Как се взима креатин..

08.10.06
18:24

Значи най-напред искам да се извиня за това, че задавам въпрос, на който е отговаряно стотици пъти...
От към един час се рова из форума.. то ми писна.. не намерих нужната за мен информация.. питах и в irc канала.. там още повече ме объркаха..

Искам да попитам как се прима креатина.. първите 5 дена - 20гр. зареждане.. имам няколко въпроса:

1. Сутрин преди или след ядене..?
2. ВЕДНАГА преди, или ~ един час преди тренировка..
3. ВЕДНАГА след тренировка?
4. Вечер след ядене..?

Един ми казва на гладно сутрин, друг ми казва след закуска..
Един ми казва веднага преди, друг ми казва 30мин. преди, 3ти ми казва 1 час преди тренирока..

Още веднъж се извинявам за баналният въпрос, но просто смятам да си оползотворя креатина както трябва..  :oops:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

При зареждането гледай просто да го пиеш на по - големи интервали от време за да се усвоява и приемай повече вода. След това - тренировъчен ден 5 гр. след закуска и 5 гр. 30 минути преди тренировка. Ако тренировката ти е веднага след закуска обаче по - добре веднага след тренировка 5 грама. Почивен ден - по 5 гр. след закуска. Най - много хора съм чувал да го взимат така и което е по - важно така са доволни и има ефект, което значи че правилно се усвоява.

09.10.06
13:30

Ако може да ми отговорите на 4-те въпроса.. и мисля, след като ми стане ясно скоро време да пиша една тема за креатина да не питат непрекъснато (включително и аз), защото гледам каква е лудница..

Sportex

09.10.06
14:08

[quote author=“techo”]Ако може да ми отговорите на 4-те въпроса.. и мисля, след като ми стане ясно скоро време да пиша една тема за креатина да не питат непрекъснато (включително и аз), защото гледам каква е лудница..

Имам хиляди теми, но ето:
Зареждащата доза не е задължително да е 20, оже да е 15г, може да е 25г.
Ако е 20гр. така:
сутрин на гладно 5гр
30мин преди трен 5 гр.
след трен 10гр
по-добре 15гр. като след трен пак 5 гр.

След зареждането или 5гр след трен или 5 преди и 5 след както ти харесва.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1