път чувам за нещо подобно :shock: Имаш ли снимка за да видим за какво става въпрос? Проблема може да е повече психически и да не се забелязва от другите а само от теб.
17.09.06
22:23
Сигурен ли си в това не виждам по какъв начин ще изостава като упражненията който се правят тренират и двете перки едновременно.
еми дано не ме е хванала фитнес манията но правя упражненията си правилно....нз
18.09.06
00:00
Възможно е! Както не са еднакви двете ръце или двете гърди... проблема е, когато разликата е очебийна. И При работа със щанга или на скрипец (когато упр. се изпълнява с двете ръце едновременно) по-силната страна поема от по-слабата и така разликата се задълбочава още повече! Единственият начин да се коригира този дисбаланс е да се изпълняват упр. с дъмбели. Колкото повторени направиш с по-слабата ръка, толкова правиш след това и с по-силната! Това е!
Успех!
Възможно е! Както не са еднакви двете ръце или двете гърди... проблема е, когато разликата е очебийна. И При работа със щанга или на скрипец (когато упр. се изпълнява с двете ръце едновременно) по-силната страна поема от по-слабата и така разликата се задълбочава още повече! Единственият начин да се коригира този дисбаланс е да се изпълняват упр. с дъмбели. Колкото повторени направиш с по-слабата ръка, толкова правиш след това и с по-силната! Това е!
Успех!
Абсолютно.
21.09.06
22:41
BLaIZInG написа:
Успех!
Както каза Дан Колов АБСОЛЮТНО вярно... Споко пич и на мен едната ми перка е малко по голяма от другата.. както и ръката или предмишницата ...и т.н. абе абсолиутно съм съгласен с Блайзинг, а това което каза тои с дъмбелите е много добра идея...
22.09.06
16:08
Много интересно. До сега не бях чувал за такова нещо. Братле ще ти е проблем ли ако сложиш една снимка да видим за що иде дума?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече