24.09.06
17:32
И така ...аз съм на 17 (184/66 кила).Вече ша почвам 3-ти месец.До сега сам пил само Super Mass Gainer на Nutrim и скоро ша свърши (до края на седмица наи-много).Първия месец качих 9 кила (главно вода) следващия още едно кило и ся спрях.Имам бърз обмен и храненето криво ляво го опраям ...не баш перфектно ама си спазвам хранителен режим и подбирам какво ям (без сладко и мазно и наблягам на белтъци ,ориз ,картофи риба итн.)
Та моя въпрос е следния : Какъв е наи подходящия суплимент за мен.Колебая са м/у протеин ,амино ,глутамин или да карам пак на геинър (тоя които пих впоследстие разбрах че не бил наи добрия избор).
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
24.09.06
17:39
Ти от рано си започнал с добавките. За това и казваш, че си предимно “вода”. Почини малко и тренирай чисто. Две седмици да кажем. Протеин + креатин ще ти се отрази добре щом си фен на прахчетата.
25.09.06
17:11
Протейн+Гейнер+Креатин+Глутамин
Още нещо ? Е 4ак с такия пари не разполагам ся.
Та до колкот разбирам креатин-а е с цел пове4е сила -> пове4е килограми ,което от своя страна води до пове4е маса ?
За протеина ми е ясно.
Ами пробвай с MegaMass 3000 Гейнър ама недей да пестиш дозите... земай го по 3 пъти на ден когато тренираш и по 2 когато не тренираш... Също се храни по 6 - 7 пъти на ден може да е по малко, но трябва да е разделено на повече части
28.09.06
02:33
Ако ще пиеш добавки не си хаби парите за бг боклуци с нищожни дози. Иначе най-добре е гейнер за началото. Само креатин или само глутамин ше имат нищожен ефект.
28.09.06
17:02
Еми за ся съм са спрял на Креатин + Протеин.Живея в малак град таи4е светен геинър едва ли ще намера.Пак отностно протеин и креатин като по купувани са намира и тфа онова.Неам възможност просто инак си4ко което има тука е БГ.
28.09.06
19:38
Добре си се ориентирал.Комбинацията Протеин и Креатин и си е много добра.Само не забравяй правилното храненето ;)
по здрави
28.09.06
20:21
Имам един въпрос отностно креатина ...4е малко не ми е ясно.Таикато при прием на креатин организма задържа пове4е вода в мусколите (главно) и са предполага 4е ще ка4а 2-3 кила.След като спра приема на суплимента и са из4иста от тая вода (нз дали таи става) ще сваля ли килата или ка4ените кила 6а ми останат и след тфа ще са преобразуват в ММ (с пове4ко късмет)
29.09.06
23:34
Аз ти препорачвам като човек които отдавна се занимава с такива работи,наи добре почини известно време да кажеме 5 дена,примерно........после почни пак тренировките наблягаи много на главните групи мускули,после като направиш 1 месец здрави тренирковки си земи добафки,лично аз ти препорачвам да си земеш протеин ON100% whey-gold standard,един креатин на PbB LABS и един глутамин 100гр,само преди лягане.Това е........
30.09.06
13:52
Аз ти препорачвам като човек които отдавна се занимава с такива работи,наи добре почини известно време да кажеме 5 дена,примерно
Еми да ти кажа тая седмица няма да хода (следващатата) и само краката ще напрая.За втори път са контузвам на тоя скрипец и ся ма наболява ръката и 1 седмица ще по4ина.Таи4е после кат по4на отна4ало ша карам по леко и след 2-3 седмици ве4е мисля да по4вам някви суплименти.
Някои може ли да ми каже дали може да се смесват на едно Креатина и Протеин-а (възнамерявам да земам Протеин 30 мин преди и след трен и ще съвпада с времето за Креатин).Примерно в една 4аша на едно Креаин ,Протеин ,мед и водата/мляко ?
03.10.06
23:58
[quote author=“Snotty”]
Аз ти препорачвам като човек които отдавна се занимава с такива работи,наи добре почини известно време да кажеме 5 дена,примерно
Еми да ти кажа тая седмица няма да хода (следващатата) и само краката ще напрая.За втори път са контузвам на тоя скрипец и ся ма наболява ръката и 1 седмица ще по4ина.Таи4е после кат по4на отна4ало ша карам по леко и след 2-3 седмици ве4е мисля да по4вам някви суплименти.
Някои може ли да ми каже дали може да се смесват на едно Креатина и Протеин-а (възнамерявам да земам Протеин 30 мин преди и след трен и ще съвпада с времето за Креатин).Примерно в една 4аша на едно Креаин ,Протеин ,мед и водата/мляко ?
Разбира се че можеш,аз така деиствам по принцип........
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече