27.09.06
11:33
Моля и за мнения с гласовете.
27.09.06
15:00
За съжаление тази година това състезание беше слаба работа :D
Според мен състезателите не бяха подготвени добре. :evil:
ами Митко Димитров чухте ли какво каза в едно интервию : “Аз повече няма да се състезавам на българска сцена, ще оставя шанс и на другите”
:lol: :lol: хехе той е на светлинни години пред тях
27.09.06
16:45
http://vbox7.com/play:fc0f70e9 :? :? този на клипче изглежда по-голям :D беше много дълго-7 часа беше финала и организациата на места куцаше-бате киро ше раздава правосъдие :D
27.09.06
18:37
много зле пълна трагедия просто!!!
01.10.06
09:03
[quote author=“nikki_g”]http://vbox7.com/play:fc0f70e9
Срам за културизма!!!!!!!
:)
само....
Събра ли сте се икудкудякате като махленски клюкарки на село “много зле” и т.н.
Вложете малко мисъл по възможност?!
Хорат са пуснали пълен набор от категории с цел повече поле за изява, по-голяма масовост и популярност на спорта, а вие само плюете ...
Съвсем друг е въпроса (и никой не го отрича), че състезанието стана тегаво и претрупано.
Ясно е, че натурален културизъм, жени, ветерани и т.н. трябва да са отделно от мъже - в друг ден за да не става по-дълго от 2(3) часа състезанието.
Проблем също така е, че няма електронна връзка с федерацията за да се пишат директно тези неща на тях. Може Биджи да ги чете - той има нет във федерацията, макар и бавен.
В крайна сметка не е ясно какъв ефект ще има увеличението на категориите върху следващото републиканско - може да е положителен и тогава би било оправдано.
01.10.06
12:55
Митак, нали това е идеята на “клюкарстването”, дай боже някой да го прочете и да си направи поуки. Едно състезание в годината имат да организират... стига са се оправдавали...
Аз не по малко искам качествен културизъм в България и пожелавам на Димитър Димитров успехи и сред професионалистите.
Митак, нали това е идеята на “клюкарстването”, дай боже някой да го прочете и да си направи поуки. Едно състезание в годината имат да организират... стига са се оправдавали...
Абсолютно прав си !!!
Ама нали се опитват - ето - нова категория ...
За съжаление забелязвам всяка година все по-малко и по-малко участници. И то предимно едни и същи. Те са много подготвени и каточели плашат нови евентуални участници.
И проблема тръгва оше от младежите. Там като ги назобят и плашат всяка конкуренция.
А отгоре на всичкото ги “амортизират” и след 3-4 години не стават за нищо. Ама пречат на развитието на останалите ...
Трябва “свежа кръв” в спорта.
02.10.06
16:16
Митак с трици мяймуни не се ловят.
Аз лично видях как Киро ,само за някви часове по телефона ореди, награди за 5000 лева... Федерацията не може ли да го направи същото. Няма смисъл да говорим за държавни пари. Ако има награден фонд 50-100 000 лева и от първо до трето место си избиват поне парите за подготовката, мислиш ли ,че няма да има състезатели?
:)
Хм този като го видях и силно се зачудих как завършил на 4 място. Аз мускул по него не видях сигурно ръката му беше 33 и много ме накефи как слезна от сцената с гъзарска походка и си беше стегнал пилешкото гръбче да изглежда по голям. Имам едно приятелче той е 1.70 и ръката му е 43 има плочки и такива работи. Да разбирам ли че той може да се състезава в категорията на този пич. И ако е така сигурно не на 1 място трябва да го сложат ми не знам :D
02.10.06
21:57
[quote author=“Batgogo”]Хм този като го видях и силно се зачудих как завършил на 4 място. Аз мускул по него не видях сигурно ръката му беше 33 и много ме накефи как слезна от сцената с гъзарска походка и си беше стегнал пилешкото гръбче да изглежда по голям. Имам едно приятелче той е 1.70 и ръката му е 43 има плочки и такива работи. Да разбирам ли че той може да се състезава в категорията на този пич. И ако е така сигурно не на 1 място трябва да го сложат ми не знам :D
ами при 4 човека в категория!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече