Нова Зала във Варна

27.09.06
19:49

До края на тази седмица ще отворят зала в кв. Левски , точно под кафене б15 (питайте на рецепцията в общежитието,ще ви опътят), намира се под Военна болница, не знам още за цени и уреди, но се надявам че ще е приемливо,защото ми е на 5 мин :P   :wink:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

мен ме интересува цената защото в махалата се понавъдиха вече няколко зали долу във на винса общежитията също има зала във меи също има и трите са на 10 минути една от друга.

28.09.06
21:46

[quote author=“ivan.shishmanov”]мен ме интересува цената защото в махалата се понавъдиха вече няколко зали долу във на винса общежитията също има зала във меи също има и трите са на 10 минути една от друга.

ами веднага щом я посетя ще пиша тук за цените и обстановката, даже може и да я снимам, ако ми разрешат :roll:  в МЕИ пък къде има зала ? аз ходя в Херкулес , в ТУ-то преди имаше горе в една барачка , сега не знам

[quote author=“DjoNi”]ами веднага щом я посетя ще пиша тук за цените и обстановката, даже може и да я снимам, ако ми разрешат :roll:  в МЕИ пък къде има зала ? аз ходя в Херкулес , в ТУ-то преди имаше горе в една барачка , сега не знам

Е в същата барачка е  :lol: ама поне е адски евтина.

09.10.06
22:18

С 2 седмици закъснение отвориха залата  ,ще им простим айде  :wink:

Информация:

уреди : IVAN

тренировка :

единична - от 9-12 часа - 2.50лв
            от 12-18 часа - 3лв
            от 18-21 часа - 3.50лв
(не съм 100% сигурен, но са горе долу в този интервал-време/пари)

с треньор : 5 лв

карти:

14 тренировки - 34лв
18 тренировки - 44лв

Залата е чисто нова, средно голяма, има кардио отделение, отделни бани и съблекални за мъже и жени, инструктори

Е тия пари са ми много на мен и на студентите в блока мисля, че ще са им много  :cry:

10.10.06
22:03

[quote author=“ivan.shishmanov”]Е тия пари са ми много на мен и на студентите в блока мисля, че ще са им много  :cry:

студентски сандвич - две филии, по средата още една  :lol:
тежка е вашата, скоро и аз ще го изпитам  :roll:  множко е ама си струва, за тези които имат възможност да ги дават

айде по-здрави

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1