06.10.06
21:15
Не си мислете че ще ги ям заедно прсото за да не пускам 2 теми пускам една .
Орехите стават ли за период на покачване на ММ?
Какво мислите за пилешките кебапчета?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
06.10.06
21:49
пилешките кебап4ета само ако каймата е смелена пред теб в магазина понеже никога не можеш да знаеш какво са й слагали
за орехите не знам[/img]
06.10.06
22:32
cran-berry е абсолютно прав, аз само бих попитал - защо ти е да “погубваш” месото в кебапчета, а не си го изядеш под формата на пържолки (вероятно може и да ти е писнало от тях де :)).
идеята е да слагам месо в хлебче + други работи и да си го нося на даскало и да го ям като сандвич а не да се тъпча с разни закуски или тостери . Хем по полезно хем по вкусно а и протеинче има в пилето ..
Мисля да си зема готови пил пържоли замразени и така да карам до март :lol: колко ли полйоци ше хапна ...
едит: а за орехите нещо да кажете стоиности ала бала че не ги видях в таблицата ...
Орехите са супер:
калории:654; мазнини:65;белтъчини:15; въглехидрати:14 (7ф)
Да не говорим за омегите в тях...
Зарежи хлебчето. Правиш си в тефлонов тиган един хубав омлет от три четири яйца с масло и увиваш пилешката пържола в него (става като палачинка). Освен всичко друго е много вкусно. :D
Супер най накрая ще употреба тея 3-4 касетки с орехи :) Само да започна режи ма макс ... Мерси за отговорите!
Ще пробвам това сплачинката ма мн време отнема и ше си отана на варианта с хлебчето+салтки или оризче вътре става супер манЖа ;)
Ами на мен ми отнема 30 секунди докато разбъркам яйцата и маслото в тигана се стопи. Една, максимум две минути на силен огън от едната страна докато се отлепи от тигана, после обръщаш - втората страна се опича по-бързо и си готов. Може да си го приготвяш от вечерта и няма да губиш време сутрин.
а миенето на тигана на паници и др работи? Наи малко 30 мин а аз кат трябва да ставам в 6:30 за да се приготвям за даскало требва да почна да ставам в 6:00 ... е ше съм кат зомби . А тфа за вечерта некси ме мързи аз за закуска ше си хапвам варени белтъци така че .. абе оставам си на хлебче щотот в палачинката няма къда да сложа и други работи ...
Аз само идейка давам :)
Ако опиташ веднъж ще видиш, че не е кой знае какво, но естествено ти си решаваш :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече