21.09.06
21:15
Предполагам че ектоморфите сме доста в форумчето такаче малко снимки за мотивация няма да е лошо да пуснете :P
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим21.09.06
23:16
Абе спокойно момчета
Имате ли упоритост ще постигнете добри резултати
Имам един френд ектоморф и не иска да тренира щот немало смисьл и не могьл да качва понеже е с бьрз метаболизьм
Аз се му казвам че
‘’Силните намират решение,слабите оправдание’‘
22.09.06
10:38
[quote author=“Bad_Boy_Killer”]Абе спокойно момчета
Имам един френд ектоморф и не иска да тренира щот немало смисьл и не могьл да качва понеже е с бьрз метаболизьм
Аз се му казвам че
Ти не знам кво му казваш ама в дните на фитнес давам по 15лв за ядене,за 20 дена кача 1кг и спирам яденето точно за 1 ден и свалям 2кг..Аз не съм от успялите ектоморфи така че очаквам снимка от друг с повече успехи от мен (т.е. бих качил но не знам как да я кача в и-нет)
22.09.06
11:24
[quote author=“MI5”][quote author=“Bad_Boy_Killer”]Абе спокойно момчета
Аз се му казвам че
Ти не знам кво му казваш ама в дните на фитнес давам по 15лв за ядене,за 20 дена кача 1кг и спирам яденето точно за 1 ден и свалям 2кг..Аз не съм от успялите ектоморфи така че очаквам снимка от друг с повече успехи от мен (т.е. бих качил но не знам как да я кача в и-нет)
Качи я в http://imageshack.us/ . Ако знаеш как я направи .PNG. И аз искам да видя успяли ектоморфи.
22.09.06
12:46
http://img231.imageshack.us/my.php?image=moi1au6.jpg ето ви 100% pure ektomorf :)
(изобщо не претендирам че съм успял,не се залъгваите :) )
[quote author=“MI5”]http://img231.imageshack.us/my.php?image=moi1au6.jpg ето ви 100% pure ektomorf :)
е аз се залъгах вече .... вдъхна ми малко кураж :)
22.09.06
12:56
[quote author=“MI5”]http://img231.imageshack.us/my.php?image=moi1au6.jpg ето ви 100% pure ektomorf :)
Как ще не си успял :) Екстра си си. Давай в същия дух.
22.09.06
13:47
Абе стига сте преувеличавали. Чист ектоморф вероятно няма регнат във форума. И аз съм смятам за ектоморф ама реално ако видите чист ектоморф юе сте ето така :shock: . Просто чист тип рядко се среща.
22.09.06
14:04
Ръката ми да е била 26 кат почнах..И преди да ме натиснеш в корема и ще опреш в гръбначния стълб :) Иначе съм съгласен, че няма чист тип.
MI5, имаме много сходна структура, а и аз преди да започна да вдигам бях трагичен случай :roll:
Я кажи някакви данни като ръка, тегло, ръст, обиколки и т.н. да се ориентираме
И аз ще кача някоя снимчица, веднага щом успея да я прехвърля от GSMa на компа...поради техн. причини ще има известно забавяне :)
25.09.06
11:02
Като цяло малко хора откликнаха на темата,т.е. само аз си пратих снимката..А иначе, не съм ли културистче лека категория :)
културисти ектоморфи
Такова животно няма... :lol:
Шагата на страна, но откъдето и да го погледнеш, да си ектоморф и да си културист не е никак практично...действаш срещу гена си. Не е ли по-удобно да станеш гимнастик или нещо, което изисква повече атлетичност и ниското тегло е предимство?
25.09.06
20:33
[quote author=“Voyager”]
културисти ектоморфи
Такова животно няма... :lol:
Шагата на страна, но откъдето и да го погледнеш, да си ектоморф и да си културист не е никак практично...действаш срещу гена си. Не е ли по-удобно да станеш гимнастик или нещо, което изисква повече атлетичност и ниското тегло е предимство?
По - практично е да, но въпросът е дали ще го искаш. Без желание нищо не става.
26.09.06
04:31
[quote author=”Чукундур”]ЦЪК Започнах на 14 години и тежах 49 килограма, а ръката ми беше 26см.
Отдавна се знае във форума, че си постигнал много. Браво. Само не знаех, че си тръгнал от 49кила. :D
Та да те питам на колко си години, колко си висок и колко ти е китката?
Успял не бих казал, но се ²увствам тип топ.
Сега съм около 70, на 15 години бах около 40-4и наколко. На година ка²вам към 5кг.
П.П. Мислeх да пусна наколко снимки от преди години, ама сега нама да стане, хора от Усвиенцим сигурно сте виждали... :wink: /с извинение към, загиналите там/
П.П.П. Браво заслужават и хората успели да смъкнат към нормално тегло.
[quote author=“Sportex”]
27г., 173см., 17,5см
[quote author=”Чукундур”][quote author=“Sportex”]
27г., 173см., 17,5см
Хаха ти ту в на чичо Пейо залата, сега пък при ЦСКА :lol:
Иначе браво :D
28.09.06
01:09
аз съм ектоморф снимката от аватара е моя.Като почнах бях 176 и 56 кг сега съм 178 и 74 кг.Според мен когато правиш нещата както трябва резултатите не закъсняват и хубавите неща стават бавно така че не се отчайвайте в началото секи е минал през това
[quote author=“Pinturicchio”]аз съм ектоморф снимката от аватара е моя.Като почнах бях 176 и 56 кг сега съм 178 и 74 кг.Според мен когато правиш нещата както трябва резултатите не закъсняват и хубавите неща стават бавно така че не се отчайвайте в началото секи е минал през това
Само 1 въпрос ?
Какъв ектоморф си ти ?
Аз съм 190 см:) в момента 90 кг
Качвам 2 кг на месец и ги свалям за 1 ден, ако не се храня както трябва!
За 2 дни след операция съм отслабвал 8 кг:)
Имам и друг въпрос:) Ти за успял ектоморф ли се имаш?
Е, хайде сега..изпокарайте се на тема - кой е по-ектоморф и по-услпял, респективно неуспял. :roll:
[quote author=“NRG52”]Е, хайде сега..изпокарайте се на тема - кой е по-ектоморф и по-услпял, респективно неуспял. :roll:
Имах впредвид ,че той просто не отговаря на понятието “ектоморф” :)
28.09.06
16:35
[quote author=“Kazaka”][quote author=“NRG52”]Е, хайде сега..изпокарайте се на тема - кой е по-ектоморф и по-услпял, респективно неуспял. :roll:
Както всички писали в тези тема. :lol:
[quote author=“Sportex”][quote author=“Kazaka”][quote author=“NRG52”]Е, хайде сега..изпокарайте се на тема - кой е по-ектоморф и по-услпял, респективно неуспял. :roll:
Както всички писали в тези тема. :lol:
Да:) Но някой са по-близо:):)
28.09.06
21:03
ами от ендо- екто- и мезоморф най-много се характеризирам като ектоморф в началото много трудно качвах кг но впоследстиве след година в залата започнах да качвам нормално.Та до килограмите ми казвам какво бях като започнах пък сегашните ми кг са след като поднових тренировки след паузата през лятото, миналата година през основния си период достигнах до 85…Съжелявам ако нещо съм те обидил не е било умишлено и не мога да разбера защо така ми се нахвърляш и накрая като цяло съм доволен от себе си от това което съм постигнал на базата на труда който съм вложил
[quote author=“Pinturicchio”]ами от ендо- екто- и мезоморф най-много се характеризирам като ектоморф в началото много трудно качвах кг но впоследстиве след година в залата започнах да качвам нормално.Та до килограмите ми казвам какво бях като започнах пък сегашните ми кг са след като поднових тренировки след паузата през лятото, миналата година през основния си период достигнах до 85…Съжелявам ако нещо съм те обидил не е било умишлено и не мога да разбера защо така ми се нахвърляш и накрая като цяло съм доволен от себе си от това което съм постигнал на базата на труда който съм вложил
Не:) Съжелявам ако аз съм те обидил , не съм го целял!
Просто според мен нещата са обърнати:) Казваш че в началото си качвал трудно а после по-лесно:):)
А при мен е точно обратното:) До 85 кг стигнах лесно:) Но от там нататък качвам много много трудно:) Това ме води на мисълта,че не си точно ектоморф:) Аз лично наистина се определям като такъв! И честно да ти кажа въобще не съжелявам:) Предпочитам да съм такъв и да качвам трудно, но качествено:) Никой не е казал ,че трябва да е лесно!
28.09.06
21:29
просто екпериментирах с кои храни вървя по бързо нагоре и ми помагат да преследвам целите си,които добавки ми е отразяват най-добре и мисля че опознах тялото си и затова нямам кои знае какъв проблем с качването си това просто исках да кажа.
Ако ме опреличаваш на мезомор,преди да почна да тренирам нямах мускулест тип тяло бях много много слаб.Сега може би приличам повече на този тип структура но като знам какво беше в началото се оприличавам повече на ектоморф :) be cool
тези снимки са от миналата зима
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=38560
3 месеца нетренирах заради контузия (не от тренировка) и отслабнах с 8кг, като се краня по 3 пъти на ден...!
[quote author=“AMAZER”]тези снимки са от миналата зима
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=38560
3 месеца нетренирах заради контузия (не от тренировка) и отслабнах с 8кг, като се краня по 3 пъти на ден...!
Ти върна радостта в живота ми :) А се бях отчаял от тялото си, ама като видях какъв резултат си постигнал, значи имам шанс и аз. А на колко години си на снимката преди и след?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече