07.10.06
11:50
Някой може ли да ми каже дали има значение с кое упражнение почваш,
примерно днес трябва да правиш - Ръце.
Има ли значение дали ще почнеш с бицепс после тръцепс или съответно обратното трицепс, бицепс ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимБицепса е по-малък мускул от трицепса,почни с него,ще вкараш кръв в ръката и трицепса ще е доволен и готов за тренировка (мое мнение).
първо трицепса се прави шот е по голям !!! не мога ти кажа точно защо но така съм чувал и така съм правил :wink:
07.10.06
12:30
[quote author=“Lucifer_”]първо трицепса се прави шот е по голям !!! не мога ти кажа точно защо но така съм чувал и така съм правил :wink:
първо почваш с изоставащия
второ принципно се прави 3 цепс първо щото е по голям хаби повече енергия ...
07.10.06
12:33
Мда е 3 различни мнения .. :shock:
Абе вземи един ден прави по единия начин,после по другия,ти ще си го почустваш,аз специално по-добре си се чувствам първо като правя,бицепс...трицепса горял повече енергия....да...но аз енергия си имам,не ми пречи :lol:
07.10.06
12:56
Аз преди правих първо с трицепс, сега от 2 3 дена правя първо с бицепс и деда знам като, че ли се чувствам по добре и най обичам когато ме хване мускулна на ръцете :twisted:
07.10.06
20:18
Въпрос на личен избор е според мен. Както се вижда и от отговорите. Аз правех първо трицепс. След това обаче усетих, че бицепса ми не е както трябва след трицепс, а и излезнаха стрии и почнах малка + голяма МГ.
07.10.06
22:30
мерси за отговорите
[quote author=“Everything”]Някой може ли да ми каже дали има значение с кое упражнение почваш,
примерно днес трябва да правиш - Ръце.
Има ли значение дали ще почнеш с бицепс после тръцепс или съответно обратното трицепс, бицепс ?
Трицепс , Бицепс ,(предмишница) :wink:
Дано сам помогнал
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече