Промоция за жени във фитнес "Боевски"

01.10.06
21:37

От днес тече промоция на фитнес картата за жени в “Боевски” - от 39 лв. за 8 посещения, я намаляват на половина. Това важи за октомври и ноември. Мисля, че тук се включва и безплатна сауна, не съм сигурна...
Реших, че 2.50 за тренировка е доста добра цена, за разлика от 5 лв. и други ще искат да знаят. Аз самата силно се изкушавам да се запиша, не на последно място, защото съм фенка на Гълъбин Боевски, с когото днес се запознах.
Лошото е, че нямат гребен тренажор, по който си паднах напоследък. Още по-лошото е, че въобще не мога да си намеря зала, в която този уред да го има. :? Това обаче е вече друг въпрос...  :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.10.06
23:04

Гребен тренажор има в www.thegym.bg - но досега не съм видял никой да го ползва.

01.10.06
23:10

Мерси за информацията. :)  Уау, този фитнес е меко казано скъпичък... Виждал ли си някой да ползва който и да е уред в него, не само гребния тренажор?... :wink:

02.10.06
23:23

[quote author=“Lumina”]Мерси за информацията. :)  Уау, този фитнес е меко казано скъпичък... Виждал ли си някой да ползва който и да е уред в него, не само гребния тренажор?... :wink:

Да, виждал съм - фитнеса е пълен!! www.spartabg.com - ето ти още един още по-скъпичък... и той също е пълен ;)

03.10.06
12:03

Бре-бре!... Представям си клиентелата... 8)

06.10.06
21:01

Някой знае ли работното време на фитнеса? И по- конкретно ме интересува, сутрин в колко часа отваря?
Предварително мерси :D

16.10.06
15:56

[quote author=“irka”]Някой знае ли работното време на фитнеса? И по- конкретно ме интересува, сутрин в колко часа отваря?
Предварително мерси :D

Работи всеки ден от 7 до 22ч. Доста посещаван фитнес е, но сутрин е сравнително спокойно. Цените са приемливи, ако вземеш карта за часовата зона 7-15ч. Определено това е моят фитнес......говоря за The gym

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1