28.09.06
18:34
14 години
68 килограма
174 висок
35 рака
3 месеца стаж
Та въпроса ми е дали на 4 месец трябва да си почина 1-2 седмици и после да сменя системата :?: Защото мускулите ми растяха до 2 месец ... сега 1 месец имам чувството ,че не правя нищо само дето ходя на зала :wink:
П.П. Благодаря предварително :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
28.09.06
18:44
Чак пък 2 седмици... почини си 3/4 дена и виш как ще ти се отрази.
еми 1-2 седмици , защото гледах в една тема АСТОР беше писал , че на 3-4 месеца тренировка си тренирал по 1-2 седмици , за това питам дали това е за напреднали или няма значение стажа :wink:
28.09.06
19:48
Ти още си само на 14 години. От това следва, че ще се развиваш още доста време. Не бързай с резултатите. Хубавите неща стават бавно. Почивка от чак 2 седмици не ти е нужна още. Аз дори мисля, че не ти трябва и една даже, но това си е и твоя преценка. Ако се чувстваш чак толкова изморен(което ме съмнява) си направи 1 седмица лежане пред телевизора и след това ще видиш как ще се чувстваш.
Значи аз след 3-тия месец си дадох доста почивка...не че знаех че трябваше да си почина, но така ми са наложи и след това пак като тръгнах ефекта беше много голям,както при първите 2-3 месеца...говоря за 3 см на ръката, към 15 кг на лежанка, 10 кг за бицепс...въобще за всички мускулни групи и всичко това пак за около 3 месеца, но на мене стажа ми е малък(малко над 6 месеца) така че не съм чак толко навътре в нещата...ама най-важното е да ядеш по мнооого иначе при мене няма особен ефект, ако си ям нормално, зависи от организма.
29.09.06
00:13
Никаква почивка!!! Почваш си веднага новата програма, ако спреш ще е голяма глупост!!
аз нямах предвит да спирам ... ами да тренирам 3 месеца , след това да почина 1 седмица и нова система пак 3 месеца и пак почивка 1 седмица и пак нова система и това да се повтаря ?
Организма се адаптира към дадена тренировка за 6/8 седмици. Ако целиш растеж най-много през 2 месеца трябва да сменяш програмата. Ако целиш сила - това е друга тема.
Почивката ще те върне “назад” в подготовката. Времето за достигане на формата преди почивката е = времето на почивката умножено по 1,5 .
Ако целиш качване - храни се РЕДОВНО. Често. Поне 6-7 пъти на ден. Прочети из форума за храненето.
Тренирай здраво - сега му е времето !!!!!!!!!!
30.09.06
22:39
НЕма една седмица, нема две. Като свършиш седмицата със старата програма, следващата седмица почваш с новата! Почивката единствено ще те върне на зад!
01.10.06
00:17
опс да питам из тука спецовете по бодибилдинг заЩо не трябва да се по4ива, ами тренировъ4ните цикли обяснете ми неЩо за тях, заЩо се по4ива около седмица след всеки мезоцикъл и заЩо препоръ4ват да се по4ива след всеки мезоцикъл за натрупване на маса :roll:
[quote author=“valentinik46”]опс да питам из тука спецовете по бодибилдинг заЩо не трябва да се по4ива, ами тренировъ4ните цикли обяснете ми неЩо за тях, заЩо се по4ива около седмица след всеки мезоцикъл и заЩо препоръ4ват да се по4ива след всеки мезоцикъл за натрупване на маса :roll:
Няма такива песни...Както каза diavolo_vam само можеш да загубиш от това,че си спрял да тренираш...
ама пак не ме разбрахте бе , тренирам 2 месеца по една програма после почивам една седмица и почвам друга програма
Ами така се прави по - принцип ;)
02.10.06
21:46
Ами така се прави по - принцип ;)
ето и един които е навътре с неЩата ви отговори то4но,тренираите така мом4ета без по4ивка и блъскаите яко и сами Ще видите до къде се стига до една бездънена улица, тялото си иска своето :wink:
Hah mi nzm hora, no spored men ne trqbva da po4iva, v nikak1v slu4ai, za6toto 6te si navaksa izgubenoto i muskulite 6te se pootpusnat osobenno za sedmica-2. Ne e li po dob1r varianta s1s smqna na uprajneniqta, da promeni natovarvaneto i grupata muskuli, na koito e nablqgala do sega :lol:
Петко К - пиши на кирилица!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече