05.10.06
14:31
От много време се чудя дали има смисъл от хранителните добавки. Сега ще си направя екперимент.
Приемам NO-Xplode (BSN), Глутамин (Higher Power), Хромов Пиколинат (Higher Power), Витамини (Optimum PerforMAXX), Tribulus (Optimum 625gr), BCAA (Optimum 1000), Uni Liver (Universal), 100% Whey Protein Gold Standard (Optimum), Extra Strength HMB 750mg (SciFit). Креатин монохидрат микронизиран (Higher Power).
*Всичко приемам според указанията на етикета освен креатина, него го пия по 5 гр след трен и 5 гр преди лягане. Уни ливър си пия по 5-6 между яденетата и по време на тренировка.
След месец два ще видя ефекта, ако мога после ще си сложа снимка да видим.
Стаж 3 години, до сега съм пил само БГ протеин и амино. 180см, 84 кг, Не съм тренирал от 5 месеца но бързо влизам във форма.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
05.10.06
14:41
Комбинацията е страхотна. Можеше вместо трибулус и хром пиколинат да вкараш софтгел амино-та, но и така е добре.
Колко стотака излезе :lol:
[quote author=“Heavyweight”]От много време се чудя дали има смисъл от хранителните добавки. Сега ще си направя екперимент.
Приемам NO-Xplode (BSN), Глутамин (Higher Power), Хромов Пиколинат (Higher Power), Витамини (Optimum PerforMAXX), Tribulus (Optimum 625gr), BCAA (Optimum 1000), Uni Liver (Universal), 100% Whey Protein Gold Standard (Optimum), Extra Strength HMB 750mg (SciFit). Креатин монохидрат микронизиран (Higher Power).
*Всичко приемам според указанията на етикета освен креатина, него го пия по 5 гр след трен и 5 гр преди лягане. Уни ливър си пия по 5-6 между яденетата и по време на тренировка.
След месец два ще видя ефекта, ако мога после ще си сложа снимка да видим.
Стаж 3 години, до сега съм пил само БГ протеин и амино. 180см, 84 кг, Не съм тренирал от 5 месеца но бързо влизам във форма.
Лично мнение. При достатъчно време и непрофесионални амбиции в бодибилдинга, няма никакъв смуисъл от добавки. При липса на време, може да се употреби нещо, амино примерно.
05.10.06
17:23
Наитина може да се мине и без добавки. Аз вече съм решил да си карам само на протеин от този насипния по 1кг за 24лв. Без добавки също може да се постигнат добри резултати всичко зависи от това какъв е ежедневния ти начин на живот и дали смогваш да се храних по 10-тина пъти качествено на ден. Добавки има смисъл да се приемат примерно 2 месеца в годината правиш един цикъл както ти си направил със всичките тези продукти. Така правиш примерно 2 месеца зимата с тези добавки един цикъл и след това пролетта правиш друг цикъл със съответните добавки с цел да изчистиш мазнините. През останалото време просто си тренираш нормално храниш си се като хората и това е. Няма смисъл както някой момчета правят вземат си един креатин и декстроза и чакат да направат някакъв зашеметяващ прогрес. Просто за момента в България не си заслужава да се дават пари за добавки тъй като храната която приемаме е не по лоша от всичките тези продукти отделно да не говорим че някои неща са 4-но по скъпи от действителната им цена Това е примчината да си го кармам вече само на насипен протеин и тва е, вече се убедих че не е никак лош протеина.
06.10.06
10:44
Абе никои не казва,че не може да се тренира без добавки!!! Но спор няма за ефекта от добаките, можеш ли да забравиш прилива на сила от креатина или как възтановяваш като пиеш аминокиселини и тн и тн.
Интересно ми е до колко обаче ефекта от добавките е на психическа основа :roll: силата на самовнушението май играе главна роля :)
manson .. не питаи ... това по 2 кутии всичко към 200 долара
иначе с цикъла за чистене общо бяха 330
06.10.06
12:11
а бе ти пак добре си минал 200$ по 2 кутии е много добре от каде си ги взимал.
11.10.06
14:41
ето една снимка малко неясна ... http://img146.imageshack.us/my.php?image=1509061616vt5.jpg но дава представа ....
тренирам по програмата за качване на маса за напреднали от сайта.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече