18.09.06
17:06
знам че това може да е поредната лъжа на рекламния пазар , но като прочетеш това , се пак се пораждат някакви въпроси в главата ти .. да ли е така .. или не
ето линк - http://snimka.bg/album.php?album_id=63712
списание Олим , месечния брой ..
вие как мислите.. мен ме съмнява но ...
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
18.09.06
17:11
трибестан :|
18.09.06
17:12
Обикновен трибулус на Вермо 99 вярно, че е добър, но чак пък заместител на стероидите. И то ако имаше с какво да ги заместиш стероидите то те нямаше да съществуват :wink: .
[quote author=“PaTriK”]да , и аз това си казах ... по се пак , значи сте доволни от него такали ?
Доволни сме, половинките ни дваж повече :wink:
Извлек от трънка, дето расте на къра - това представляват въпросните анаболни сапонини - нищо общо с анаболите и сапуна.. :wink:
върши работа, но нищо особено! все пак е билка! Може и да не съм прав, понеже съм на 20 и при тази възраст хормоните са на високо ниво и без това!
19.09.06
19:40
А вреди ли, странични ефекти?
не, ама трябва да се пие на цикли
19.09.06
19:44
За какви пари говорим?
има много теми по въпроса , доста прочетох и останах с впечатление че креатина върши по добра работа :wink:
19.09.06
23:05
трибестана усилва с някаква част собствения тестостерон, което означава примерно ако по принцип имаш висок тестостерон, като ти се увеличи с 30% ще стане доста висок, ако някой със слаб тестостерон го увеличи с 30 % разликата ще е минимална нали?А за сравнение със стероидите не може да става дума.
19.09.06
23:10
[quote author=“Infernaloverkill”]трибестана усилва с някаква част собствения тестостерон, което означава примерно ако по принцип имаш висок тестостерон, като ти се увеличи с 30% ще стане доста висок
В огромна заблуда си. :wink:
20.09.06
19:13
В огромна заблуда си.
защо :roll:
21.09.06
01:27
Азотните бустери са много близо до стероидите.Дават бързи резултати за кратко време.
21.09.06
10:19
Ще ни споделиш ли твоите впечатленея от тях и кой точно си ползвал. аз в момента правя цикъл със NO Burst и Трибестан, но съм още в първите дни и нямам особени впечатления освен много добър тонус и качване на силата.към края на цикъла ще си кажа мнението.
21.09.06
15:35
още на 4тия ден ли ти подейства?
21.09.06
18:11
още на 4тия ден ли ти подейства?
усеща се почти веднага.. поне при мен.
21.09.06
19:01
какъв е, на софарма ли и какво количество взимаш?
22.09.06
20:38
Да не се мина взех 2 - нали е билка, кво толкоз ... Мани- мани.
ами аз съм взимал общо по 8 на ден - ей така за експеримента....ами имах 8 часова болезнена ерекция след това :roll:
какъв е, на софарма ли и какво количество взимаш?
не, на Мусаши си бях взел.Сега не го пия..1 месец ми стига 8)
Абе добра си е билката...само да не се предозира че направо ти се е***a маиката!САМО жени са ти в главта...иначе е яко :-)
Само да ви кажа че фалирах за един месец.Понеже не исках да го спирам и си пиех и сека вечер с приятели си викахме по 3-4 курвета за цела нощ...излизаха на 4-ри крака от мене !!!!!!!!!!!
Направо е трябвало пари да им взимаш, че да избиеш, а? :-)
Как си я нацелил тая тема....
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече