Разлика м/у tabs i caps

03.10.06
23:27

Виждам, че аминотата на оптимум са 3 вида - течни, таблетки и капсули.
Каква е разликата м/у таблетки и капсули? Виждам, че имат различно съдържание. Само протеина е еднакъв по 2гр. на таблетка/капсула.

Капсула се води тоя вид дето е като антибиотик ако не се лъжа. Таблетка ясно кво е. Разликата е, че се усвояват по - бързо. Така бях чул скоро от някой. С най - добри впечатления съм останал от течните обаче.

04.10.06
14:44

Аз си взех от капсулите, разликата е че са гладки и няма проблем с гълтането, за действие - пия по 3 преди и 3 след тренировка - работят. Иначе и аз предпочитам течни но не е удобно да вадиш шишето и да мериш всеки път.

BU

04.10.06
15:22

Протеина е 2гр. ама на доза, а не на бройка. В смисъл една доза от капсулите са 2 капсули, а от таблетките е една таблетка. Така че таблетките са много по на далавера. Друг е въпроса ако не можеш да ги гълташ.

12.10.06
12:36

[quote author=“spllldag”]Виждам, че аминотата на оптимум са 3 вида - течни, таблетки и капсули.
Каква е разликата м/у таблетки и капсули? Виждам, че имат различно съдържание. Само протеина е еднакъв по 2гр. на таблетка/капсула.

Значи таблетките са аминокиселини свързани помежду си в таблетка,а капсулите са аминокиселините(на прах),само че в обвивка.
Най-бързо се усвояват течните аминокиселини,след това са аминотата на прах,след това таблетките и накрая капсулите...
Просто таблетките се усвояват по-бързо това е !

12.10.06
13:04

Най-бързо се усвояват течните аминокиселини,след това са аминотата на прах,след това таблетките и накрая капсулите...

Ам аз не съм много съгласен, но ще проверя довечера.
Една капсула и 1 таблетка - двете във вода - капсулата се разтваря първа.

Sportex

12.10.06
18:42

[quote author=“emzo”]

А сега ако пробваме в стомашен сок вече може да сме сигурни. :wink:  :lol:

12.10.06
21:19

[quote author=“Sportex”][quote author=“emzo”]

Това ми е ясно ама като нямам течност сходна със стомашната :)
Ама си мисля, че какъвто е резултата с вода, такъв ще е и със стомашен сок, само че по-бързо.

13.10.06
10:13

[quote author=“emzo”][quote author=“Sportex”][quote author=“emzo”]

Това ми е ясно ама като нямам течност сходна със стомашната :)
Ама си мисля, че какъвто е резултата с вода, такъв ще е и със стомашен сок, само че по-бързо.

Ами не е съвсем така,различните в-ва разтварят по различен начин таблетки примерно и капсули...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1