08.10.06
18:43
Здравейте,
на 16 години сам и от около 2 месеца ходя на фитнес, 65кг. сам, 178см. и мисля скоро време да си взема креатин. Попитах един приятел, който също ходи на фитнес и той ми каза, че креатина трябва да го пия с гуатамин, за да се запази ефекта. Искам да попита, има ли значение дали пия само креатин и дали ефекта ще се запази само ако пия креатин.
п.п. Тренирам през ден.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
08.10.06
18:45
Още ти е рано за добавки, да не говорим за такива комбнации. След около 2 месеца си вземи креатин, но няма смисъл и глутамин. Не бързай толкова с добавките. Те не са най - важното.
08.10.06
18:51
Тогава добре. Не си давай парите и за креатин и за глутамин. Купи си качествен креатин и след като го пиеш 1 месец ще видиш, че може и без глутамин, особено щом ще взимаш за 1ви път.
08.10.06
19:24
Рано е за креатин и ужасно рано за глутамин. Прочети това онова и не се доверявай на всякакви “разбирачи”.Питай, разучи,прочети пак питай и чак тогава пробвай. Good Luck!
09.10.06
11:28
[quote author=“ZUM”]Здравейте,
на 16 години сам и от около 2 месеца ходя на фитнес, 65кг. сам, 178см. и мисля скоро време да си взема креатин. Попитах един приятел, който също ходи на фитнес и той ми каза, че креатина трябва да го пия с гуатамин, за да се запази ефекта. Искам да попита, има ли значение дали пия само креатин и дали ефекта ще се запази само ако пия креатин.
п.п. Тренирам през ден.
Малък си за добавки , но ако все пак решиш да пиеш си вземи и двете. :wink:
Тогава добре. Не си давай парите и за креатин и за глутамин. Купи си качествен креатин и след като го пиеш 1 месец ще видиш, че може и без глутамин, особено щом ще взимаш за 1ви път.
А не е ли най-добре качествен креатин с качествен глутамин ? ;)
11.10.06
11:05
А не е ли най-добре качествен креатин с качествен глутамин ? ;)
Принципно да. Мисля, че на момчето му е малко рано за тая комбинация. Важното е, че и без глутамин се запазва ефекта което всъщност беше въпроса му.
А какво толкова му има на този гуатамин, че няколко пъти ми казахте, че сам малък за него ?
11.10.06
22:58
Не си малък. Още не ти е нужен. Прочети за какво е и ще разбереш :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече