Видео : Идеален Ханш

Темата е заключена.

За да можете да отворите линка към видеото трябва да сте потребители в torrents.linkos.bg. А сега ето инфо за филмчето :
                      ИДЕАЛЕН ХАНШ

Вижте резултатите само след 4 седмици !

Популярното списание SELF, посветено на здравето и доброто физическо състояние на жената, представя една тренировка, специално създадена, за да се чувствате и изглеждате изпълнени със сила, уверени и секси.

Със забавни , лесни за изпълнение движения, Вие ще се стегнете и тонизирате изцяло, и ще постигнете това, което сте искали за по-малко от 4 седмици, независимо от настоящото Ви фитнес ниво. Тази разработена от експерти програма ще Ви мотивира да постигнете Вашите цели във фитнеса и то бързо! Най-добрата тренировка “Идеален ханш” е насочена предимно към ханша и бедрата със серии от упражнения в изправен стоеж, на пода и чрез противодействие, за да се постигне желания резултат - твърд и стегнат ханш, в който Вие ще се влюбите!

НЕОБХОДИМО ОБОРУДВАНЕ: комплект гири с приблизително тегло между 1 и 2 кг и постелка.

ЗА ИНСТРУКТОРКАТА: Вайълет Заки е съветник и сертифициран фитнес инструктор, има черен колан по Сейдo карате.

А ето го и линка : 
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=55269

П.П. Които не може да влиза в страницата да си даде маил-а и ще му пратя торент-фаила и с малко повече късмет ще го изтегли :)

мъчих се да се регистрирам ама ми даде “не сте удобрени за член на сайта” :shock: ......нямам думи-какво пък ще рече това?!
много ще се радвам ,ако ми го пратиш: boriana_halvadjieva@abv.bg
имам си проблеми с ханша-ще е добре да се опитам да няправя нещо по въпроса...

02.10.06
19:55

би ли ми пратила и на мен didanadimitrova6@yahoo.com

TU

04.10.06
10:21

Моля да изпратите и до мен файлчето, за да пробвам оформянето на ханша!
m_wicked@abv.bg

Извинявам се, но нямах нет 4 дена,сега ще разпратя фаила на всички, които са си дали меил-а,надявам се всички знаете, че се отваря с Bitcomet :)

еййййй,абе това чудо като го направих така се изморих,че не е истина.мислих си че ще е нещо слабо, :wink: но на края на тренировката бях вирвода-това за мен значи ,че ефекта е добър!пробвайте!

[quote author=“boriana_halvadjieva”]еййййй,абе това чудо като го направих така се изморих,че не е истина.мислих си че ще е нещо слабо, :wink: но на края на тренировката бях вирвода-това за мен значи ,че ефекта е добър!пробвайте!

Радвам се, че съм ти бил от полза :)

на мъже даваш ли го :)
ivan.shishmanov@abv.bg

моля ви се,който повече се рови из нета,дали няма да намери някое филмче за корема,че от краката нагоре имам нужда да се поизморя :P

FI

05.10.06
20:31

Може ли и на мен да го пратиш.

wiligirl@hotmail.com :D

06.10.06
18:39

Боряна,

Стискай здраво корема и дупето докато правиш упражненията, за дупето имаше едно живописно описание как трябва да го стиснеш ама ще ти го спестя :). Аз като го дръпнах само го прегледах без звук, ама предполагам, че мадамата непрекъснато повтаря “стягай корема” и е права. Ако искаш можеш да пропускаш прекаленно дългата релаксация накрая стил “будокан” и да правиш -3х10 лицеви каквито можеш и 3х(20-30) корем каквито са ти трудни. Друга добра идея е да махаш с ръчички държейки леки тежести докато правиш краката, но ако има риск да се преумориш и “раниш” по добре недей.

:D
благодаря за съветите!ще стягам дупето и корема-нали това е целта(пък и мадамата не те оставя да забравиш) :P
за тежестите назнам как да постъпя,защото разполагам само с гири от 5 кг,а да се размахам с тях -на петото размахване и ще изплезя езика :lol:
абе важното е да правя всичко постоянно и възможно най-ефективно...между другото още от първата тренировка получих мускулна на дупето :wink:
хаххахахаха-а с тея клекове май ще стана неуморима при някои положения с гаджето :twisted:

07.10.06
20:40

:) надушвам сходната порода. По отношение на тежестите за ръце, две бутилки от мин.вода 0.5л пълни с вода или пясък би трябвало да свършат работа. Разликата в теглото е ~ 2 пъти. Пробвай кое ще ти е добре като начало. В секцията за упражнения в сайта има показани разни упражнения за рамо, бицепс и т.н. Добави, което можеш към тренировката ама без да се налага да си кълчиш гърба, за да ги правиш едновременно или нещо толкова опасно.

хехее,това за бутилките нямаше никога да се сетя :lol:
благодаря за съвета!
от няколко дена правя програмата за ханша+2те програмки за корем(от другото видео)+8минутното за дупето и са ми толкова приятни,че това за корема го правих 3 пъти вчера :D
странно е ,но усештам ,че има някакъв резултат!при условие ,че и до сега съм тренирала тези програмки ми действат много добре(всмисъл при начинаещите може ефекта да е по силен)
пишете как ви се отразяват упражненията за ханша и корема?!

FI

08.10.06
13:16

Аз още не съм ги получила... :(

23.10.06
14:22

i na tazi tema puskam s molba da mi go pradish MI5, PLEASE! :roll: ! Tochno tam iskam da stegna:
ludmila.nikolova@britishcouncil.bg
Pak mersi :D

Петко К - а аз имам молба да пишеш на кирилица!

08.01.07
00:57

[quote author=“boriana_halvadjieva”]мъчих се да се регистрирам ама ми даде “не сте удобрени за член на сайта” :shock: ......нямам думи-какво пък ще рече това?!
много ще се радвам ,ако ми го пратиш: boriana_halvadjieva@abv.bg
имам си проблеми с ханша-ще е добре да се опитам да няправя нещо по въпроса...

В момента сайтът е бил претоварен. Опитай по-късно пак!

02.04.07
15:34

blagodarie predvaritelno, ako mi izpratich videoto
respmng@hotmail.com
Петко К - а аз ще съм ти благодарен, ако пишеш на кирилица.

Мнението беше редактирано от Петко К на 02.04.07 21:14.

28.04.07
19:15

Ако обичаш,изпрати го и на мен  !    имейла ми е domino_@abv.bg

11.02.08
18:55

Дано не се включвам прекалено късно, но и аз имам нужда от торент-линк - не успях да вляза
kaktus_nz@abv.bg

14.02.08
09:44

казано от nikolina на 11.02.08, 18:55:

Дано не се включвам прекалено късно, но и аз имам нужда от торент-линк - не успях да вляза
kaktus_nz@abv.bg

Ако е възможно (тъй като е писано през 2006г.) да го изпратите и на мен... jijo_mijo@yahoo.com Благодаря предварително!

16.02.08
13:02

Ако е възможно (тъй като е писано през 2006г.) да го изпратите и на мен... ivancho1993@mail.bg Благодаря предварително!

Ако знаете само какво си причинихте с публичното даване на имейл адресите си... :)

16.02.08
19:47

billabong@sellinet.net прати ми го и на мене :)

Извинявам се за това че спрях да разпращам торент-файла на хората, които са ме помолили.Просто темата е на повече от 1 година и от много отдавна спрях да проверявам дали е писано в нея или не. Все пак с едно ЛС бих направил всичко по силите ми..но отделно зависи и от това дали има сийдъри в сайта, от който трябва да се изтегли..

06.04.08
12:00

Ако може и на мен да го пратиш, nema_mail@abv.bg
или направо да го upload-неш някъде и да дадеш линк-че, така няма да се налага да се занимаваш да го разпращаш на всички  ;-P

Мнението беше редактирано от nema_user на 06.04.08 12:01.

10.11.08
16:37

Прати ги и на мен ако може Cvetka93@gmail.com

10.11.08
19:34

добре бе качи го в 4storing.com аз ще го дръпна и ще го кача в датата и готово.Во веки.К’во се занимаваш така.

Бе вие полудяхте, бе....

Спокойно можете да заключите темата. Филмът е изтрит от замунда.нет , което прави линка към него невалиден,така че който свалил свалил.
Поздрави

05.12.08
13:40

ще може ли и на мен да ми го пратите boqna_nikolova@abv.bg
благодаря

казано от MI5 на 14.11.08, 10:35:

Спокойно можете да заключите темата. Филмът е изтрит от замунда.нет , което прави линка към него невалиден,така че който свалил свалил.
Поздрави

10.03.09
18:45

Moje li i na men da mi go pratite.pls.e-maila mi e merilyn_m@abv.bg

22.04.10
18:23

може ли и на мен да го изпратите че наистина имам нужда сега точно като започва летния сезон  :-) пощата ми е Devil_lady1993@abv.bg

FR

17.05.10
10:46

Ако имаш време и на мен можеш да го изпратиш :) :) :)  metallica____@abv.bg

03.10.10
17:54

прати ми го и на мен .моля те valfil@yahoo.com

ханша ми е 100
а талията ми е 72

и не мога да се гледам.приличам на амфора
Благодаря ти

03.10.10
18:54

темата е стара линка не съществува ..т.е. и клипа най-вероятно е изтрит ... четете !!!

03.10.10
19:52

То няма и кой да види - само забележи по колко мнения имат във форума :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1