Искам да кача!

LG

24.09.06
17:31

Значи аз съм малак - 14г. и от 2 месеца тренирам.Но проблема ми е че съм много слаб - 55 килограма :( .Тренирам 4 пъти седмично по 1 час.Може ли да ми препоръчате някаква програма за напълняване,защото просто не мога да се гледам така-  (едва ли не ) “дръглив” ....

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Тридневен сплит за начинаещи. Ето ти я ТУК. Тридневен за да се въстановяваш както трябва. Храни се правилно, по 5 - 6 пъти на ден в малки количества. За добавки може да мислиш след още 1 месец поне.

LG

24.09.06
17:52

Еми аз имам вече програма за трениране -  основна програма : Гърди,Рамена,Гръб и Бицепс(По 2 упражнения за всяка,само за бицепс праа 3 упр.) .Тва през ден го правя...(Така ми казаха онези по-напредналите,включително и съобстеника на фитнеса ...)Та питах кво да ям,но ще пробвам да се храня както ми каза ти ,но може ли да ми обясниш в какъф смисъл “правилно” ?

24.09.06
18:07

Ми и аз бате сам на тоя хал-14години слаб и висок реших да взимам гейнърче. Надявам се да помогне.

LG

24.09.06
18:11

Кво е тва гейнърче?Хранителна добавка?

Ами правилно имам предвид да поемаш достатъчно въглехидрати. Гейнър е добавка да. И за двете неща може да четеш в bb-team.org. Положи малко труд да се информираш.

LG

24.09.06
22:01

Ок благодаря.Отностно информирането - просто до ся съм се интересувал само от компютри,но скоро време мисля да съм компетентен (до колкото е възможно) и на тема фитнес ...

Аз ги комбинирам доста успешно смея да кажа. Така, че това извинение не се приема. Чети и обмисляй преди да питаш нещо  :)

RE

27.09.06
15:08

Увеличи приема на храна, вземи си един гейнер и заложи на базовите упражнения, като лег клек, лег-преси;Спи поне по 8 часа на ден.
Няма начин да не качиш.

FIREBLADE

27.09.06
16:39

искаш да кажеш лег клек и тяга не лег преси

LG

27.09.06
22:16

Ем аз искам да кача без добавки,защото съм чувал че те вредят ... Ся ям повече яйца , шоколад след тренировка , десертчета.И всичко дето има.ДОРИ СЕ ТЪПЧА.Но дано пролетта кат се пусна по тениска мацките да ми се лепят  :D

27.09.06
23:31

[quote author=“LGPz”]Ем аз искам да кача без добавки,защото съм чувал че те вредят ... Ся ям повече яйца , шоколад след тренировка , десертчета.И всичко дето има.ДОРИ СЕ ТЪПЧА.Но дано пролетта кат се пусна по тениска мацките да ми се лепят  :D

Правилно  :D Но до пролета няма да направиш такъв ефект чак.А пък ако искаш да ти се лепят направи ММ и си купи бели или червени тениски от еластан до раменете.На мен ми стоят перфектно ...

GaRDiaN

28.09.06
00:19

Момче изкарай още 1-2 месеца в залата чисто и както ти казаха спи повечко и стига си дремал само пред компа, след 2 месеца почни да зимаш каквито и да са добавки ся го карай на яко ядене.

RE

28.09.06
01:24

[quote author=“FIREBLADE”]искаш да кажеш лег клек и тяга не лег преси

Не точно това не искам да кажа. според мен тягата не е подходяща в първите месеци за начинаещи. По добре да я избягва засега докато укрепне  и тогава. Може да се контузи.За това не съм я писал.

diavolo_vam

28.09.06
12:46

Ами само да ви светна, че довавките не вредат. Те са така концентрирани, специялно за спортисти, за да могат да възтановяват по-бързо и да си набавят необходимите вещества. В тях се садържат само наторални неща и НИКАКВА ХИМИЯ!! Просто смешно е да кажеш, че от добавките може да ти стане нещо!! От тях организма ви може само да спечели!!

28.09.06
14:17

[quote author=“diavolo_vam”]Ами само да ви светна, че довавките не вредат. Те са така концентрирани, специялно за спортисти, за да могат да възтановяват по-бързо и да си набавят необходимите вещества. В тях се садържат само наторални неща и НИКАКВА ХИМИЯ!! Просто смешно е да кажеш, че от добавките може да ти стане нещо!! От тях организма ви може само да спечели!!

realityman е на друго мнение обаче  :wink:

LG

28.09.06
20:29

Хммм значи са напълно безвредни протеините ? Добре благодаря :) (ако някой не мисли така да пише плс )

RE

29.09.06
00:10

Дали са безвредни или не зависи от количеството и от качеството на съответния протеин :wink:

diavolo_vam

29.09.06
00:18

Напълно, напълно безвредни са добавките! Е ако си вземеш добавки, в който са сложили не протейни, а некви нешестета и незнам какви глупости може и да ти навредат! По принцип протейните са полезни, не вредни!

morphey

29.09.06
11:42

Правилно  :D Но до пролета няма да направиш такъв ефект чак.А пък ако искаш да ти се лепят направи ММ и си купи бели или червени тениски от еластан до раменете.На мен ми стоят перфектно ...

Според мен първо трябва да си удвоиш теглото
Най-важното е да започнеш да тренираш после се вманиачаваш и ......
става

29.09.06
17:24

[quote author=“LGPz”]Хммм значи са напълно безвредни протеините ? Добре благодаря :) (ако някой не мисли така да пише плс )

Ами разбира се,че са безвредни...затова са “хранителни добавки”...

morphey

29.09.06
21:14

момчета тя храната вече не е безвредна та хранителните добавки ли ще са?

RE

29.09.06
23:59

[quote author=“morphey”]момчета тя храната вече не е безвредна та хранителните добавки ли ще са?

Най-верния отговор до тук е този. :wink:

30.09.06
18:58

[quote author=“realityman”][quote author=“morphey”]момчета тя храната вече не е безвредна та хранителните добавки ли ще са?Най-верния отговор до тук е този. :wink:

Ами според мен колкото е вредна храната,толкова са и вредни и добавките  :lol:
Но всички ядем нали ???  :lol:

30.09.06
20:45

Къде е вредно хората зобят като ненормални вие тука за протейн се притеснявате...  :wink:
До подателя на темата:
Тренирай още 1 месец поне,даже по-хубаво 2 и си вземи Креатин,Глутамин,Протейн и декстроза ама да е нещо вносно !
Като си ги вземеш ще разгледаш форума има теми за кое как се приема...с много полезни съвети !
Сега Спи,Яж,Тренирай   :!:  :idea:
УСПЕХ !

LG

30.09.06
23:13

Еммм ... То в фитнес залата се продават и на “дребно” - като кажеш да ти напраи 1 протеин или креатин (голям или малък) и той (съобственикът) ти прави там съответния грамаж.И мисля да пия само протеин или креатин.Щото за друго няма $ :(

01.10.06
09:45

Не те съветвам да взимаш креатин преди 16. Просто не е най-добрата услуга, която можеш да направиш на тялото си. Не че е вреден, но мисля, че организмът ти на тази възраст не е подготвен за приема на тази добавка (надявам се познаваш свойствата й). И от протеините нищо не може да ти стане (стига да не са на Нутрим :twisted: ), но на това ниво е много по-добре да даваш пари за хубава храна и не да се тъпчеш, а да ядеш често и редовно. Потренирай една година и тогава, ако има нужда, почвай добавките. И те не вършат чудеса.
There is no shortcut, викам аз :wink:

LG

02.10.06
15:04

Добре,благодаря на всички,които се отзоваха!Сега започнах да ям много - 7 пъти някъде на ден.Дано резултатите да не закъснеят - Пролетта някъде да се появят. И още веднъж

БЛАГОДАРЯ!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1