29.09.06
17:52
кажете кой откъде зарежда с мръвки, че искам да се впиша в 70-80 лв. за 20 - тина дни, някой ако взима свински бут, пилешко филе, и т.н. вкусотии на тънкана моля да каже, ако трябва и на ЛС да не правим реклама - кажете там някой склад, ала бала че в тия магазини, освен че не ги знам от коя година са, ги праскат невъзможни цени - как човек да си вземе 10 кг примерно
от София съм, много благодаря
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
kaufland ! по евтино незнам...
ребърцата май са 4 кинта/кг ...ако го смяташ за мръвка де :wink:
Я не рискувай с ефтини да не осереш нещата (в кенефа)
Ще докачиш някое 30 годишно
30.09.06
01:10
Ххаах то от 30-годишно да беше само разстройство...ако уживееш евала ти казвам... :lol:
30.09.06
09:51
Препоръчайте ми някоя свястна кайма (фирмата )
Май на КФМ е добра?
в Билла намерих някаква изцяло телешка - дайте по едно мнение по въпроса...
Иначе за евтиното по-добре недей
Давам ти идея -мога да похваля пържолите които са запечатани в плик
пише им цената и грамажа поне ги усещам че са пресни а не са по-стари от мен :wink:
30.09.06
09:57
Цената не е гаранция за качество или за крехокост/старост.Аз си купувам охладени пилешки мръвки за 4 лева килото от пикадили център във Варна.По евтино не съм виждал.
30.09.06
14:50
Tо 30-годишното е с повече протеин, понеже докато е замръзено губи влага :mrgreen: :!:
Пилета си струва да се купуват цели- замразени, ако не се лъжа около 2 лв килото. С малко елементарни познания по пилешка анатомия и остър нож, го транжираш, така че да отделиш фенера(става за бульони и супи), а останалото разделяш на две хранения(или 3х~250). Третото може да бъде - свинско (150 гр.~1.5лв), риба консерва (200 гр.~2лв), телешко (ако намериш някое на около 20 :P-100 гр.~1лв)
До тук аз ги изкарвам 5-6 лв качествен протеин. Е има си и недостатъци като например мн стабилната дисциплина (и финансова), последователното отношение в храненето, загубено време. Затова повечето хора, включително и аз предпочитат да се хранят съмнително чисто и 2 пъти по скъпо за сметка на гореизброеното :)
03.10.06
14:19
[quote author=”^MaD^”]риба в консерва тва само като го чуя ми се повръща то олиото е 50%
А да си чувал за собствен сос?! :roll: :roll:
Това с консервата беше вариант :). Няма проблем, след като се прибереш вечер от работа (училище), изпечеш пилето, пържолите и свариш яйцата за другия ден, да хвърлиш два рибока на скарата да се попрепекът :wink:
Сичко си има рисковете , тези фирми които дават по ефтини , поне някой , примерно с пилетата преди да ди замръцят ги пълнят с водичка и като замризне ... и така си купуваш хем месо и лед в него и повечето хора не се осещат , нали понеже докато се размразява .. си викаш то нали е замръзнало , нормално да има вода ..
То само вода да беше- щях да му давам 10 лв килото. Направиш ли му сърдечен масаж и току виж станало и тръгнало- то не са стероиди, антибиотици, пестициди, мутирали гени :roll:
[quote author=“ivan.shishmanov”]Цената не е гаранция за качество или за крехокост/старост.Аз си купувам охладени пилешки мръвки за 4 лева килото от пикадили център във Варна.По евтино не съм виждал.
В сериозна грешка си, ако не пазаруваш от пилешкия магязин до... руското училище и /до болницата/,зарежда от птицекланница Добрич.
04.10.06
08:53
Нищо неразбрах в кое съм в грешка за цената ли за качеството ли .....благодаря за съвета ама не го разбрах :?
в неделя взех от метро охладени пилешки пържоли по 5.15
а замразени по 5,40
на Гастро
ЧИКИ
бая се чудих що охладените са по евтини от замразените
не беше от изтичащ срок на годност
по евтини не знам
стават
ама по михаресват на градус 3кг пакети замразени по 5,70 бяха
за цяла седмица стига и държи не се разваля
04.10.06
23:59
[quote author=“bimbim2k”]в неделя взех от метро охладени пилешки пържоли по 5.15
а замразени по 5,40
на Гастро
ЧИКИ
по евтини не знам
стават
ама по михаресват на градус 3кг пакети замразени по 5,70 бяха
за цяла седмица стига и държи не се разваля
Eeeeх в Пазарджик охладените пилишки пържоли под 9лева килограма не можеш да ги намериш......но няма как налага се
Нищо неразбрах в кое съм в грешка за цената ли за качеството ли .....благодаря за съвета ама не го разбрах :?
Имах в предвид, че тъй като си от Варна, най-добрия магазин е фирмения такъв на птицекланница Добрич. Семейството ми и аз самия съм консумирал доста години доста месо и месни продукти от там. Не мисля, че има конкуренция цена/лачество.
П.П. Не съм обвързан по пряк или косвен път с фирмата. :wink: Просто съм супер доволен от тях.
05.10.06
18:22
Имах в предвид, че тъй като си от Варна, най-добрия магазин е фирмения такъв на птицекланница Добрич. Семейството ми и аз самия съм консумирал доста години доста месо и месни продукти от там. Не мисля, че има конкуренция цена/лачество.
П.П. Не съм обвързан по пряк или косвен път с фирмата. :wink: Просто съм супер доволен от тях.
Проблема при мен е, че не съм от Варна ами живея във Варна и много не го знам тоя магазин. :oops:
06.10.06
20:30
Споко, свинското ще падне :) не отговаря на евро стандартите, така че НВД за маса и т’ва е...
И свинското става. Ама трябва да внимаваме да не стане като при Майк Матарацо. :wink:
06.10.06
22:32
[quote author=“diksi”]И свинското става. Ама трябва да внимаваме да не стане като при Майк Матарацо. :wink:
Я кажи какво е станало? :roll:
diksi написа:
И свинското става. Ама трябва да внимаваме да не стане като при Майк Матарацо.Я кажи какво е станало?
Ами от три захранващи сърцето артерии две били напълно запушени, а третата на 70%.
Оправили го човека, ама на косъм.
Един от страничните ефекти на стероидите е, че стимулират отлагането на холестерол по стените на артериите ...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече