плс помогнете

30.09.06
14:00

занимавам се с футбол от доста време... но имам един проблем ... издражливоста ! ако може да ми препорачате да взимам нещо....

Creatine (креатин). По 5 грама дневно в твоя случай ще е добре. Преди това има зареждаща доза 1 седмица. Прочети това за повече подробности. Карнитина също е възможност но аз ти препоръчвам креатин.

30.09.06
14:19

10x за отговора ще го пробвам. и последно да попитам нещо за повече въздох.

Еми ти щом се занимаваш с футбол значи тичаш яко а от там и дробовете ти се развиват повече като дишаш. Добавка за повече въздух ли искаш?! Аз за такова не съм чувал. Друг е въпроса ако пушиш.

30.09.06
15:22

Inosine - в БГ има на JC, Ultimate Nutrition & Musashi

Inosine can help increase the body’s ability to carry oxygen

Не очаквай чудеса, може дори и да не го усетиш.

30.09.06
15:49

[quote author=“boxerg”]Еми ти щом се занимаваш с футбол значи тичаш яко а от там и дробовете ти се развиват повече като дишаш. Добавка за повече въздух ли искаш?! Аз за такова не съм чувал. Друг е въпроса ако пушиш.

почнах от 3ти клас ... тренирах около 5 години и спрях! 2 години несъм тичал сериозно ... ходих по дискотеки ... бири водки ракии! сега пак ме взеха в едно отборче ... започнах подготовка с тях ... но нямам въздох ... бягам до 60тата минута !

един познат ми беше казал за клембонтерол и ефидрин или нещо такова обача също каза че са забранени ....

30.09.06
22:00

[quote author=“ftbll-player”]занимавам се с футбол от доста време... но имам един проблем ... издражливоста ! ако може да ми препорачате да взимам нещо....

Бавни въглехидрати преди/1 час преди/ и след тренивовка.

Каквато и добавка към храната да вземеш. ако яденето ти е скапано, все ще се чувстваш кофти.

Прочети за храненето.

15.10.06
12:20

еми това, което аз си взех. по принцип го пият предимно футболисти и хора, подложени на интензивни спортни натоварвания, при които се изисква издържливост. казва се виталити спорт и съдържа: 300 мг пчелно млечице, 1 г таурин, 500 мг инозитол, 50 мг концентрат от царевични зародиши със съдържание от 15% на поликосаноли, както и витамин С 300 мг. даже ми дадоха схемата, по която го пият някои футболни отбори в испания.

15.10.06
12:22

[quote author=“ftbll-player”][quote author=“boxerg”]Еми ти щом се занимаваш с футбол значи тичаш яко а от там и дробовете ти се развиват повече като дишаш. Добавка за повече въздух ли искаш?! Аз за такова не съм чувал. Друг е въпроса ако пушиш.

почнах от 3ти клас ... тренирах около 5 години и спрях! 2 години несъм тичал сериозно ... ходих по дискотеки ... бири водки ракии! сега пак ме взеха в едно отборче ... започнах подготовка с тях ... но нямам въздох ... бягам до 60тата минута !

един познат ми беше казал за клембонтерол и ефидрин или нещо такова обача също каза че са забранени ....

въздух ще започнеш да имаш, след като потренираш поне един месец и спреш цигарките. катот спреш цигарите, ще намалиш спазъма на бронхиолите и ще продишаш по-добре.

CS

15.10.06
12:53

[quote author=“ftbll-player”]10x за отговора ще го пробвам. и последно да попитам нещо за повече въздох.

предполагам пушиш?иначе Кленбутерол за въздух :D

15.10.06
13:36

———————————————————————-
От месарницата:
-400 г телешко/или пилешко

От рибарския:
-400 г риба/тон/пъстърва/скумрия

От пазата:
- 450г моркови
- 400г картофи
- 250г ориз
- 400г домати + 200г сирене
—————————————————————————
Това го изяваш /не сурово/ всеки ден. Спиш по 9-10 часа, тренираш по 1 час през ден-два. За седмица и половина ще си атлет и половина :D

В аптеката няма нужда да ходиш.

Успех

15.10.06
18:30

Значи искам да ти кажа,че добавка,която да повишава издръжливостта УСЕЗАЕМО НЯМА !
Това,че с времето се повишавала издръжливостта са тинтири-минтири за мен...
Единственото решение е кленбутерол,но  не ти го препоръчвам,защото си е химия все пак.
Друг вариант е преди да отидеш на трен. 30 мин. едно кафе+1 редбул+1 аспирин,сам ще усетиш ефекта(това съм го чул от Недик и като го пробвах се очудих доста)

15.10.06
19:45

[quote author=“djpetko”]Значи искам да ти кажа,че добавка,която да повишава издръжливостта УСЕЗАЕМО НЯМА !

Не съвсем колега :)
Има една, за която казват, че правила чудеса:
http://www.bodybuilding.com/store/ergo/amp.html
даже макс да се използва 3-4 пъти в седмицата.
В нутришън таргета я има :-D

15.10.06
20:22

[quote author=“emzo”][quote author=“djpetko”]Значи искам да ти кажа,че добавка,която да повишава издръжливостта УСЕЗАЕМО НЯМА !

Не съвсем колега :)
Има една, за която казват, че правила чудеса:
http://www.bodybuilding.com/store/ergo/amp.html
даже макс да се използва 3-4 пъти в седмицата.
В нутришън таргета я има :-D

Утре още ще си я купя да видя за какво става въпрос  :wink:

18.10.06
22:12

не пуша няма и да пуша ... за 20 дена започнах да възвръщам форма ... но още нямам нужния въздох ... преди дълго време бях болен и дробовете ми небяха добре ... а и доста се изевявах по дискотеките ... и доста пъти съм се пребирал на 4 крака ...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1